Newyorkerbyheart

Jeg er blevet “tagged”…….

04 juli , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogleg, Om mig - Tags:

Jeg er blevet “tagged” af Noshtalgia, det betyder at jeg skal fortælle Jer 8 vilkårlige ting om mig selv (en slags me-me). Jeg skal så “tagge” 8 andre, skriv her på siden hvem jeg “tagger” og skrive en kommentar på deres blogs at de er blevet “tagged” af mig. De 8 heldige, skal så også skrive 8 vilkårlige ting og “tagge” 8 andre………….

Så nu på jeg hive 8 ting op af posen………….er I klar??

1:
Jeg har – på foranledning af min amerikanske familie – haft et flag til at veje over Capitol Hill for min ære. Jeg tror, at det var tilbage i 1993 eller 1994 hvor jeg fik flaget som havde været hejst og et fint “diplom”. Jeg ved ikke om det er noget man kan bede om længere, men man kunne få det gjort for mennesker som betyder noget for en, eller en som har gjort noget godt – og sådan et flag har jeg altså 🙂

2:
Jeg har – gennem Ekstra Bladet – tilbage i 1985 haft en hel dag med en MEGET ung Michael Laudrup. Jeg vandt en konkurrence om at møde sit idol og jeg havde selvfølgelig valgt Michael Laudrup. Jeg blev fløjet fra den lille by hvor jeg boede til Roskilde i et lille 4 personers fly. Derefter med Ekstra Bladets helikopter til Dronning Mølle hvor Michael Laudrup og hans daværende kæreste – Tina Thunøe – holdte sommerferie. Så jeg fik en tur i helikopter sammen med Michael Laudrup og Tina og derefter var der “socialt samvær” ved Dronningmølle Kro, hvor jeg også mødte Ekstra Bladet journalist, fotograf, Finn Laudrup (Michaels far) og Tina’s far (som jeg ikke kan huske hvad hed). Dagen sluttede med at jeg blev fløjet til Melby hvor jeg så Stjerneholdet spille (med Michael og Finn Laudrup), inden jeg fløj hjem igen. Jeg har nogle fantastisk billeder fra den dag………og Michael Laudrup, ja han er jo stadig GUD!!!!

3.
Jeg ELSKER rødt kød og hvis der går for længe imellem jeg får det, så jeg kan blive helt “umulig”. Jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan en kæmpe menu i USA, hvor man får måltidet gratis hvis man spiser en kæmpe steak……..det kunne være sjovt (- og måske lidt ulækkert, men sådan er jeg altså *S*).

4.
Jeg ELSKER lakrids!!! Især: Poletter, Blue Jeans, Jungle Vrål (de hed Hyl da jeg var barn) og Piratos. Jeg har næsten altid lakridser i huset og kan sagtens have en pose liggende i et par uger…..

5.
Jeg er IKKE vild med havearbejde, såsom at luge, rive osv. Jeg kan godt lide at kigge på en pæn have og jeg er meget glad for blomster……….men at arbejde for at holde den pæn, det er ikke mig!

6.
Jeg kan blive helt “høj” af at gå rundt i en lækker grønsags-/frugtafdeling!! Det lyder måske lidt mærkeligt, men ved at gå og se på de lækre frugt og grønsager, så får jeg bare lyst til at røre og dufte……..og ikke mindst spise det hele…..

7.
Jeg er VILD med motorsport. Jeg havde engang en kæreste som introducerede mig for Formel 1 og for at tage på Jyllandsringen for at se løb – og interessen for fart og biler hænger stadig ved, kæresten derimod er skrottet for mange år siden 🙂

8.
Før jeg blev syg – faktisk helt op til 1999 – var jeg instruktør i et motionscenter (styrketræning). Jeg trænede selv hver dag – også lørdag og søndag – i et helt år og hvis der var en dag hvor jeg ikke var deroppe, så synes jeg at jeg så slap ud!!!! Men jeg har ALDRIG været super tynd – og må også indse at jeg ALDRIG bliver det….

Så det var det, nu skal jeg så have sendt stafetten videre. Det bliver til disse:

Bogsider
Calisto
Deborah
Jerzy’s
Sallys madkasse
Nilles lille univers
Strikkekatten
Kagekonen

Nu er det Jeres tur til at komme med afsløringer……….”you’re it!!” 🙂

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 6, 2007
  2:45 am

  Julie

  I wish I spoke the language, it has been fun reading all the different random facts about all our blogger friends.I hope you found it to be fun.


 2. Jul 6, 2007
  12:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Julie!
  I did find it fun, I’ll translate the 8 facts for you (in a short version)

  1. A flag has been flown over Capitol Hill in my honor by request of my au pair family from 1990-1991. I have the flag and a diploma to show for it….

  2. I have had a whole day with one of my biggest idols: Michael Laudrup (a famous Danish soccer player) – and I still think he rocks 🙂

  3. I LOVE red meat

  4. I love liquorice (almost all the kinds you can buy in Denmark)

  5. I hate gardening. I love to look at beautiful gardens, but I don’t like the work!!

  6. I can get a “high” from walking around in a great fruit and vegetable section. I just want to eat it all…

  7. I love motorsport like Formula 1 and Le Mans…

  8. I have been a fitness instructor

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!