Newyorkerbyheart

Huset solgt?? måske – måske ikke……..

02 juli , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, TV - Tags: , , , ,

Rygeostsalat……

Anretnings “fadet”…….

 

Min tallerken………

I aften skulle vi have noget let, da det jo kom en interesseret huskøber kl. 19.30. Det var meningen at vi skulle have haft en frossen pizza(!!), men vi (læs: jeg) ombestemte mig og fandt noget der var mere helbredsmæssigt korrekt – formoder jeg 🙂

Vi fik rugbrød med varmrøget ørred og til at putte ovenpå lavede jeg to forskellige “toppings” (for at bruge et godt dansk ord *S*). Det ene var hjemmelavet røræg og det andet rygeostsalat. Jeg ELSKER rygeostsalat og jeg får det alt, ALT for sjældent!!! Jeg snød godt nok lidt og købte noget færdigt, men jeg blandede da selv radiser i…….

Jeg synes at rygeost er en formidabel spise. Kæresten havde aldrig smagt det før, men han kunne også godt lide det. Det smagte rigtig godt ovenpå på fisken – faktisk bedre end røræg efter min mening – og vi spiser da for lidt rygeost…….

Nå, men i aften kom der så en og kiggede på vores hus igen og som ville snakke om mulig køb. Hun har et hus som hun selv skal have solgt – og så er der jo lige det med el-varmen!!!. Hun gav ikke noget hverken tilsagn eller det modsatte i aften, hun havde stadigvæk nogle ting hun lige skulle have vendt i hovedet, men jeg tror nu stadig på det bedste (jeg er jo den ukuelige optimist). Kæresten derimod er ikke særlig sikker (men er også pessimist *S*). Hun skal snakke med sin bank ang. en bankgaranti, som vi skal have for at kunne indgå en handel med hende og så skal hun have sat sit eget hus til salg. Vi hører fra hende igen sidst på ugen – så nu må vi se – og stadig krydse hvad krydses kan!!!!

Det er lidt underligt med ens livsanskuelse. Som jeg skrev, så er jeg den ukuelige optimist, måske fordi jeg har været tvunget til at få det bedste ud af de situationer jeg har været i for at “overleve”. Jeg tror og håber det bedste, indtil det modsatte viser sig at være tilfældet. Selvfølgelig bliver jeg skuffet på den måde nogle gange, men til gengæld har jeg ikke gået og brugt kræfter og energi (som jeg jo ikke har for meget af i forvejen) på at tænke negative tanker. Jeg er måske nok lidt værre hvad mennesker angår, jeg har mistet min “blåøjet-hed” og tror ikke altid på det gode i mennesker, indtil det modsatte er bevist (men det er måske igen min opvækst). Jeg vil heller ikke sige at jeg tror det værste om folk, men på en eller anden måde skal de “sige mig noget” før jeg åbner mig op for dem. Jeg er jo en person der ikke bliver venner med hvem-som-helst, hvilket jo både er godt og ondt.

Min kæreste derimod ser altid glasset halvt tomt – hvilket godt kan være lidt anstrengende engang imellem 🙂 Han er lidt af en “sort-seer”, men synes jo til gengæld at jeg nogen gange er den lalle-glade optimist. Men på den måde passer vi jo godt sammen: han kan holde mig nede på jorden når jeg “maler” alting for rosenrødt – og jeg kan hive ham op nogle gange når han “maler” alting for sort……..

Var der nogen af Jer der så mindekoncert for Lady Diana, som jo ville være blevet 46 år i går (tillykke Diana – håber at du har haft en god dag på din lille sky). Tror I hun læser med på bloggen? 🙂

Anyway, jeg synes at det var en fantastisk koncert hendes sønner havde stablet på benene til hendes minde. Jeg fik helt kuldegysninger da jeg så dem stå oppe på scenen og tale om deres mor – og da jeg så nogle af billeder af hende – hvor var hun dog gude smuk. Det er også helt vildt som pris William ligner hans mor!!! Jeg tror, at hun ville have været pavestolt af dem. Det må ikke altid have været let at være dem, ikke alene tror jeg at de har sørget dybt over deres mor, men også at høre/læse alle de ting om hende. Nogen skulle skamme sig, skulle de!!!

Det var også sjovt at se Duran Duran igen. Jeg er jo 35 år, så Duran Duran var lige i min ungdomstid. Jeg ELSKEDE Duran Duran og især John Taylor (ham der var kæreste med Renee Toft Simonsen). Når man så ham langt væk fra lignede han jo sig selv fra 80’erne, men når kameraerne zoom’ede ind…..uff. Det var godt nok tydeligt at han har levet livet i overhalingsbanen – og måske også udenfor – engang imellem. Hans øjne var mærkelig livløse og hans ansigtstræk var…..tja, jeg ved snart ikke hvad jeg skal kalde det? Han lignede et vrag!!

Nogen mennesker rakker ned på 80’er musik, men helt ærlig, det kan da i den grad bringe mig ned af “memory lane”!!! Jeg kan huske, at jeg sad og så popshow med Thomas Gottschalk om natten på tysk tv, hvis jeg kunne snige mig til det. Sange som “Wherever I lay my hat” med Paul Young, “Woman in red” med Chris De Burgh, “Gold” med Spandau Ballet, “Love is a battlefield” med Pat Benetar, “Never ending story” med Limahl, “Won’t let the sun go down on me” med Nik Kershaw, “Puttin’ on the Ritz” med Taco, “Karma Kameleon” med Boy George, “Relax” med Frankie goes to Hollywood……for ikke at tale om: Kim Wilde, Nena, Pet Shop Boys, Alphaville, Shakin Stevens osv. Kan I huske det???? – eller er det kun mig? 🙂

Nå, jeg vil holde for i aften inden jeg trætter Jer alt for meget. I morgen står menuen på fiskefrikadeller, en form for råkostsalat, hjemmelavede pommes frites og remoulade…..

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Jul 2, 2007
  11:06 pm

  Jerzy

  Hej Birthe
  Først og fremmest: jeg krydser alt hvad jeg kan for at I kan sælge det “gamle” og købe det nye hus.
  Og så det med 80′ musik. Jeg har godt nok levet med 50′, 60′ og 70′ musik inden Duran Duran og alle de andre kom, men på en måde er det denne periodes musik der “synger” i mig mest i dag. Men åbenbart også for andre mennesker, heriblandt musikere og komponister. I kan måske ikke modtage DR2 tv men i fredags har de kørt 4-5 timers temaaften om netop 80′ musik. Med alle de navne/grupper du nævner i flæng.
  Der er “hot” i øjeblikket med den slags musik. Men, men… som de spåede ved slutning af udsendelsen 90′ musik står for døren for at blive den næste trend.

  /Jerzy


 2. Jul 2, 2007
  11:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jerzy!

  Skønt at se dig herinde 🙂

  Ja, vi håber også alt hvad vi kan, det ville være SÅ dejligt hvis det faldt på plads…..

  Jeg så noget af det, men kæresten var ikke så hooked på at se det og siden vi kun har et tv og han havde arbejdet hele dagen, så fik han “lov” til at zappe rundt og fornøje sig med Discovery 🙂

  90’er musik siger mig ikke en disse…men jeg håber at DR2 genudsender deres program 🙂

  Forresten gider du ikke at maile dit newsletter til min nye mailadresse: newyorkerbyheart@gmail.com – tak 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 3, 2007
  12:08 pm

  Kagekonen

  Åhh, hvor jeg håber I får solgt huset i denne uge. Og med hensyn til 80’er musikken, så er jeg helt enig med dig. Kender du http://www.slagtenhelligko.dk ? hun havde også lige en tur down memorylane forleden, godt nok var det senhalvfjerdser/tidligfirser men det bliver det jo ikke dårligere af.

  Sjovt nok var jeg også vild med John Taylor dengang, og jeg blev noget rystet da jeg så ham tone frem på min skærm forleden, han så som du skriver så gammel og hærget ud.

  Din rygeost-salat lyder himmelsk.


 4. Jul 3, 2007
  12:10 pm

  Mette

  Hej Birthe,

  Åh, rygeost – det havde jeg helt glemt! Det er en super spise – og hvad med sommersalat? Der findes næsten ikke noget bedre 🙂
  Så sjovt med mennesker forskellige indstillinger eller livssyn. Min mand har også den lidt pesimistiske indstilling til mange ting – jeg tror lidt det en en mande ting eller forsigtig-per.. Man skal lige trække vejret én ekstra gang for ikke at tage det alt for nært 🙂
  Det bliver bare SÅ spændende om huset bliver solgt! Vi krydser
  /Mette


 5. Jul 3, 2007
  2:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, vi håber 🙂
  Jeg kender godt slagt en hellig ko og besøger hende af og til……

  Rygeostsalaten var fantastisk…..


 6. Jul 3, 2007
  2:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Jeg sommersalat er også ret fantastisk…..dog ikke helt så sund som rygeost *S*

  Faktisk har jeg købt et ordentlig stykke rygeost i dag og så selv lavet salaten (bare blande noget creme fraiche 9%, purløg og radiser i). FANTASTISK!!

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jul 3, 2007
  9:29 pm

  Line Rohde Andreassen

  Hej Newyorkerbyheart

  Altid spændende at læse din blog – nu er det blevet en del af min faste rutine, hjem fra arbejde, lave mad (gerne noget jeg har læst om på din blog dagen før), se lidt tv og så lige ind foran computeren inden det bliver sengetid. Håber i får solgt huset, krydser i hvert fald alt for jer. med hensyn til at være sort seer og det der… tja så tror jeg på at det er bedst at være postitiv, selvom man nogle gange bliver snydt. Men ved at være postitiv får man flere gode oplevelser end ved at være negativ, så hellere positiv og snydt en negativ og sur – det er i hvert fald min mening. nå alt for nu… Keep up the good work 😉

  Line


 8. Jul 3, 2007
  10:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Line!

  Hvor er jeg stolt over sådan at blive en del af din faste rutine – tak 🙂

  Ja, vi håber virkelig – og alligevel tør vi næsten ikke – for vi vil jo så gerne at det går i orden 🙂

  Præcis, som optimist løber man måske ind i “øretæver” eller andet, men hellere bruge tid på det….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jul 4, 2007
  12:26 pm

  gitte

  Birthe,

  Er jo på samme alder som dig, og dit indlæg fik mig til at sidde og vippe med tæerne og synge inde i hovedet( for at skåne mine børn)!
  80’er musik var bare noget særligt.
  Gitte


 10. Jul 4, 2007
  1:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gitte!

  ja, nemlig…..det var nogle gode sange imellem 🙂

  mange hilsner
  Birthe


 11. Jul 4, 2007
  3:21 pm

  gitte

  hej igen,

  har du fået mine to mails. Sendte en i sidste uge, som på et tidspunkt kom retur, og har sendt een i dag??
  Har du ny mail adresse?
  Gitte


 12. Jul 4, 2007
  3:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gitte!
  Jeg fik en fra dig den 30. juni – som jeg ikke har fået svaret på (sorry!), men ellers har jeg ikke modtaget nogen.

  Jeg er skiftet til en gmail konto, adressen er: newyorkerbyheart@gmail.com

  håber at den virker, ellers så sig lige til, så får du en anden (sikke en overflod af emails jeg har *S*).

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!