Newyorkerbyheart

Rød kage………..

Inden den kommer i ovnen
……….færdigbagt……….
Nogen har da vist været i den…………

Nå, så blev det alligevel til lidt bloggen i dag :-)Da jeg jo ikke har min elskede bærbare computer, måtte jeg jo finde på noget fornuftigt at lave – og hvad er mere fornuftigt end at bage en kage??? Jeg bagte en rød kage, normalvis bager jeg altid en grøn kage (giftkage/pladankage), men i dag blev den altså rød. Smagen er d0g den samme og den smager jo altid godt. Jeg overtrak den med en god mørk chokolade – og som I kan se på billedet, så forsvinder den hurtigt *S*

Rød (grøn) kage:
250 g. margarine/smør
3½ dl sukker (jeg brugte lige knap 2)
250 g mel
4 æg
5 tsk. bagepulver
2½ dl mælk (jeg brugte skummet)
frugtfarve
mandelessens efter smag
Rør margarine/smør grundigt med sukker. Tilsæt æg et ad gangen og pisk grundigt mellem hvert. Sigt mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælken. Kom farve i dejen og tilsæt mandelessens. Hæld det hele i en lille bradepande foret med bagepapir. Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter (ikke varmluft) på nederste rille. Overtræk med en god chokolade når den er helt kold. Farven kan varieres alt efter humør 🙂

Vi har afleveret min bærbare ved det lokale computerfirma i håb om at de kan redde noget af det der er på harddisken, inden den skal formateres. Jeg er en klovn til at lave back-up’s selvopm jeg efterhånden har prøvet en del gange at miste alle mine dataer. Jeg lærer åbenbart ikke af det, selvom jeg lover mig selv hver gang, at nu skal jeg til at lave back-up’s af min harddisc. Det er lidt surt for “hele mit liv” ligger jo på den lille tingest – også mine elskede lydbøger – så jeg håber, at de kan redde den……

Ejendomsmægleren ringede igen idag, han har endnu en fremvisning af vores hus på lørdag – og måske også en på søndag – så nu sker der da lidt!! Det er vildt spændende. Hende den anden der er interesseret, er sådan set stadig interesseret, men hun vil ikke købe noget andet førend hun har solgt hendes eget hus – og det er først lige kommet til salg i mandags…….

I morgen vender jeg tilbage med kylling med noget balsamico og så skal jeg prøve at lave rødgrød………….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jul 12, 2007
  8:05 pm

  mig selv

  det var jo det vi allesammen sagde… pludselig så lykkes det hele… :-))

  Noget skidt når de bærbare forsøger at skaffe sig selv lidt ferie…. kender godt fornemmelsen af at have mistet noget der var meget tæt på en selv…


 2. Jul 12, 2007
  8:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej mig selv!

  Ja, det håber vi da at det gør, nu må vi se………… Men det er da positivt at der sker noget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 12, 2007
  10:20 pm

  Kagekonen

  Det er faktisk meget amerikansk med en rød kage… Jeg har flere amerikanske kage-venner, som sværger til en kage der hedder “red velvet” jeg har aldrig smagt den, men måske man skulle prøve at lave den en dag…

  Birthe, du taggede mig forleden, men jeg har simpelthen ikke haft overskud til at sende den videre endsige skrive de 8 om mig selv, men det kommer…


 4. Jul 13, 2007
  10:05 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, jeg har også godt hørt om den, men har heller ikke smagt den……dog ser den fantastisk lækker ud på billeder og er MEGET mere rød end denne kage 🙂 Der er også kagen med rødbeder, den tror jeg at jeg bliver nødt til at prøve en dag, den lyder for lækker…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!