Newyorkerbyheart

Så er der lagt klinker…….

29 juli , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Det nye hus - Tags: ,

Klinkerne er lagt i badeværelset, men er afdækket……….

Et lille flig løftes……..

……..og et lidt større…….

Brusekabinen har også fået fliser……

Vi var lige omme forbi huset i går og nu har de fået lagt klinker i badeværelse, fået sat fliser i brusekabinen og lagt klinker i gang og bryggers. Det hele var afdækket, for at de ikke skal tage skade når de bliver gået på, men det vi så, så rigtig godt ud!!!!! Nu er det hele ved at tage form……men vi har jo endnu IKKE fået solgt det gamle hus, så det er lidt svært at nyde…….

I går var vi ude hos kærestens søster og spise, det var sådan en helt perfekt og SUPER hyggelig aften med MEGET lækker mad!!! Vi fik en fantastisk salat, steak, bearnaisesauce, sesamkartofler og majskolber……..det smagte SÅ godt og til dessert fik vi en lækker is. Tak Dora for en fantastisk hyggelig aften og den hyggeligste aften jeg har haft i MEGET lang tid. Det er lang tid siden jeg har været SÅ afslappet og hygget mig SÅ meget, det var lige hvad jeg trængte til!!

Træning:

Jeg har overhovedet ikke været flittig med min træning i de sidste mange måneder og jeg har haft en forfærdelig dårlig samvittighed over det. Jeg har sagt til mig selv hver dag, at nu må jeg tage mig sammen, men af en eller anden grund har det ikke lykkedes mig at hanke op i mig selv!!!! Men de sidste par dage har jeg fået lavet yogalates og jeg er SÅ stolt af mig selv *S*. Det har føltes rigtig godt, men jeg kan mærke hvor stiv jeg er blevet i kroppen bare på de måneder der er gået, det er ret utroligt at det går så hurtig ned ad bakke. Jeg håber, at jeg nu kan komme ind i en god rytme igen, som jeg havde sidste år og i starten af dette år…..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 29, 2007
  9:35 pm

  Marianne's mening

  Hvor ser det rigtig flot ud. Det må være meget underligt at gå undt i huset som I skal flytte ind i, men også en dejlig fornemmelse.
  Det er virkelig synd for Jer, at jeres hus ikke er solgt endnu. Jge håber det snart kommer.

  Hvor se maden dog igen igen lækker ud 🙂


 2. Jul 29, 2007
  10:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, det er virkelig underligt at gå rundt i huset………især når vi ikke helt ved om det bliver virkelighed….

  Maden var virkelig lækker – ja, når jeg nu selv skal sige det *S*

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!