Newyorkerbyheart

NYT – NYT: OPSKRIFT INDEX

05 juni , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags:

Efter utallige opfordringer – og nogle klager – over at det er svært at finde rundt i opskrifterne herinde, prøver jeg nu at gøre noget ved det.

Jeg har tilføjet et nyt element ude i siden, hvor I kan finde henvisning til min nye “blog”, som KUN vil være opskrift index. Jeg håber, at på det på den måde vil være lettere at finde rundt i opskrifterne.

Jeg vil dog indføje, at denne blog dog ALDRIG har været tiltænkt som “kun” opskrifter og derfor har jeg ikke villet lave et index før. Jeg ville – og vil stadig – at dette skal være et sted hvor jeg kan skrive min tanker, skrive om min hverdag, mine sorger og glæder og så selvfølgelig mad. Men jeg må sige, at jeg også har indtryk af, at mange er glade for at jeg også skriver personlige ting og fortæller om mig selv………….

Men til Jer der vil at det skal være lettere at finde opskrifter, ja så har jeg oprettet et index her:
Newyorkerbyheart opskrift/recipe index.

I skal dog være indstillet på, at det tager lidt tid inden alle opskrifterne er kommet over i index’et – det er lidt af et arbejde – så jeg håber at I har tålmodighed med mig 🙂

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jun 5, 2007
  9:27 pm

  Mia

  Jeg forstår godt du gerne vil have bloggen som et sted hvor du også kan blogge om andre ting i dit liv end lige madlavningen. Jeg synes det er et godt initiativ med sådan et indeks over dine opskrifter, men jeg vil nu stadigvæk komme her forbi i stedet, for jeg er netop en af dem som også gerne vil have der sker andet end lige mad her, og at jeg kan følge lidt med i hvad der sker i din hverdag og sådan :o)

  Det er egentlig lidt ligesom min blog. Der er jo primært indlæg omkring de bøger jeg læser, men ind imellem er der også noget om hvad der rører sig i mit liv, så jeg har det på samme måde som dig. Jeg vil også have lov at skrive om hvad der ellers rører sig i mit liv og ikke kun om de bøger jeg læser. Men måske jeg også en dag laver sådan et indeks over mine læste bøger, som du så laver over dine opskrifter nu.

  Held og lykke med projektet – det er da noget af et arbejde du der har begivet dig ud på :o)


 2. Jun 5, 2007
  10:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!

  Ja, du har ret. Der er jo plads nok til både og…..

  Jeg tror egentlig også at det er en god ide…………det er bare SÅ stort et arbejde *S* Men det må komme lidt ad gangen….

  Tak for dit input, det trængte jeg til at høre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jun 5, 2007
  10:50 pm

  Deborah

  Du kan sagtens begge dele, og det går helt fint – Så indexet er da en fin service at give. Så folk må jo bare have tålmodighed. Jeg forstår ikke hvad problemet kan være i at finde ting. Søgfunktionen er da rigeligt oveni at tingen er i kategorier??? Men hvad ved jeg! 😉


 4. Jun 6, 2007
  6:39 am

  charlotte

  Først vil jeg sige tak for alle de dejlige opskrifter + billeder du har postet i tidens løb. Det er en daglig rutine nu at kigge på din blog og få ideer til aftensmad.

  Skønt så at jeg ser du nu har lavet index – nu vil jeg bruge dine opskrifter endnu mere.

  venlig hilsen charlotte


 5. Jun 6, 2007
  10:37 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Jeg tror at mange overser søgefunktionen, som jeg også selv havde lidt problemer med i starten 🙂
  Jeg håber at indexet bliver godt – men det ta’r jo tid


 6. Jun 6, 2007
  10:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Tak for rosen og jeg er glad for, at du er så tit forbi min blog 🙂

  Godt at du nu vil bruge det endnu mere, når indexer kører…….det varer dog nok lige et par dage endnu

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jun 7, 2007
  11:38 am

  janne

  Hej Birthe,
  Vil også lige sige at jeg læser din blog både pga. de lækre opskrifter og dine skriblerier om dig og din hverdag. Jeg føler jo næsten jeg kender dig efterhånden 🙂 Bliv endelig ved med begge dele!!
  Kyllingen, som jeg laver er så nem! Du tager en hel kylling, propper den med hvidløgsfed (du behøver ikke pille dem, bare gi dem et dask med kniven eller hvad du nu har ved hånden, en citron skåret i kvarte og en masse rosmarin kviste. Gnid kyllingen med groft salt og smid den i ovnen en time og et kvarter. Når der er ca. 45 min. tilbage, lægger du nogle kartofler i kvarte rundt om kyllingen (de skal lige vendes i olivenolie og salt først, smager vidunderligt, når de har ligget og sovset i saften fra kyllingen).
  En enkel grøn salat serveres til.
  Og bon appetit!

  Knus
  Janne


 8. Jun 7, 2007
  11:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!
  Tak for endnu en opfordring til at beholde bloggen som den er – det vil jeg også gøre. Nu da indexet snart er færdig skulle det så også blive lettere at finde en bestemt opskrift 🙂

  Tusinde tak for opskriften den lyder rigtig god – og jeg elsker jo frisk rosmarin *S*. Tror du kan kan grille den på Weber’en?
  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jun 7, 2007
  9:25 pm

  janne

  Hej Birthe,
  Ja, hvorfor ikke. Jeg har ikke dog den store erfaring med grillning af større ting end pølser og en enkelt bøf 🙂
  Men prøv det!
  Knus
  Janne


 10. Jun 7, 2007
  9:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!
  Ok, det må jeg have prøvet af så 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!