Newyorkerbyheart

Gulerodskage med chokolade og nødder……….

04 juli , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter - Tags:

Inden den kommer i ovnen…………

……og så er den kommet ud igen……

Sådan ser den ud inden i……..

Klar til at blive spist……

Normalt når jeg bager gulerodskager bager jeg KUN denne, fordi jeg – i al beskedenhed synes at det er den bedste – det er den for så vidt stadigvæk, men i dag har jeg bagt en anden variation. Gulerodskage med chokolade og nødder, som faktisk smager ok. Den kan ikke måle sig med med den anden (efter min mening), men engang imellem bliver jeg jo nødt til at prøve noget nyt…..

Gulerodskage med nødder og chokolade:

350 g revne gulerødder

3 æg

300 g sukker (jeg brugte 225 g)

350 g mel

2 tsk. kanel

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniliesukker

50-100 g hakkede hasselnøddekerner

50-100 g hakket god chokolade

200 g smeltet smør (jeg brugte 175 g)

1/4 dl appelsinjuice

Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland mel, vanilie, bagepulver og kanel sammen og sigt det i æggemassen. Vend de revne gulerødder, chokolade, nødder og juice i. Bland det hele godt. Tilsidst vendes forsigtigt den smeltede smør i. Kommes i en lille bradepande med bagepapir og bages ved 200 grader på NEDERSTE rille i ca. 45 minutter. Sigt evt. lidt flormelis over inden servering.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 9, 2007
  9:16 pm

  mia

  Kan vi få den anden gulerodskage opskrift?


 2. Jul 9, 2007
  9:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!

  Hvis du klikker på ordet “denne” der er fremhævet med grønt i første sætning, så kommer du til den (jeg har postet den før), ellers er adressen her: http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2006/10/gulerodskage-fra-new-orleans.html

  Den er den mest fantastiske kage i hele verden – efter min egen mening og min egen personlige ynglingskage 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!