Newyorkerbyheart

Grillet marineret kylling med grillet halloumi ost………

09 juni , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags: , ,

Halloumi ost og dressingen til den………

De marinerede kyllinge inderfilet’er……..

Grillet halloumi ost med dressing over………..

De færdig grillede kyllingespyd…….

Aftenens tallerken……….

Jeg lavede nogle lækre kyllingespyd som jeg har lavet før, dog med en anden marinade. De smagte ligesom sidst SUPER godt og de blev bestemt IKKE dårligere af at blive grillet!!! Jeg har hørt så meget om halloumi ost – men aldrig prøvet det – så i aften skulle det være. Vi kunne godt lide det og det er bestemt IKKE sidste gang jeg har købt det – dog var den “knirke” lyd det giver i tænderne ikke så behagelig………

Jeg fandt en opskrift fra Nigella på grillet halloumi ost og den kan jeg kun anbefale. Jeg lavede også en pastasalat til, ikke noget særligt, bare nogle af de ting vi godt kan lide. Dertil en creme fraiche dressing med hvidløg, salt, friskkværnet peber og sukker.

Marinade til kylling:

olivenolie

citronsaft

brun farin

hvidløg

tabasco

salt, friskkværnet peber

hakket, frisk rosmarin

Det hele røres sammen og hældes i en pose. Kyllingestykkerne lægges i og så skal de bare ligge og hygge sig – gerne døgns tid. Jeg lavede dem som sidste gang, som I kan se her, dog lagde jeg friske basilikumblade i som krydderurt – og det smagte bestemt dejligt. Skøn ret på grillen som jeg kun kan anbefale Jer – også til gæster – da den er meget dekorativ.

Grillet halloumi ost:

1 halloumi ost

olivenolie

frisk rød chili, finthakket

citronsaft

Skær osten i pænt tykke skiver – ca. 1 cm. – og læg dem på grillen, til skiverne får de dekorative grill streger, men pas på at de ikke bliver sorte. De grilles over direkte varme og bliver sådan nærmest lidt hårde udenpå og bløde inden i. Når de er færdige, lægges de på en tallerken og dryppes med lidt af dressingen (olivenolie, finthakket chili og citronsaft rørt sammen). Smagen er meget mild, men yderst delikat (synes jeg *S*).

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!