Newyorkerbyheart

Pasta med spidskål og bacon…………

Svitset bacon og løg…………….

Oste-/ægge-/creme fraicheblandingen………..

Pasta og spidskål koger…………..

Det hele blandet sammen…………….

Aftenens tallerken………….

I aften har vi fået pasta med bl. a. spidskål og bacon, dertil kogte majskolber med smør og groft salt…………måske ikke verdens sundeste aftensmad, men hold da op hvor smagte det godt. Pastaretten er lidt i retning af “Spaghetti Carbonara” som jeg elsker, dog i en lidt mere fedtfattig udgave. Spidskålen gav en god smag og fylde i retten……………husk at krydre med friskkværnet peber – og rigeligt af det – inden det spises!!! Kan kun anbefale at I prøver det……………

Pasta med spidskål og bacon:

Tørret eller frisk pasta

1 spidskål (jeg brugte dog kun ½)

1 hakket løg

150 g bacon i tern

1 dl creme fraiche 18%

1 æg

1 håndfuld friskrevet parmesan

salt, friskkværnet peber

kryddergrønt (jeg brugte lidt frisk basilikum)

Svits løg og bacon, lad det dryppe af på køkkenrulle. Skær kålen i grove tern – skær stokken fra. Rør creme fraiche med æg, friskrevet parmesan, salt og friskkværnet peber. Kog pastaen al dente i lidt mere vand end normalt. Kom kålen i pastavandet i de sidste minutter. Hæld vandet fra og hæld løg-/baconblandingen i sammen med ægge-/osteblandingen. Rør omhyggeligt til æggemassen begynder at stivne let. Server med det sammen, evt. med ekstra friskkværnet peber og lidt kryddergrønt.

Min elskede bærbare computer er igen blevet “syg”. Lige pludselig i dag da jeg ville starte den igen – efter at have lavet nogle opdateringer som jeg var blevet bedt om da jeg ville stille den i stand by som jeg plejer – da ville den bare ikke komme forbi Windows XP startbilledet!!! Det viser bare, at jeg skal lade være med at slukke min computer *S*. Min bærbare er tændt mere eller mindre i alle mine vågner timer, jeg ELSKER den. Den er min bedste “legekammerat” og jeg kan få timer – og sikkert også alt for mange timer – til at gå i selskab med den. Desværre har vi også haft meget bøvl med den, måske fordi den er tændt så mange timer om dagen – eller måske fordi jeg sidder med den i sofaen – jeg ved det ikke. Ihvert fald er jeg nu forvist til kærestens stationære computer, men heldigvis kan jeg da stadigvæk opdatere herinde!! Jeg ved ikke hvor længe det går inden jeg får min bærbare tilbage igen, nu skal vi først have fundet ud af hvad den fejler………….

Bøger:

Jeg blev færdig med “Afsporet” af James Siegler i går. Det var en ok bog, ikke den bedste jeg har læst – og langt fra den “page turner” som der står på bogen – men heller ikke den dårligste bog jeg har læst. En god mellemvare, som der findes uendlige mange (for mange??) af. Jeg skal nu til at læse “De retfærdige mænd” af Sam Bourne. Jeg er ret spændt på at komme igang. Jeg har aldrig læst noget af ham, er der nogen af Jer derude som har erfaringer med ham eller med denne bog? Anyway, jeg skal nok holde Jer underrettet.

I morgen blogger jeg nok ikke, da vi “bare” skal have rester fra i dag. Jeg vender tilbage igen – fra kærestens “hakkebræt” på fredag med noget kyllinge-et-eller-andet…………

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jul 11, 2007
  10:08 pm

  Marianne's mening

  Jeg kender godt det med de elskede baærbare computer. Engang imellem skaber min sig, og jeg skal passe på med at sidde med den i sofaen pga batteriet bliver vippet lidt i. Min er også altid tændt når jeg er hjemme og sikke mange timer jeg bruger med den. Jeg kan ikke undvære den

  God aften


 2. Jul 11, 2007
  10:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Marianne!

  Hvor er det dejligt at jeg ikke er den eneste der er SÅ afhængig af min bærbare – jeg kan få fuldstændig abstinenser!! Det er bare ikke det sammen at skulle dele computer med kæresten 🙁

  Også god aften til dig….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 11, 2007
  11:09 pm

  Kagekonen

  Jeg har længe sukket efter en bærbar, men har indtil videre kun den stationære på 1.sal, som tilgengæld næsten er tændt fra jeg står op til jeg går i seng. Husbonden er ikke helt tilfreds, når jeg lige forlader sofaen for at tjekke dette eller hint, midt i aftenhyggen, så måske finder vi snart pengene til en bærbar til mig. Så kan jeg jo også surfe mens jeg bager osv…

  Dejlig mad forresten, jeg æææææælsker spidskål.


 4. Jul 12, 2007
  10:48 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  ja, sådan en bærbar må du bare eje. Jeg kunne ikke undvære min, selvom kæresten synes at det er noget skod, da den måske nok går nemmere i stykker fordi jeg flytter rundt på den hele tiden 🙂

  Spidskål er bare SÅ genialt!!

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 12, 2007
  11:21 am

  Mette

  Hej Birthe,
  Det er bare så irriterende når éns lille computer går ned. Tror desværre ikke der er noget man kan gøre for at forhindre det.. godt I har en stationær ellers kunne man da lige så godt aflevere sine arme 🙂
  Træner du stadig? Jeg synes ikke længere jeg er så smidig som man kunne ønske sig og tænkte på om yoga ville hjælpe? Har prøvet pilates herhjemme, men det kunne jeg bare ikke klare. Måske var instruktøren på dvd’en ikke lige min kop the, men jeg blev bare så irriteret..
  Jeg har lige læst “undtagelsen” af Christian Jungersen og den er bare FANTASTISK. Den er slet ikke som noget jeg har læst før og den kan virkelig anbefales. Lad dig ikke skræmme af størrelsen…
  Hilsen Mette


 6. Jul 12, 2007
  12:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Du har helt ret, hvad skal vi dog bruge arme til hvis vi ikke har en computer 🙂

  Jeg var inde i sådan en god rutine med at træne, men siden jeg var syg engang i april, er jeg aldrig rigtig kommet i gang igen. Det irriterer mig helt vildt og er en af de ting jeg dagligt kan bruge til at slå mig selv oveni hovedet mig…. 🙂 Jeg synes også at pilates var lidt for hårdt i starten, men jeg vil godt anbefale Louise Salomons dvd’er. Hun laver noget der hedder yogalates, en blanding af pilates og yoga. Du kan finde et link til hende ude under mine links. Jeg har købt hendes dvd’er på ebay, til rimelig få penge og jeg ELSKER de dvd’er. Har jeg f. eks. hovedpine, kan jeg ofte afhjælpe det meget ved at lave et af hendes programmer. Mail evt. til mig hvis du vil have flere oplysninger 🙂

  Håber, at du kan bruge det til noget.

  Jeg har “Undtagelsen” stående på reolen, men har endnu ikke fået mig taget sammen til at læse den. Jeg har den faktisk også på lydbånd – men det er måske gået tabt nu på min bærbare 🙁 Jeg har hørt flere gange at den er god, den er bare så pokkers tung at holde *S* Men jeg skal have den læst, tak for anbefalingen 🙂

  De varmeste hilsner og tanker
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!