Newyorkerbyheart

Endnu en spaghettiret a la Newyorkerbyheart………

Hvidløg og rødløg svitses………

Snackpeber og champignon i skiver………..

(Mad)fløde hældes ved………

Spaghetti kogt al dente kommes ved………..

Aftenens tallerken………

I aften fik vi resten af de fyldte squash fra i går og dertil komponerede jeg en pastaret af hvad vi havde i køleskabet…………og jeg kan kun sige, at det blev godt!! Lækker og cremet – og med en skøn smag af lidt citronskal for at opveje fløde-smagen lidt……

Spaghetti i flødesauce a la Newyorkerbyheart:

1 rødløg, finthakket

3 fed hvidløg, finthakket

1 snackpeber i små tern

250 g friske champignon i skiver

1 Cremefine madlavningsfløde

revet skal af ½ citron

lidt frisk basilikum

salt, friskkværnet peber

passende mængde spaghetti kogt al dente

Svits rødløg og finthakket hvidløg i lidt olivenolie – kom lidt groft salt på, så bruner de ikke så hurtigt. Kom snackpeber og champignon ved, lad det svitse med. Hæld madlavningsfløde ved og lad det koge lidt ind, smag til med salt og friskkværnet peber. Tag af varmen og kom revet citronskal og frisk basilikum ved. Kom den friskkogte spaghetti ved og vend det godt rundt. Enjoy…………

Film:

I går så vi “Saw 3” og hvis I er sarte, så skal I IKKE se den film!!!! Hold da op hvor var den ækel jeg har da aldrig set noget lignende. Vi har også set de 2 andre og de var da heller ikke ligefrem “feel good” film, men slet ikke noget der kommer op i nærheden af denne. Jigsaw var godt nok ikke helt i topform, men nok til at han kunne være ond……….MEGET ond!!!!! Jeg havde spist kage inden vi så den, det kan IKKE anbefales!!!!!!, jeg havde virkelig kvalme. Især er det første kvarter rigtig slem………….

Nå, ja det er jo den store Le Mans dag i dag…………og så krydser jeg fingre for Tom K. – og ja, også Jan “big Mag” Magnussen. Jeg har vist – i rigelige mængder – gjort klart for Jer at vi IKKE kan se Le Mans. Men vi har jo så altså forbarmet os over TV2 og købt et Sputnik abonnement – og samtidig bandet Brian Mikkelsen LANGT væk fordi han har privatiseret TV2!!!!! Nu er det så bare det problem, at det lader til at der er MANGE andre der har købt Sputnik i dag – ihvert fald er det næsten umuligt at komme på og se noget som helst………og hva’ er det så værd???

Nå, men efter det sure “opstød”, vil jeg fortælle Jer at i morgen står menuen på pangasius filet i en eller anden form – og med en eller anden form for tilbehør. Ikke særlig koordineret endnu, men jeg får forhåbentlig inspiration inden de skal tilberedes i morgen……….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jun 17, 2007
  10:22 am

  Deborah

  Uhm det var lige sådan en “omgang” jeg også kunne finde på at lave. Men jeg orker sgu ikke at stå med så meget til mig selv – ville sgu gerne have en at kokkerere til.

  Den film lyder ækel, men sådan noget ser jeg nu aldrig 😉

  Fortår ikke helt, hvor ser man Le Mans, hvis ikke på computeren/Sputnik?


 2. Jun 17, 2007
  3:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!
  Ja, det smagte skønt og forstår egentlig godt at du gerne vil have en at kokkere til………..men det her er lige præcis sådan noget jeg kunne finde på at lave til mig selv…..
  Jeg håber, at du finder en du kan lave mad til *S*
  TV2 og Zulu plejer jo at sende Le Mans – men i år har de valgt at sende det på TV2 sport (som vi ikke kan se)…..
  Desværre fungerede Sputnik heller ikke for godt….


 3. Jun 18, 2007
  8:53 am

  Deborah

  Okay så forstår jeg bedre, jeg tror nok, jeg har den – altså sport 😉 Kunne være jeg lige skulle tjekke. Jeg så lidt af det igår eftermiddags på TV2, men det var vist kun det sidste. Også en våd affære.

  Ja, jeg ville gerne have en at kokkerere til, men det kommer jo forhåbentlig nok.Men du har helt ret, dette var også noget, jeg kunne finde på at lave til mig selv. Såre simpelt, men godt.


 4. Jun 18, 2007
  11:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!
  Ja, det blev lidt vådt tilsidst – og jo desværre uden Tom K…….

  Jeg er sikker på, at du finder en at kokkere til en dag – efter hvad jeg har læst om dig, vil vedkommen være meget heldig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!