Newyorkerbyheart

New York state of mind

08 juni , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Tanker - Tags:

Reservoir night fra David Beckerman’s hjemmeside………

Poets Walk, Central Park, NYC. Fra David Beckerman’s hjemmeside……..

Under Manhattan Bridge, NYC. Fra David Beckerman’s hjemmeside……

Grand Central og Chrysler Building, NYC. Fra David Beckerman’s hjemmeside…….

Night storm, NYC. Fra David Beckerman’s hjemmeside……….

Jeg ved at mange af Jer deler min passion og kærlighed til NEW YORK CITY. For mig er det BYEN, byen der slår alle andre byer med flere længder. Den er så gennem filmet og gennem fotograferet, at selv mennesker der aldrig har været der føler at de kender New York. Det er smeltediglen, alle de skøre/fantastiske/smukke/grimme mennesker der tegner byen. Stemningen ved gå rundt på gaderne og de forskellige dele af byen. Det at kunne spise sig igennem al verdens lande kl. 3 om natten, hvis det er det man har lyst til. At gå en tur ved vandet i Battery Park, at sejle en tur med Staten Island færgen, at se finansdistriktet (hvor tyren troner), at spise en friskbagt bagel “the New York way”, at befinde sig midt i den fantastiske – og berømte – Grand Central Station, at gå en tur i Central Park og se på mennesker og at se New York fra oven om aftenen i al dens pragt og lyshav fra Empire State Building, kigge på de smukke “Brown stone” huse – se det er bare noget af det New York er……..

For mig er New York en sindsstemning, noget der kryber ind under huden og ALDRIG forlader mig. New York vil “FOREVER and ALWAYS” være en del af mig og en del af mit hjerte!!

Billy Joel har skrevet det så smukt i hans sang, “New York state of mind”.

Some folks like to get away

Take a holiday from the neighborhood

Hop a flight to Miami Beach

Or to Hollywood

But I’m taking a Greyhound

On the Hudson River Line

I’m in a New York state of mind

I’ve seen all the movie stars

In their fancy cars and their limousines

Been high in the Rockies under the evergreens

But I know what I’m needing

And I don’t want to waste more time

I’m in a New York state of mind

Jeg sad og søgte på sort/hvide billeder af New York i går aftes og kom forbi David Beckermans side. Han har taget virkelig smukke billeder af New York – både bygninger og stemninger. Jeg blev både ked af det og glad, det rørte noget i mit hjerte og derfor vil jeg dele nogle af dem med Jer. Til Jer der elsker New York: Und Jer selv at tage et smut forbi hans side og bare svælg!!!!!
Jeg synes at sort/hvide billeder er SÅ smukke. Det er som om de fanger detaljer og stemninger meget bedre end farve billeder.
Jeg håber på, at når vi flytter i det nye hus til december, at vi så vil få nogle smukke sort/hvide billeder op og hænge på væggene. Min mor (læs: min mor i USA), er jo faktisk uddannet naturfotograf og har sit eget mørkekammer.
Jeg vil bede hende om at tage nogle stemnings-/naturbilleder af natur og huse i og omkring Andover, New Hampshire – det er så meningen at vi vil indramme dem i sorte rammer og hænge dem op……….
Nå, det var hvad jeg havde på hjertet i dag. Jeg håber at I nyder sommervejret – og i morgen vender jeg tilbage med salat og kylling på grill……….
Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jun 8, 2007
  8:43 pm

  mig selv

  Vi glæder os altid til dine nye opskrifter… havde så stor succes med kartoffelsalaten forleden… TAK… skal prøve luksus kyllingsalat søndag……

  Vil også gerne til NY…. hvordan får man overtalt sin mand til at tage med og hvordan får man ham til at forstå at USA ikke er = danger over alt?? :-))


 2. Jun 8, 2007
  9:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej mig selv!
  Jeg er glad for at I kunne lide kartoffelsalaten – og du/I kan godt glæde Jer til kyllingesalaten – den er ret fantastisk – hvis jeg skal sige det selv.

  Du må gerne give en tilbagemelding på hvad du/I synes – det er jo altid sjovt at høre 🙂

  Tja, ved ikke hvordan du får nogen overtalt – men der er jo bare SÅ meget at opleve og se. De har nogle ret fantastiske museum’er, som helt bestemt også er besøg værd – om ikke andet så bare for arkitekturens skyld 🙂 Der er “danger”, men det er der jo alle steder i verden i dag og så er det lige meget om hvor man befinder sig. Men hvis ellers I bruger Jeres sunde fornuft, så er der ikke mere farligt end alle andre steder i verden – inkl. Danmark……

  Jeg håber, at du får held til at få ham overtalt…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jun 8, 2007
  9:36 pm

  mig selv

  Hej Birthe..

  Det skal jeg gøre…
  Jeg er ikke den store gourmet kok men jeg gør mit bedste og synes faktisk det er rigtig sjovt…

  NY…. here we come… tror på det lykkes engang :-)) og du har meget ret i det du skriver….

  Har altid følt at NY og mig vi havde noget sammen :-)) havde samme følelse med Istanbul… og det endte også med at jeg kom til at bo der i 2 år… så NY kan godt glæde sig.. jeg KOMMER engang… snart…


 4. Jun 8, 2007
  10:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen!

  Ja sådan skal det lyde *S* Believe in forever it can last a lifetime sådan lyder et af mine yndlings ordsprog. Det var faktisk min amerikanske ex-kærestes ordsprog – desværre nøde han ALT for tidligt i World Trade Center 9/11…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 8, 2007
  11:16 pm

  Miss Eagle

  Thank you for dropping by Oz Tucker. Your blog is wonderful. Unfortunately, I am monolingual – English only. Any chance of a bi-lingual blog. I have a Finnish friend who used to do a bi-lingual blog – the first part in Finnish and then English underneath.


 6. Jun 9, 2007
  10:45 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Miss Eagle,
  I have previously made the blog bi-lingual, but I stopped again……
  I’ll consider it again 🙂
  Thank you for stopping by 🙂

  My best,
  Birthe


 7. Jun 9, 2007
  5:38 pm

  Mette

  Hej Birthe,
  Nu har jeg fulgt din hjemmeside i meget lang tid og det er en daglig glæde at læse dine kommentarer om stort og småt – og få inspiration om mad. Jeg er imponeret over dit fortsatte engagement. Du burde udgive en kogebog om god mad 🙂
  Spændende endelig at se en opskrift med spidskål – det har jeg ikke selv prøvet men det varer ikke længe før jeg må prøve din opskrift.
  Glæder mig til du blogger igen
  🙂
  Mette


 8. Jun 9, 2007
  5:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Mange tak for at du giver dig til kende – det sætter jeg altid pris på 🙂

  Det er skønt at vide at I er så mange der sætter pris på min blog – men en kogebog er vist for ambitiøst – det er jo sjældent “mine” opskrifter *S*

  Ja, prøv det med spidskålen, det smager SÅ skønt. Jeg har også tidligere lavet stuvet spidskål (ligesom man stuver hvidkål) og det smager fantastisk. f. eks. til frikadeller……

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jun 9, 2007
  8:45 pm

  Marianne's mening

  Fine billeder, jeg kan genkende stederne og de gode minder.
  Jeg må vist lige se mere på de billeder.
  Rigtig god weekend.
  Hvordan mon det gik med åbent hus. Jeg håber på det bedste


 10. Jun 9, 2007
  8:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Ja, det vidste jeg at du ville *S*

  Det er en fabelagtig side med en masse smukke og stemningsfyldte billeder…..

  Der var 2 par og kigge, så det er 200% bedre end sidste gang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!