Newyorkerbyheart

Pølsemix……..

Pølsemix……..

Aftenens tallerken (der er gemt kartoffelmos nedenunder *S*)…….

The sleeping beauty……….

Det er ikke blevet til de store gastronomiske udskejelser i aften, men det smagte nu godt alligevel. Vi fik kartoffelmos med pølsemix og ketchup……..

Pølsemix:

pølser, skåret i skiver

løg i halve ringe

champignon

Steg først løgene lidt, så de får farve. Tilsæt resten og lad det svitse godt sammen. Super godt til kartoffelmos – og gerne med ketchup til 🙂

Jeg tog den lette løsning i aften og lavede kartoffelmos som bare skulle tilsættes vand. Ikke ligefrem gastronomisk korrekt, men det var hvad kræfterne og fantasien rakte til i dag.

Egentlig blogger jeg også for at sige tak til alle Jer der har sendt mig en venlig tanke og søde ord – TAK!!! I er en stor støtte for mig og det er altid rart at vide, at nogen tænker på mig 🙂 Jeg bruger jo dette, som en form for dagbog, for ligesom at få de ting jeg går med ud af systemet. Jeg er glad for at I gider at læse det – og sende mig en kommentar. Jeg er jo ikke den eneste i denne verden der har hårdt, der findes millioner af mennesker der har det mange gange værre end lille mig. Men nogle gange glemmer jeg det……og synes, at jeg har det rigtig, rigtig slemt *S*. Jeg er meget spændt i morgen og at jeg skal være der allerede kl. 09.00 hjælper heller ikke. For det første skal jeg op før hanen galer, for at få kroppen til at fungere så meget at jeg kan køre bil. For det andet stresser det mig fuldstændig, at jeg:

1. skal ud af huset til et bestemt tidspunkt

2. skal tidligt op

De 2 ting i kombination, er altid ensbetydende med meget lidt søvn – heldigvis kan jeg jo så køre hjem og sove bagefter. Jeg har lavet en aftale med prinsessen (=katten), at hun har sengen varmet op til jeg kommer hjem igen 🙂

IGEN, TAK TIL ALLE JER DER TÆNKER PÅ MIG 🙂

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Jun 25, 2007
  7:59 pm

  Andrea

  Tihi – hvor hyggeligt, at min yndlingsgastronom også kan forfalde til nemme løsninger, som pulverkartoffelmos.

  Godt ser det nu ud alligevel.

  Og ved du hvad, det hjælper, hverken dig eller andre der har det dårligt, at forsøge at sætte dine problemer i forhold til deres.

  Det er i orden at “pive” lidt, når man skal op imod et system, som tilsyneladende er lige så tykskallet som murene rundt om finansministeriet.

  Når så du/I samtidig skal tumle med problemer med at får solgt, så er det klart at det hele kan blive for meget.

  Pøj, pøj med i morgen.

  Hvis den der psykiater bliver for meget, så prøv at forestille dig vedkommende siddende på lokum.
  Så ser vi sgu alle ens ud 😉


 2. Jun 25, 2007
  8:25 pm

  Nille

  Hej Birthe,

  Efter en lille uge vaek fra PC’en er din side en af de foerste jeg besoeger naar jeg igen er hjemme!

  Og selvom jeg ikke kender dig er det aldrig rart at hoere om andres problemer. Som du selv siger er der mange, der har det vaerre – men derfor bliver ens egen problemer ikke mindre for dem, der gennemlever dem! Og believe me – jeg ved noget om det… ikke fysisk som dig, men der er mange slags ‘lidelser’.

  Gudskelov skal jeg da ikke retfaerdiggoere mig overfor en kommunal ansat som nok ikke har den store personlige empati – og jeg haaver blot for dig, at det hele falder paa plads.

  Som du selv siger ville du nok hellere arbejde – kan du ikke faa dem til at se det kaempe arbejde du goer for saa mange mennesker indirekte via din blog?! Jeg ved godt, at det er lidt pjattet – men der er maaske mulighed for at udnytte de talenter som du saa tydeligt har paa en maade der kan passe i din rytme?

  Jeg har ikke overskud til at ajourfoere min blog lige nu… 4 dage i familien bragte glaede men ogsaa saa utrolig mange smertefulde minder som gjorde noget af tiden svaer derhjemme!

  Ligegyldigt hvor haardt du synes livet kan se ud nogle gange – med hussalg og koeb, sygdom etc. – saa sig til dig selv at du har en dejlig kaereste som staar ved din side! Nogle gange naar jeg sidder hernede langt vaek i Belgien alene er det venner og familie man mangler til at laene sig op af! Nyd det! Ikke at jeg vil ynke mig selv 😉 Men man skal ogsaa saette pris paa mennesker omkring en – man goer det ikke nok tror jeg!

  Undskyld den ubehjaelpelige skrivemaade – PC’en herhjemme kan ikke lide danske bogstaver! Men det gaar nok alligevel!

  HELD OG LYKKE I MORGEN!!!!


 3. Jun 25, 2007
  9:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Husejer!

  Så skete miraklet alligevel: du fik mig faktisk til at trække på smilebåndet!!! Tak for det – det trængte jeg til 🙂

  Jeg ved godt at andres problemer ikke hjælper mig, men nogle gange gør det alligevel….for på den måde giver jeg mig selv et spark bagi……

  Ja, jeg må indrømme at vi ALTID har pulverkartoffelmos her i huset – selvom det måske ikke er gastronomisk “korrekt”, så er det udemærket når kræfterne ikke rækker til madlavning 🙂

  Mange varme hilsner
  Birthe


 4. Jun 25, 2007
  9:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Nille!

  Tusinde tak for dine søde ord 🙂 Jeg kan faktisk godt sætte mig ind i hvordan sådan et ophold i familiens skød også kan være smertefuld og anstrengende…..
  Ja, nogle gange tror jeg ikke at vi værdsætter de nære ting/personer nok. På mange måder er jeg taknemmelig for at min kæreste har været med hele vejen, fordi jeg tror at det er lettere, end hvis vi havde mødtes halvvejs. Det kræver mindst lige så meget af ham som af mig, og nogle gange kan jeg godt forstå at han har haft lyst til at løbe skrigende væk!!! Jeg kan være lettere “små” hysterisk *S*
  Det må være vanskelig nogle gange at sidde langt væk fra familie og venner i Danmark – jeg håber, at du et netværk Belgien, som du er glad for…..

  Jeg er glad for at jeg er så højt oppe på din rangstige over sider du kigger på, det gør mig glad 🙂

  De varmeste hilsner og tanker
  Birthe


 5. Jun 26, 2007
  8:51 am

  Lise

  Vil bare sige at jeg tænker på dig her til morgen! Jeg er sikker på at alt bliver præcis som det skal være – himmelen er blå, solen vil skinne, huset vil blive solgt, og du får lov at slippe for arbejde, dullen fra kommunen fatter hvor skidt du har det :o)

  Varme tanker
  Lise


 6. Jun 26, 2007
  6:45 pm

  Mia

  Jeg har tænkt på dig i dag, Birthe og jeg håber inderligt det gik godt.

  Som flere andre også har skrevet, så hjælper det ikke at sætte dine problemer i perspektiv i forhold til andres, for nogle gange så er behovet der altså bare for at få det ud! Og så er det godt du bl.a. har din blog :o) Folk må bare lade være at læse det hvis ikke de gider.

  Tanker fra Mia


 7. Jun 26, 2007
  7:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Tak for dine søde ord 🙂
  Det gik faktisk ok, ham jeg var ved var flink – han kan jo ikke gøre for det. Men han tog tid til at høre på mig og tale med mig – om det så er nok til at jeg får lov til at gå og passe mig selv, det må tiden vise. Nu sker der jo ikke mere før engang når de alle kommer tilbage fra ferie igen, så der går jo let et par mdr.

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Jun 26, 2007
  7:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!

  Tusinde tak til dig 🙂 Jeg bliver så rørt når I er så søde ved mig, at jeg sidder her og tuder – typisk mig!!
  Nu er jeg bare træt, det hele er foreløbig overstået og jeg må nu vente til der kommer en afgørelse….

  De varmeste hilsner og tanker
  Birthe


 9. Jun 26, 2007
  8:20 pm

  Deborah

  Hej Birthe

  Der er noget der er smuttet for mig der…. sorry! Jeg kan læse ud af kommentarerne og dine svar, at du skulle til noget psykiater. Jeg forestiller mig udfra det skrevne, at du har en ansøgning om pension igang?

  Jeg kan nu godt forholde mig til den med at finde styrke i andres lidelser 😉 Det kan ihvertfald hjælpe en til at se det hele fra en anden vinkel, og som du siger sætte pris på det man kan, og det man har…Hvis man anstrenger sig, kan man næsten altid finde noget positivt, trods alt. Jeg har godt nok lidt svært ved det selv p.t., og det ligner mig nu ikke, men jeg har ondt ad helvede til (parden my French), og det bliver værre og værre! Øv! Godt det gik godt og alle “fingers crossed” for den rigtige afgørelse.

  Pølsemix er godt, og også sådan noget, jeg kunne finde på – OGSÅ med pulverkartoffelmos.

  Knus fra mig


 10. Jun 26, 2007
  8:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Det er altså heller ikke let til at følge med i det hele 🙂
  Jeg får jo sådan set førtidspension, men den skal nu revurderes, hvilket tager alle mine kræfter lige pt. Jeg bad sådan set selv om det dengang, fordi jeg ikke ville sættes i bås hele mit liv……men nu er det ikke så sjovt. Jeg har jo ligesom indset at det er sådan det er, så det er lidt svært…..
  Ja, indimellem bliver jeg nødt til at holde mig selv op mod andre, for ikke at falde helt hen i selvmedlidenhed og ynk. Jeg bliver nødt til at forholde mig til, at andre har det værre end mig….

  Jeg føler med dig kære Deborah og ville ønske, at jeg kunne komme forbi med lidt “comfort food”, måske det ville hjælpe *S*
  I hvert fald skal du have et cyberknus herfra og alle de varmeste tanker…

  mange hilsner
  Birthe


 11. Nov 14, 2008
  3:35 pm

  Rene Lønstrup

  Det lyder interessant, tror jeg vil prøve mig med en gang pølsemix i aften.


 12. Nov 14, 2008
  4:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rene!

  Det smager ihvert fald godt 😀
  Held og lykke med det….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!