Newyorkerbyheart

Wraps med flanksteak og guacamole…….

Hjemmelavet guacamole………

Tomater, agurker, hvidløgs-creme fraiche dressing og forårsløg………

Flanksteak i skiver…..

Inden den rulles sammen………….

Wrap med flanksteak, guacamole og hvidløgsdressing………….

Vi fik wraps med flanksteak og diverse andet tilbehør i aften, bl. a. lavede jeg guacamole. Det var meningen at vi skulle have haft junk-food, men jeg blev alligevel enig med mig selv om at lave mad – også fordi at vi måske skal ud og køre en tur i morgen og derfor får vi nok junk-food der…..

Aftensmaden smagte SUPER godt og vi blev enige om at det var 1000 gange bedre end junk-food, det var let at lave og også billigere 🙂

Wraps med steak a la Newyorkerbyheart:

bløde tortillas (jeg fandt nogle i Netto med urter og hvidløg)

salat (jeg fik fat i nogle flotte spæde, røde salatblade som smagte super godt)

salsa

agurk i tern

cherrytomater i minde stykker

flanksteak i tynde skiver skåret på skrå

Steg flanksteak’en. Jeg bruner den på begge sider, ved rimelig høj varme. Så skruer jeg ned for varmen og lægger stanniol over. Steger den videre på begge sider, indtil den er stegt som den ønskes. Lad den hvile lidt inden den skæres ud i tynde skiver på skrå. Læg en tortilla på tallerknen og smør den med salsa. Læg lidt salatblade midt på, så skiver af flanksteak ned midtpå, forårsløg, tomater og agurk – rul/fold den sammen. Server med hvidløgsdressing og guacamole.

Guacamole a la Newyorkerbyheart:

1 moden avocado

saft fra 1 lime

lidt meget finthakket rødløg

1 fed presset hvidløg

cherrytomater, kerner taget ud og hakket fint

lidt spidskommen

lidt stødt koriander

tabasco

salt, friskkværnet peber

2 tsk. creme fraiche

Mos avocadokødet og bland det med limesaft. Tilsæt finthakket rødløg og cherrytomater, presset hvidløg, krydderier, salt, friskkværnet peber og creme fraiche – bland det hele sammen og smag til.

Note 1:

Creme fraichen i guacamolen kan udelades, jeg gjorde det fordi jeg synes at det gav en bedre konsistens…….og fordi den lige var blevet stærk nok af tabasco 🙂

Hvidløgdressing er bare noget creme fraiche (hvilken % bestemmer du selv), presset hvidløg efter smag, salt, friskkværnet peber og lidt sukker (den er et sikkert hit hver gang – til ALT muligt!!).

I morgen skal vi have lavet tilstandsrapport, så der kommer en mand (jeg formoder at det er en mand!) og skal se på huset. Kæresten holder derfor fri i morgen, så vi har snakket om at tage på en lille udflugt bagefter. Det er ved at være længe siden vi har været ude og køre.

I går havde jeg en decideret MEGET dårlig dag!!! Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg var bare så trist og modløs – ikke lige det bedste når vi skulle til fødselsdagskaffe hos kærestens bror!!! I dag går det lidt bedre, så jeg håber at det vender nu 🙂

I morgen skal vi have pangasius tornedos med en salat til…….

Print Friendly
Tilbage

13 kommentarer


 1. Jul 24, 2007
  1:07 pm

  Lise

  Mums det ser sørme godt ud!

  Mon ikke det dårlige vejr har en indflydelse på humøret… det tror jeg i hvert fald. Har en søster som lider af depression, og hun har det RIGTIG skidt i øjeblikket.
  (ved godt det ikke er det samme du har… )

  Pas på dig selv.

  Kh
  Lise


 2. Jul 24, 2007
  3:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Det var rigtig godt, let og lækkert 🙂

  Jeg har jo en lille snert af depression – idet jeg jo også får Cipralex – og efterhånden har fået det nogle år, så det kan være manglen på solskin……..og så stress.
  Jeg tror måske jeg har en fornemmelse af hvem din søster er, bor hun her i byen hvor jeg bor?
  Jeg kom nemlig til at tænke på dit efternavn den anden dag og pludselig faldt det i hak (hvis det hvem jeg tror det er, altså)

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 24, 2007
  5:15 pm

  mig selv

  Vil bare lige som din tro følgesvend/kvinde sige 🙂 at det kører for mig ude i dit index, det er så flot et stykke arbejde du har lagt ud der og det er fantastisk at du gider gøre det gratis.. TAK…

  Ps det kan altså godt have noget med vejret at gøre det der humør… vi har også depressioner i min familie og jeg kender “alt” til de følge ting der “følger” med… men du kan så meget husk lige det unge dame !!

  Ps føler at det er på sin plads at afsløre at jeg vist også bor tæt på dig… før ferien udspionerede jeg en sød ung dame i en butik her i nærheden fordi jeg troede det var dig… jeg tog en pose pinjekerner i hver hånd i håbet om at du måske genkendte mig… men nej jeg opdagede så at damen havde en lille pige med og såååå men jeg var tæt på at gå hen og bede om en autograf da…

  Min mand var lettere flov over mig og det hjalp ikke ret meget med min historie om at jeg “kender” dig fra nettet…

  Nu skal jeg til at bage dine kager…


 4. Jul 24, 2007
  5:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Mig selv!

  Hey, du fik mig til at grine med din kommentar om en autograf (jeg kunne så levende se billedet af dig med de poser med pinjerkerner i hånden, “udspionere” en dame *S*9 Det er ellers ikke så let at slå et smil af mig i disse dage – TILLYKKE!!

  Hvor hyggeligt at du bor tæt på mig – jeg handler altid i Brørup hvis det skulle hjælpe – og jeg skal nok holde udkig med en der ser ud til at udspionere andre med pinjekerner i hånden *LOL*

  Mange smilende hilsner
  Birthe


 5. Jul 24, 2007
  8:11 pm

  Lise

  Hej Birthe,

  ja min søster bor – eller dvs boede i samme by som dig. Mine forældre bor der stadig, og min far arbejder der hvor du indimellem henter dine dagligvarer :o)

  Hvor mon du kender min søster fra?


 6. Jul 24, 2007
  8:36 pm

  mig selv

  nej for dælen da… så er vi meget meget tæt på hinanden…. mange bække små… :-)) så har jeg vist afsløret mig selv…

  Ps… altid til tjeneste mht at få lokket et bette grin ud af folk….

  Håber de så vil gøre evt. gengæld eller give mig et lods i røven hvis de mener at det er det jeg trænger til…

  Nå nu skal jeg hen til tvét og lege at jeg er baronesse og bagefter savle over den der macho kok…
  Som sikkert ikke kan lave bedre mad end dig 🙂
  Ps har bagt cookies og lavet retten med laks… rigtig lækkert…

  Pps.. vil for evigt være bevæbnet med to poser pinjekerner når jeg handler i netto nu…. selv min mand sidder ovre i sofaen og siger at det kunne være helt sjovt at se mad gudinden…
  :-))


 7. Jul 24, 2007
  10:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Ja, jeg tror også at din far klipper hæk ved den ældre dame der bor inde ved siden af os 🙂

  Jeg kender din søster fra mange år siden hvor vi boede næsten ved siden af hinanden og hvor hun fik barn (en pige)med en af mine eks-kærestes venner.
  Jeg havde stadig kontakt til hende lidt efter hun gik fra barnets far og jeg og min eks-kæreste gik fra hinanden – men nu har jeg ikke talt med hende i mange år. Jeg så hende dog til Skt. Hans henne ved Dammen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Jul 24, 2007
  10:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  Ok, så ved jeg hvor du bor. Har du boet der altid? – for så har du måske gået i skole med min kæreste *S* Small world!!

  Jeg kan stadig ikke få det billed ud af dig (selvom jeg ikke ved hvordan du ser ud) med poser med pinjekerner i hånden og smålurenden på en eller anden totalt uskyldig dame…..det er altså for sjovt *LOL* Har fortalt det til kæresten og han grinede også helt vildt!!!

  Jo den her blog, giver bestemt MANGE gode oplevelser – TAK til alle Jer der gør min dag så MEGET rigere…..

  Jeg elsker også de programmer med hende Baronessen………jeg kan lige se mig selv svanse rundt på det dersens bette slot og råbe: Sander! (eller Xander!)…

  Jeg ved ikke om jeg laver så god mad som gude-kokken Gordon – men jeg bander ihvert fald knap så meget *S*

  Håber, at kagerne smagte dig….

  Mange hilsner
  Birte


 9. Jul 25, 2007
  10:48 am

  Lise

  Hej igen Birthe,

  Jeps det er min søster… og min far :o) min søde dejlige far.

  Sjovt at du kender min familie, mon du så også kender mig?

  Håber du har fået det bedre.

  Kh
  Lise


 10. Jul 25, 2007
  11:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Nej, jeg tror aldrig at jeg har haft fornøjelsen 🙂

  Jeg tror jeg har hørt din søster omtale dig en enkelt gang, men det var ikke før jeg så dit efternavn på din mailadresse at 10-øren faldt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jul 25, 2007
  11:56 am

  Lise

  Kære Birthe,

  jeg dytter i næste uge når vi kører forbi huset 😉 så er du advaret. Vi skal nemlig til “byen” for at holde ferie hos mine forældre.

  Følger stadig spændt med i jeres hussalg.


 12. Jul 25, 2007
  12:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Jamen, jeg vil da lytte spændt 🙂
  Vi havde jo en mand ude i går og lave tilstandsrapport og han synes at det var et rigtigt fint hus. Indenfor havde vi ikke andet end en løs flise ude i gangen og en revnet vindueskarm (marmor) og udenfor var der kun små anmærkninger…
  Vi har en del der går og venter på tilstandsrapporten og vi frygter ihvert fald ikke at de falder fra pga. af den 🙂

  Men der må godt snart ske noget…

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Jul 25, 2007
  12:10 pm

  mig selv

  nej jeg er tilflytter :-))

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!