Newyorkerbyheart

Smuk prinsesse og smukke blomster………

09 juni , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min kat - Tags: ,

Smukke blomster………

Close-up……….

Prinsessen har det varmt………

Åh, at være en “sleeping beauty”………..

Min kæreste har aldrig købt blomster til mig, men I går “tvang” jeg ham til det, da vi jo skulle have åbent hus her i dag. Så disse billeder gør også Jer til vidner på de første blomster jeg har fået af min kæreste!!!! De er meget smukke – er der nogen af Jer der ved hvad de hedder?

Nå, men vi havde jo altså åbent hus i dag – og der kom 2 par!! D. v. s. at vi har haft 200% succes i forhold til sidste gang, hvor der INGEN kom!!!! Huset tog sig altså også helt perfekt ud i dag, og vi kom nærmest i tvivl om vi i det hele taget vil sælge *S*. Det er et skønt hus, med en fantastisk beliggenhed og vi forstår ikke, at ingen endnu har opdaget det – vi håber at det kommer………..

Håndbold:

Alle har vel vidst, at på et tidspunkt ville storhedsperioden for dansk kvindehåndbold ende – og det gjorde den da så i den grad i dag!!!! Sikke en skuffelse og sikke en ufattelig DÅRLIG indsats af et hold danske kvinder der knapt, kunne være deres indsats bekendt!!! Nå, ja det er måske lidt hårdt – men helt ærligt – mange af dem spillede da LANGT fra op til noget der ligner deres bedste!!! Den bedste var vel holdets absolutte alders præsident: Lena Rantala. Anyway, december månede bliver altså ikke det samme, når jeg ikke skal følge de danske håndbold kvinder – for slet ikke at snakke om OL. Men vi må så håbe, at når kvinderne i den grad er gået ned, så vil mændene gå tilsvarende op. Det ville da være ret fantastisk!!!!

Puha, det her vejr er altså alt, ALT for varmt for mig. Jeg har det ikke godt når vejrguderne i den grad skruer op for varmen – så jeg opholder mig helst indendøre, under vores vores store skyggefulde træer eller et andet sted med skygge. Vores yndige lille prinsesse har det også ret hårdt med varmen. Hun går konstant rundt og leder efter skygge – eller en kold flise hun kan afkøle sig på. Hun har haft en svær dag idag idet, hun blev lokket ind i hendes transportkasse – som hun formåede at vælte om på siden flere gange. Derefter ud og køre i bil (som hun HADER), om til “farmor” som ikke er særlig begejstret for hende – og så hjem igen (i bil). Dårlig dag for en lille prinsesse, men hun måtte jo lide fordi der vi jo skulle have åbent hus og så ville vi ikke lade hende være derhjemme med alle de “farlige” fremmede *S*. Hun er dog blevet forkælet med godbider siden og jeg tror at hun har tilgivet os igen……..

I morgen skal vi jo til barnedåb hos kæresten niece – som jeg skal være fadder til. Hun skal døbes i Kolding og derefter skal vi alle have brunch på Lucca., der var vi også da hendes storesøster blev døbt og det var ret godt. Til aftensmad er det planen at vi skal have lakse-/squashspyd med tomat-/peberfrugtsalsa og resten af pastasalaten fra i dag.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jun 10, 2007
  10:29 am

  Marianne's mening

  Sikke de var det varmt de små katte. Mine er jo indekatte, og selvom jeg ha en altan, tro jeg altså ikke give dem adgang til den. Tænk om de hoppede ud over, og jeg bor lang oppe.
  Jeg har en blæser der er tændt og åbne vinduer og ofte frisk vand. Jeg håber det gå.
  Det er da en flot stigning i besøg, 200 % 😉 Jeg håber vikelig for jer, at der er nogle der vil købe.
  Fine blomster, jeg kender ikke navnet, men flotte er de.
  Rigtig god søndag


 2. Jun 10, 2007
  4:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!
  Ja, de har det varmt – jeg kan godt forstå at du ikke tør give dem adgang til terrassen (måske du kan sætte noget trådnet op så de ikke kan hoppe ud. Jeg kan se nogen her i byen, de har bygget sådan en dims til deres terrasse *S*
  Ja, vi håber og krydser fingre for at nogen vil købe vores hus…..

  Også god søndag til dig.


 3. Nov 22, 2007
  11:05 pm

  Galathea

  Jeg tror, at blomsterne er en form for Georgine, også kaldet Dahlia. De findes i rigtig mange forskellige former og farver, som du kan se, hvis du googler dem (Dahlia på engelsk). Nogle af dem har enkeltblomsterne i kurveblomsten foldet til et rør, ligesom dem du viser.

  Jeg håber, at din kæreste er blevet bedre til at komme med blomster til dig!? Kan han ikke se pointen i de der Interflora-reklamer om, hvor meget bonus det giver at komme med blomster til sin kvinde? 😉


 4. Nov 22, 2007
  11:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Galathea!

  Jo, de kan måske godt minde lidt om dem – tak 🙂

  Nej, det er han desværre ikke – og jeg tror heller aldrig han bliver det!! Det er bare en af de ting jeg må affinde mig med 😀

  Du kender så mange blomster – eller også er det mig der ikke kender nogen *flov* – er det en interesse eller proffession?

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Nov 23, 2007
  8:55 am

  Galathea

  Hej Birthe

  Nærmest både og, kan man sige. Jeg er biolog af uddannelse og har derfor haft en del botanik under studiet. Men jeg har specialiseret mig i en helt anden retning og arbejder nu indenfor medicinsk forskning. Så i dag er et kun af personlig interesse, jeg beskæftiger mig med planter. Mine forældre er meget haveinteresserede, så jeg har opsnappet et og andet om planter gennem min barndom 🙂

  Hav en rar dag,
  Galathea


 6. Nov 23, 2007
  11:24 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Galathea!

  Det må være rart at have sådan en viden – jeg kan lige skelne en rose, en tulipan og en margurit (sådan ca.). Jeg har dog liljer og pæoner som ynglingsblomster, jeg synes de er SÅ smukke, men ellers ved jeg ikke meget om blomster/planter og jeg har bestemt IKKE grønne fingre!! Faktisk har alle opgivet at give mig/os planter, fordi det altid lykkes for mig at slå dem ihjel – buketter kan jeg lige klare 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Mar 9, 2010
  2:14 pm

  MH

  Blomsterne er en crysantimum, som kommer i mange forskellige former og farver.


 8. Mar 9, 2010
  6:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej MH!

  Tak for oplysningen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!