Newyorkerbyheart

Rødløgssalsa og salat……….

Rødløgssalsa……….

Salaten…….

Aftenens tallerken……

Dagens “shot” af prinsessen……

Er hun ikke skøn?……..

Nå, ja jeg ville jo ikke blogge idag……….men det gør jeg altså alligevel. Jeg “snød” i aften og lavede Lasagnette fra Knorr – og ja, det smagte udemærket 🙂 Det er altså ikke Knorr’s Lasagnette jeg vil underholde Jer med, men salaten og den rødløgssalsa som vi fik til. Jeg bruger rødløgssalsa’en som salatdressing og det fungerer rigtig godt, men jeg advarer Jer lige om: den er STÆRK!!!

Rødløgssalsa:

1 mellemstort rødløg i tern

0,6 dl balsamico

2 friske røde chili uden frø i små tern

2 mellemstore, velsmagende tomater i tern

1 spsk. hakket, frisk salvie (det udelod jeg)

2 tsk. reven citronskal

2 spsk. limesaft

2 tsk. sukker (måske lidt mere, smag selv til)

Bland alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen. Server evt. som dressing til en god salat.

Aftenen salat bestod af: rucola, frisk mozzarella revet i stykker, 1 rød snackpeber i tynde strimler, ½ agurk udkernet og i tern, sorte halverede oliven, ristede pinjekerner og friskkværnet peber.

Jeg har før fortalt Jer om min adoptions “far” (ham som misbrugte mig – for Jer som ikke har fulgt med) og fortalt om hvordan jeg i mange, mange år som det første ALTID tjekker dødsannoncer for at se om han er væk!!!! I den sidste lange stykke tid har dødsannoncer IKKE været det første jeg slog op på, når jeg åbnede avisen!!!!! Endelig har han mistet “magten” over mig – endelig er det MIG der bestemmer og ENDELIG er jeg egentlig ligeglad med om han er levedende eller død!!!!! Sikke en fornemmelse 🙂 Sådan har det været siden jeg er blevet adopteret af min familie i USA – fortiden har ENDELIG fuldstændig sluppet taget i mig og jeg er klar til at leve i nuet!!!! Klar til at indtage verden som mig og med et bagland som jeg ved elsker mig – ligegyldigt hvilke unoder jeg skulle finde på 🙂 Livet ER fantastisk!!!

I morgen står den på kyllinge-/pastasalat med appelsin og chili.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jun 13, 2007
  10:43 pm

  janne

  Hej Birthe,

  Hvor er det dejligt at høre at du er blevet fri af fortiden. Glæder mig virkelig meget på dine vegne. Det må være en fantastisk fornemmelse. Godt for dig!

  Kærlig hilsen
  Janne


 2. Jun 13, 2007
  10:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!

  Tusinde tak – det betyder meget for mig – også at kunne dele det med Jer 🙂

  De varmeste hilsner
  Birthe


 3. Jun 14, 2007
  7:27 pm

  Andrea

  Herligt at du nu kan koncentrere dig om den familie du har valgt og som har valgt dig.

  Fortid er fortid nu venter der dig et nyt hus og sikkert også mange andre gode ting.

  Hvordan holder din prinsesse den hvide del af sin pels så fin?

  Mines ligner jeg ved ikke hvad, lige så snart det har dryppet en smule 😉


 4. Jun 14, 2007
  7:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej husejer!
  Tak for dine søde ord……..

  Hun er (næsten)altid så hvid og det klarer hun helt selv. Jeg undrer mig også af og til hvordan hun kan holde det – og tro mig, jeg har spurgt hende – men hun afslører ikke hemmeligheden *S*


 5. Jun 15, 2007
  8:29 pm

  Marianne's mening

  Phhyy, hvor lyder det rigtig godt for dig, at du er blevet afklaret. Jeg tror som du selv siger, at du nu heldigvis har fået din helt egen og omsorgsfulde familie.

  Rigtig dejligt at høre og dejligt du deler det med os.

  Marianne


 6. Jun 15, 2007
  10:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Tak for din – som altid – søde kommentar 🙂

  Rigtig god weekend til dig!

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!