Newyorkerbyheart

Grillet flanksteak med pasta-mix a la Newyorkerbyheart…….

Flanksteak’en inden den skal grilles……

Mix’et til pastaen……….

Den grillede flanksteak………

Det færdige pasta-mix a la Newyorkerbyheart……..

Aftenens tallerken……….

I aften har vi grillet en flanksteak (det er jo altid godt) og jeg lavede noget pasta-mix til. Denne gang er det ikke fra nogen opskrift, men min egen frie fantasi og jeg håber ikke at det lyder alt for selvglad når jeg skriver, at det smagte SUPER godt!!!! Skålen blev nærmest slikket ren og det var en virkelig god kombination jeg fik lavet. Flanksteak’en var hvidløgsmarineret da vi købte den, men jeg rørte alligevel lidt Santa Maria Grill Oil Garlic med noget sød chilisauce og 2 fed presset hvidløg. Jeg penslede flanksteak’en med blandingen et kvarters tid inden den kom på grillen og så 1 gang på hver side under grillningen – og det smagte rigtig godt.

Pasta-mix a la Newyorkerbyheart:

tørret pasta (jeg brugte penne)

1 -2 gode håndfulde cherrytomater, skåret i kvarte

ristede pinjekerner

1 glas sorte oliven uden sten, hakket i grovet stykker

2 fed hvidløg, meget finthakket

skal af 1 citron, revet

masser af frisk revet parmesanost (og riv det nu selv, det smager SÅ meget bedre *S*)

salt, masser af friskværnet pebet

½ dl olivenolie

Gør al mix’et klar og kom det i en skål hæld olien i og vend det rundt. Kog pastaen al dente og lad den dryppe af og vend så hurtigt den varme pasta rundt i olivenolien og mix’et – server med det samme og gerne med peberkværnen på bordet så folk selv kan forsyne sig – pasta og friskkværnet peber er en super kombination *S*.

Note:

Jeg tror at frisk basilikum vil være rigtig godt i mix’et, men desværre havde jeg ikke noget!! Jeg kan desværre ikke fortælle Jer i morgen om rester også smager godt – for det blev spist rub og stub *S*

Hvis I kan få fat i nogle gode tomater med meget smag (blommetomater, flasketomater eller andre, så brug dem), jo mere smag jo bedre, for de giver en virkelig skøn friskhed til blandingen.

Kæresten og jeg var på en lille udflugt i dag, ud og nyde det gode vejr. Vi kørte til Fredecia og gik en tur på voldene, som ligger inde i byen. Vi var også oppe i vandtårnet for at nyde udsigten (selvom det var HÅRDT!! at kommer derop *S*). Vi gik en skøn, pæn lang tur og nød omgivelserne. Fra Fredericia kørte vi til Trelde Næs for at spise vores medbragte salat (rester fra i går) og et stykke wienerbrød, det var så dejligt at sidde der ved vandet og nyde maden. Efter en kort gåtur kørte vi tilbage til Fredericia og fandt et sted hvor vi fik en god vaffelis (jeg fik 2 kugler: rom/rosin og jordbær), det er den bedste is jeg har fået længe. Jeg får ALDRIG guf eller andet på min is, jeg kan ikke fordrage guf det er alt for sødt for mig!

Nå, men i morgen er det jo så dagen jeg helst vil glemme – min fødselsdag!! Jeg har haft mareridt de sidste nætter om låste mørke rum, ingen nøgle og ingen mennesker – det er det samme hvert eneste år. Det er helt utroligt, tænk jeg drømmer det samme hvert eneste år op til min fødselsdag….

Nå, men jeg ved ikke om jeg får blogget i morgen, men ellers vender jeg tilbage på tirsdag……

Pas godt på Jer selv og Jeres kære 🙂

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Aug 12, 2007
  11:55 pm

  Pollyanna

  Selvom klokken ikke helt er over midnat, skal du alligevel have et ønske om en god fødselsdag – det har alle nemlig ret til! Det er ihvertfald et princip vi hylder her i huset. Tak for opskriften på chokolade/marcipan kagen – den er rigtig god.


 2. Aug 13, 2007
  3:02 pm

  Mette

  Hej Birthe,
  Jeg håber du har haft en god dag, trods alle de minder, der må følge dig på denne dag 🙁 Her hvor jeg er skinner solen, så jeg håber du er ude i haven sammen med din Prinsesse og nyder det!
  Stort knus M


 3. Aug 13, 2007
  3:41 pm

  Janne

  Hej Birthe,

  Sender dig kærlige tanker idag – og håber du alligevel får en god dag.

  Mange hilsner
  Janne


 4. Aug 13, 2007
  3:51 pm

  Lea

  Kære Birthe!
  Tillykke med fødselsdagen i dag. Jeg har tænkt meget på dig i den sidste tid, men eftersom jeg er startet på arbejde, har jeg ikke haft tid til at læse dine blogs, jeg savner dem!!!!
  Jeg håber på, at du må få en god dag med din kærste og din Prinsesse.
  Mange fødselsdagstanker fra Lea


 5. Aug 13, 2007
  6:24 pm

  Karina

  Kære Birthe,
  Også et STORT TILLYKKE med fødselsdagen fra mig, jeg læser din blog hver dag og du har været en stor inspiration til mange vellykkede retter. Jeg ved det er en svær dag for dig, men du er stærk og er god til at fokusere på de positive ting.


 6. Aug 13, 2007
  6:28 pm

  mig selv :-))

  Kan du nu bare have en rigtig god endnu et år til dåbsattesten dag, jeg går nu igang med din pastasalat og flank steak er på grillen…

  Ps… har købt pinjekerner på tilbud idag… kiggede efter dig men du var ikke at se… :-))


 7. Aug 13, 2007
  7:17 pm

  Eva

  Hej Birthe,

  Jeg er spændt på at høre om din dag. Og spændt på om vejret holdt efter jeg havde fat i både mariehøns og Voldborg 🙂

  Endnu en fødselsdagstanke fra Eva


 8. Aug 13, 2007
  8:34 pm

  Anonymous

  Tillykke med fødselsdagen. Håber, at du har haft en god dag…
  Når jeg læser om, havd du har oplevet i din barndom, tænker jeg ;”Det kan ikke passe”. Ikke at jeg tror du lyver, men fordi jeg forstår ikke at nogen kan være sådan overfor sine børn… Hvor er det modbydeligt….
  Ønsker dig alt godt sammen med det familie du har, og ikke mindst din mand. Håber, at han er en god støtte for dig…
  Hilsen Lone.


 9. Aug 13, 2007
  9:08 pm

  Marianne's mening

  Hjertlig tillykke med din fødselsdag Birthe.
  Jeg håber virkelig du må få en god fødselsdag. God mad får du helt sikket, hvis du selv står i køkkenet 🙂


 10. Aug 13, 2007
  11:18 pm

  Kagekonen

  Kære Birthe, boede du lidt tættere på, ville jeg gi’ dig en kage. Nu må du i stedet nøjes med ønsket om en god dag – uden mørke rum og låste døre, men i dejligt selskab med dem du har kær.

  Pudsigt med din pasta-mix, jeg lavede en lignende, men brugte 2 små bakker cherrytomater, som fik 20 min. i ovnen (til de bristede og lidt mere) med hvidløg, salt og olivenolie, så op i en skål og mos med kartoffelmosjernet, i med frisk hakket basilikum, oliven og parmesan og til sidst den varme pasta og evt. en dl. af kogevandet… Og det smager også godt koldt 😉


 11. Aug 13, 2007
  11:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pollyanna!
  Mange tak 🙂

  Jeg er glad for at du kunne lide chokolade/marcipankagen….

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Aug 13, 2007
  11:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Janne!

  Tusinde tak fordi du har tænkt på mig – det varmer 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Aug 13, 2007
  11:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Tusinde tak 🙂

  Jeg har haft en god aften og jeg skriver meget mere på bloggen i morgen.
  Tak fordi du har tænkt på mig *S*

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Aug 13, 2007
  11:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Lang tid siden jeg har hørt fra dig. HÅber at du/I har haft en god ferie i DK?
  Mange tak for din fødselsdagshilsen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Aug 13, 2007
  11:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Karina!

  Tak for dine søde og varmende ord 🙂

  Jeg er glad for at denne blog har kunnet være med til at inspirere dig…

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Aug 13, 2007
  11:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  Håber, at I kunne lide maden? Vi nød det ihvert fald i fulde drag i går *S*
  Ak, ja endnu et år….

  Jeg var derovre i dag, men noget tidligere end vi plejer, så inden der lurede på mig med en pose pinjekerner i hånden *S*

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Aug 13, 2007
  11:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  De forbindelser må siges at være upåklagelige, vejret var perfekt!!

  Mange hilsner

  Birthe


 18. Aug 13, 2007
  11:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Mange tak 🙂

  Nej, det er svært at tro at nogen behandler deres “børn” sådan, men desværre findes der mennesker med dårlig selvværd og trang til at vise deres magt over andre….

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Aug 13, 2007
  11:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tusinde tak 🙂

  Mere om maden i morgen….

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Aug 13, 2007
  11:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Uh, en kage ville ellers have været kærkommen *S*, men også tak for din hilsen….

  Jeg har haft en meget god og “lys” aften, mere om den på bloggen imorgen….

  Uhm, din version lyder nu også rigtig god *S*

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!