Newyorkerbyheart

Tour de Farce……..

25 juli , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, TV - Tags: , ,

Nej, ingen mad til Jer i aften – vi har forresten fået Deborah’s super lækre kartoffelsalat og mine hjemmelavede frikadeller. Den kartoffelsalat kan jeg kun anbefale at I prøver (hvis ikke I allerede har gjort det!!).

Altså, som de fleste af Jer nok ved så ELSKER jeg sport og jeg ELSKER Tour de France, men jeg ved snart ikke længere………..det er altså ved at være noget af en farce!!!! Jeg synes for det første ikke at Tour ledelsen er særlig intelligente (ja, “pardon my French”), men de er så dobbelt moralske som jeg ved ikke hvad. Man (læs: de) kan da ikke gå ud og sige at Michael Rasmussen ikke har fortjent at være med, når han 1: kører i gult og 2: ALDRIG – gentager – ALDRIG er blevet testet positivt for noget som helst!! Så laver både danske og udenlandske journalister en hekse-jagt af dimensioner på gårsdagens hviledag og kører rundt i om det er 1, 2, 3, eller 4 advarsler han har fået – ligegyldigt – manden har fået advarsel/-sler, har erkendt det, sagt undskyld og kan vi så komme videre???? Han skal oveni købet forklare hvorfor han opholder sig i Mexico, når hans kone er mexicaner – det burde jo ligesom være logik for burhøns!!!!! Det kan godt være at journalister tror at de er kloge, men nogle gange viser de med al tydelighed deres uvidenhed og udstiller der knap så store intelligens!!!

Så bliver “Vino” (ja, så skriver jeg for nemhedens skyld, for jeg tror heller ikke at stavefunktionen kan stave til hans navn *S*) nuppet for bloddoping, selvom det var blevet gjort klart før Tour’en at de via ny teknologi kunne afsløre syndere – og om han gud-hjælpe-mig så ikke også kommer med en lidt “tam” undskyldning. Det kan cykelrytter forresten, de kan komme op med de mest obskure undskyldninger, det ville have været rart at have kendt sådan en proffessionel cykelrytter i skoletiden når stilen ikke lige var blevet færdig til tiden *S*.

De franske cykelhold – og et par tyske – synes så lige at de ville være smarte og lave en lille demonstration i dag til starten på etapen. Christian Moreni fra Cofedis står også og demonstrere og så kommer der frem senere på dagen at han også er testet positiv – jamen for pokker da lille mand, det duer jo bare slet ikke!!! Der var engang en der sagde at cykelryttere ikke er de “skarpeste knive i skuffen” og ja, det bliver efterhånden svært at modsige – ihvert fald i visse tilfælde!!

Men trods disse tilfælde af ryttere der faktisk ER blevet testet positiv, ja så snakkes der stadig om doping og Michael Rasmussen i samme sætning…….selvom manden IKKE er testet positiv – og aldrig er blevet det. Han er nu blevet testet hver dag i Tour’en og også inden Tour’en og de har altså ikke kunnet findet noget som helst ulovligt i hans lille spinkle krop………so lay off, please……

Hvor kunne jeg dog have ondt lille Carlos Sastre at have vundet i dag, er der nogen der har fortjent det så er det da ham. Jeg synes han er så kær at se på og så hans engelsk med kraftig spansk accent – det er da charmerende!! Tænk, at vise sådan et mod som han gjorde i dag – det er da et rigtigt mandfolk!!!

Perfekt, nu fik I lov til at lægge øre – eller rettere øjne – til min harme og jeg kan sove de uskyldiges søvn i nat – skøøøønt *G*

Der er en del herinde fra Jubii debatten og til Jer vil jeg bare sige: TAK for Jeres støtte! Det var måske nok en lidt underlig sag som kunne have været klaret mere elegant fra min side, men jeg synes at jeg ville poste en farvel-tråd til Jer der måtte undre Jer over hvor jeg var blevet af. Jeg ved at mange – selvom nogen ytrede det modsatte – gjorde brug af mine links. Jeg er glad for at I stadig følger mig herinde 🙂

I morgen poster jeg ikke, da vi bare skal have rester. Men jeg vender tilbage med igen på fredag…..

God nat 🙂

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Jul 25, 2007
  11:22 pm

  Kagekonen

  Det er altså rart at dele sin harme og du formulere så fint, hvad flere – heriblandt mig selv – mener om TdF, det er efterhånden en farce, men det er journalisterne omkring løbet der bliver ved med at bære ved til bålet, og Michael Rasmussen er åbenbart den der skal være årets heks. At Vino og ham den italienske jubelidiot fra et fransk hold så afsløres med fingrene dybt i kagedåsen ændrer ikke ved dette, for MR er på forhånd udråbt til skurken, fordi DCU ikke kan li’ ham .

  Kender du i øvrigt en opskrift på lakselasagne med spinat, som er værd at sætte tænderne i?


 2. Jul 26, 2007
  9:28 am

  Nille

  Jeg har som Jer andre tænkt, at Michael Rasmussen åbenbart var udset til at være årets syndebuk – og der er så utrolig meget dobbeltmoral i den sport. Og som sagt også nogle meget uintelligente mennesker – for hvordan kan man tro, at man kan stille op UDEN at blive testet i løbet af Touren!?!?!!?!

  Desværre må man jo nok sige med den seneste udvikling i sagen, at Michael Rasmussen – hvad det så end er han forsøger at skjule – ikke er for snedig heller! Han har viklet sig ud i så mange løgne nu! Og hvis han har mødt en cykelrytter-kollega i de italienske bjerge i juni burde han jo kunne regne ud, at det ville komme frem. I særdeleshed i lyset af al den polemik, der er lige nu – så slut med Tour de France for hans vedkommende!

  Hvor mange kører de efterhånden???? Det må være det absolut mindste ankomstfelt i Paris i Tour’ens historie.

  Dog vil jeg til sidst sige, at det i sidste ende måske ikke er så skidt at han er ude. HVIS vel at mærke han lærer at få styr på visse ting – hvis han er ren som han siger, og han kører godt cykelløb så kan han komme igen næste år – fuldkommen clean på alle punkter og vise en sejr som ingen kan sætte en finger på. At have set ham på Champs Elysées på søndag ville nok ikke have været den samme triumf lige nu med alle de historier.


 3. Jul 26, 2007
  10:15 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, det er noget rod med TdF 🙂

  Har desværre aldrig afprøvet en lasagne med spinat – har kun en tærte med laks og feta. Jeg har en opskrift som jeg skal have afprøvet på et tidspunkt (altså på lasagne med laks og spinat), men da jeg ikke ved hvordan den er, ja så vil jeg helst ikke stå inde for den 🙂

  Finder du en god en, så giv endelig lyd fra dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Jul 26, 2007
  10:19 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Nille!

  Jeg må altså være uenig med dig her 🙂

  Ham italieneren som han skulle have mødt i de italienske Dolomitter, der er jo ingen der ved om han taler sandt – det er jo hans ord mod Michael Rasmussens – og desuden synes jeg ikke at man skal tage en rytter ud som ikke er testet postitiv og egentlig ikke har gjort andet end været skyld i noget teknisk/geografisk roderi.

  Han er jo blevet testet utallige gange og er ikke fundet postitiv i noget som helst, så hvorfor tage ham ud? I mine øjne er han ligeså værdig en vinder som en hvilken som helst anden. Anyway, har de fleste i det felt efterhånden været suspenderet for en doping dom – undtagen MR 🙂

  Ja, det er jo bare min mening 🙂

  Håber, at du ellers har det godt….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 26, 2007
  10:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Nille!

  Jeg tager mine ord i mig igen – det ser jo ud til at MR er skyld i et eller andet siden han er taget ud af Tour’en og farcen forsætter åbenbart!!

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jul 26, 2007
  10:55 am

  Nille

  Hej Birthe,

  Du har ganske ret i, at de nok alle er lidt urene…. det er i hvert fald svært at tage parti for den ene eller den anden.

  Men MR har jo indrømmet at have været i Italien – og set i det lys synes jeg, at det er fair at trække ham ud af 2 grunde:

  1/ Der er et firma som betaler millioner for den sponsorering – og de tænker selvfølgelig på det image, som MR’s opførsel viderefører til virksomheden – doping er en ting – uærlighed er noget andet!

  2/ Havde han ligget som nummer sjok ville mange nok have været ligeglade – men en potentiel vinder skal også opføre sig som et eksempel – for ungdommen ikke mindst. Og hvad dækker denne løgn over? Den er i hvert fald meget gennemarbejdet da han i tirsdags sad og forklarede hvor langt væk fra PC og fax han var… vel vidende at han fortæller en lodret løgn!

  Set i det lys synes jeg desværre det er det bedste valg!

  Hav bortset fra det en rigtig god dag 😉


 7. Jul 26, 2007
  10:59 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Nille!

  set i lyset af de nye oplysninger er jeg tilbøjelig til at give dig ret – dog synes jeg stadig at det er lidt forkert når han ikke er testet positiv for noget – men jeg forstår godt beslutningen 🙂

  Også rigtig god dag til dig.

  Mange hilsner
  birthe


 8. Jul 26, 2007
  11:43 am

  Mette H.

  Nu har jeg slet ikke forstand på Tour de France. Men mad det kan jeg li. En dag skal jeg komme med min version af en super kartoffelsalat, hvis det har interesse. Ingen tvivl om at den anden også er god, det var ikke ment på den måde. Jag kan bare en god en.


 9. Jul 26, 2007
  11:47 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Jamen, du er velkommen til at smide den, så skal jeg nok afprøve den 🙂 Jeg er altid glad for at prøve noget nye…

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jul 26, 2007
  12:23 pm

  Anonymous

  Hej

  Ang. farcen omkring MR, så er jeg lidt ambivalent. MR er jo ikke uskylden selv, siden de smider manden af holdet, men på den anden side er han jo ikke testet positiv i løbet. Nu står vi så med det problem at Contador sikkert vinder touren og han har jo været sat i forbindelse med den berømte doping læge, han fortjener ikke at vinde i stedet for MR, han er da lige så tvivlsom.

  Det positive er så at Carlos er tættere på en plads på podiet. Nu er der bare en mere der skal ud…… Det ender med at han vinder hvis han undgår at blive testet positiv.

  Jeg må indrømme at jeg har mistet alt lyst til at se touren, han der ender med at vinde, vinder jo ikke fordi han er bedst. Træls og jeg som elsker touren.


 11. Jul 26, 2007
  1:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Jeg kan ikke være mere enig med dig, jeg ved snart ikke hvad jeg skal tro mere og det ville være lettere at tro på julemanden eller påskeharen!! *S*

  Jeg synes også at det er lidt af et problem med Contador og i mine øjne er han ikke en mere værdig vinder – selvom de siger at han blev frifundet, så er han altså nævn i den Fuentes sag! Jeg ved faktisk ikke om Levi Leipheimer nogensinde er blevet nævnt i forbindelse med doping – men som du rigtigt siger, så er Sastre tættere på podiet og det ER da positivt!! Jeg kunne sådan unde ham at komme på podiet, den lille slidstærke mand 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Jul 26, 2007
  2:09 pm

  Deborah

  Det ved jeg!!! Det ér en farce af usete dimensioner! Jeg er dælme glad for, jeg aldrig har interesseret mig for Tour de France, og at jeg ikke har brugt tiden på at sidde og heppe på noget, som så ender i den gang doping-løgne-miskmask, det har gjort. Nej det er ikke noget, jeg overhovedet vil kalde sport længere, el. kan have noget som helst til overs for. Sorry guys!


 13. Jul 26, 2007
  2:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Ja, jeg er jo altså nok uendelig naiv – min kærlighed til cykelsporten overlever også dette – og næste år vil jeg igen sidde og se TdF (med lige så stor glæde som altid) – og jeg ser det også færdig. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men min kærlighed til sporten er ikke forsvundet 🙂

  Heldigvis er vi jo så forskellige her i verden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Jul 27, 2007
  10:26 am

  Mette H.

  OK – den kommer ved lejlighed.

  Fik jeg skrevet at det er spændende at følge med på din blog. Masser af god inspiration til det gastronimiske, som jeg også holder meget af at udfoldemig i. Når tiden ellers tillader det.


 15. Jul 27, 2007
  11:19 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Det glæder jeg mig til 🙂

  Jeg er glad for at du bliver inspireret herinde og jeg håber meget, at du bliver ved med at komme herinde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!