Newyorkerbyheart

Prinsessen………….

04 juni , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Min kat - Tags:

Prinsessen gemmer sig………..

Jeg bliver nødt til at skuffe Jer – I må nøjes med et billed af prinsessen i aften!!!! Kærestens mor ringede i formiddags og inviterede på aftensmad i aften og det kunne vi jo ikke afslå……..så jeg blogger først mad i morgen aften.
Det er nu dejligt at blive inviteret ud og spise – især i dag hvor jeg er så træt som havde jeg løbet et helt maraton (eller så træt tror jeg ihvert fald at man er bagefter *S*).

Billedet af prinsessen er fra i går aftes. Da vi skulle i seng, gik jeg rundt og ledte efter hende. Jeg kaldte og kaldte, men af en eller anden grund reagerer hun KUN når der er mad involveret – ellers lader hun som om at hun overhovedet ikke ved at det er lige præcis hende jeg kalder på!!! Jeg havde opgivet at finde hende, da jeg var ved at tage tøjet af for at gå i seng. Pludselig ser jeg hende omme i hjørnet, kiggende op på mig som om hun tænkte: “hvad i alverden råber du sådan for, jeg sidder jo lige her!!!”. En ting er ihvert fald sikkert: vores lille prinsesse er “hjemme i eget hus” og kommer ikke bare fordi vi kalder……………..

Vi blogges ved i morgen 🙂

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jun 5, 2007
  8:48 am

  Deborah

  Se, det gør min “Prinsesse” – altså kommer når jeg kalder,og så svarer hun mig også 😉

  Du har ret, det er skønt, at blive inviteret ud.


 2. Jun 5, 2007
  11:13 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!
  Hvor er du heldig at hun kommer når du kalder – det gør vores KUN hvis hun ved at det omhandler mad – men så svarer hun altså også *G*

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!