Newyorkerbyheart

Ingen mad i dag………..

26 juni , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig, USA - Tags: , , ,

New York marathon…….

New York by night…….

 

Manhattan Bridge…….

 

Min favorit bygning: Chrysler Building………

 

Central Park, NYC……..

I dag for I ingen madbilleder, af den simple grund at jeg ikke har lavet noget. Vi har fået mad fra den lokale pizzaria og vi dele en portion Spaghetti Carbonara og en indbagt pizza – begge dele smagte godt og vi blev mætte.

Som billeder i dag har jeg valgt noget der ALTID kan gøre mig glad: billeder af New York!!! Når jeg er ked af det, sidder jeg og søger på billeder af New York og jeg bliver altid i lidt bedre humør – men selvfølgelig også lidt sørgmodig….

Jeg var jo hos psykiater i dag og det gik egentlig ok. Han var en flink mand, men det var jo ikke en der kendte min sag overhovedet, da jeg jo ikke har mødt ham før. Jeg skulle så igennem hele mit livsforløb – igen – som jeg har været så mange gange før!! Det er nu op til ham at give kommunen en evaluering på om jeg stadig er egnet/kvalificeret til at få førtidspension. Umiddelbart ville han sige, at det er jeg, idet de fleste ting stresser mig hvis jeg ikke får lov til at gøre det i mit eget tempo. Men nu er det op til hende – den væmmelige – nede på kommunen (jeg håber sandelig ikke at hun læser dette *S*) og pensionsudvalget. Det bliver dog først engang efter ferien – hvilket let kan vare et par måneder – da alle jo skal have afviklet deres ferie. Lidt træls for mig, men sådan er det jo 🙂 Jeg ville jo gerne bare have en afgørelse her og nu……

Det tog et par timer og jeg var totalt smadret bagefter!! Dels fordi jeg jo skulle være der allerede kl. 09.00 og hvis der er noget jeg IKKE er, så er det morgen-menneske. Min krop fungerer først når jeg har været oppe nogle timer – og det gør min hjerne såmænd også – så jeg skulle rigtig, rigtig tidligt op. Dertil kommer jo så, at jeg ikke sover godt om natten og når jeg ved at jeg skal ud af huset på et bestemt tidspunkt, så sover jeg endnu værre!! Heldigvis kunne jeg så lægge mig da jeg kom hjem, men det tog lang tids højtlæsning (på mp3’eren) før jeg faldt så meget til ro, at jeg kunne falde i søvn. Men jeg fik mig da et par timers søvn og så sover jeg – forhåbentlig – bedre i nat……..

I morgen har jeg planlagt at vi skal have stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler og råkostsalat – det skulle vi have haft i dag – men jeg orkede det ikke!! Så planen er, at jeg ikke blogger i morgen – men det er jo ikke sikkert at jeg kan undvære Jer 🙂

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jun 26, 2007
  10:00 pm

  Kagekonen

  godt at høre livstegn fra dig, og træls at din sag skal genoptages her i sommerperioden, hvor alt bare trækker ud.


 2. Jun 27, 2007
  11:39 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!
  Ja, det er lidt træls, men det er jo ikke andet at gøre end at vente 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jun 28, 2007
  9:25 pm

  Marianne's mening

  Jeg kan godt firstå det er hårdt. Jeg håber mødet falde ud til din fordel. Igen dejlige billede fra vores by, NY 🙂


 4. Jun 29, 2007
  10:16 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  ja, nu kan jeg kun vente på at afgørelsen falder…..

  Ja, jeg tænkte at du ville sætte pris på billederne, men du skal jo snart se dem “live” dit heldige asen 🙂 Håber du tager en flaske/pose NYC luft/stemning med hjem til mig *S*

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!