Newyorkerbyheart

Hellefisk med grønsager og bacon…….

23 august , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Hovedretter med fisk/skaldyr - Tags: , , ,

Grønsagerne inden de kommes i ovnen……

Hellefisk og bacon kommes på……….

Hvidløgsbrød……

……lige fra ovnen……..

Aftenens tallerken…..

I aften har vi fået hellefisk, fordi det var det der var på tilbud i denne uge i Netto. Jeg fandt en opskrift på grønsager med hellefisk og bacon – og det smagte rigtig godt!! Der stod at der skulle serveres kartofler til, men jeg kogte nogle ris til og det var nu ganske godt synes jeg. Vi fik ingen sovs til, men vi savnede det nu heller ikke (ikke engang kæresten *S*), da gulerødderne indeholder ret meget saft. Hellefisken havde faktisk en rigtig fin smag og dijonsennep og bacon gjorde ikke smagen dårligere……

Hellefisk med grønsager og bacon:

300 g hellefisk

friskpresset citronsaft

dijonsennep

2 gulerødder

1 bdt. forårsløg

1 porre

2 spsk. hakket persille

4 skiver bacon

Fisken duppes tør, skæres i passende stykker og dryppes med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Smør sennep på den ene side. Gulerødder rives groft og forårsløg og porre skæres i tynde ringe. Grønsagerne kommes i et smurt ovnfast fad, krydres med salt og friskkværnet peber og sættes i en 200 grader varm ovn med stanniol over i ca. 15 minutter. Tages ud af ovnen og fiskestykkerne kommes på, baconskiver lægges over. Fadet sættes tilbage i ovnen UDEN stanniol i ca. 15 minutter. Server med kartofler eller jeg kan anbefale ris.

Er der nogen af Jer derude der ligesom mig elsker at se “Friends” (venner)? Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har set hvert afsnit efterhånden og alligevel kan jeg blive ved med at se dem igen og igen. Jeg vil så gerne have hele “Friends” boxen, så jeg kan se dem når jeg har lyst, det kunne være rigtig fedt. Jeg ved ikke hvad der er med serier, men jeg synes altså at de er ret sjove at se på (selvom jeg ikke er meget for at indrømme det *S*). Det er dog ikke alle serier, men det er ihvert fald: Friends, Desperate Housewives, Sex and the City (dem har jeg alle på dvd), Dharma & Greg, Amys ret, Kongen af Queens, Vild med dig, 24 timer, the West Wing……….og nå, ja Beverly Hills 90210 (jeg ved det……..piiiinligt!!).

Den ene af kærestens søstre er på vej til USA på ferie i 3 uger (god tur Dora), hvor er det fedt for hende. Hun skal på biltur sammen med en veninde og hendes kæreste, de skal bl. a. til San Fransisco og så en del naturparker. Jeg har spurgt hende om hun ikke tror at jeg lige kunne ligge i bagagen – men det mente hun desværre ikke at det gik……..

Vi har forudbestilt den nye bog af Stieg Larsson “Luftkastellet der blev spængt” (det er ham der har skrevet “Mænd der hader kvinder” og “Pigen der legede med ilden”). Den kommer den 8. oktober med posten og vi GLÆDER os helt vildt!!!!! Vi har ventet så længe på den sidste bog han nåede at skrive inden han desværre døde, alt for tidligt. Jeg er ved at høre “Mænd der hader kvinder” lige nu på lydbog og der har givet mig lyst til at læse dem igen, især “Pigen der legede med ilden” som jeg synes var helt fantastisk!!!

I morgen står menuen på hakkebøf med whiskeysauce, rösti og bønnesalat.

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Aug 23, 2007
  8:43 pm

  mig selv

  ja for fanden da friends rykker… vi fandt forleden aften da der intet var i tv en gammel friends dvd som vi engang havde fået via et ugeblad. Friends helt fra starten af …. yes… så vi har også besluttet at nu skal vi eje hele serien… vi VIL bare se resten 🙂 så der er ønsker til fødselsdag nu snart og jul


 2. Aug 23, 2007
  9:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  Ja, de er så skønne at se. Jeg kan huske engang for efterhånden en del år siden hvor de holdt sådan en marathon “Friends” nat på TV2 – det var SÅ fedt!! 🙂

  Vi må se hvem der får dem først, måske vi så kan “låne” (læs: kopiere – selvom det er fyfy *S*)

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 23, 2007
  9:10 pm

  Nille

  Kaere Birthe,

  Mystiske bogstaver igen – da jeg er bundet til PC’en herhjemme… laegen mente 3 uger i gips – hvorfor kunne de ikke se det paa skadestuen??? Naa, men jeg forhandlede mig frem til en jernskinne…se min blog!!!

  Men jeg faar nok rigeligt tid til at se serier – som jeg elsker – Sex & the City, Friends, Amy, i aften starter der en ny paa belgisk TV med den roedhaarede fra Will & Grace – Starter Wife… den skulle nok kunne gribe mig i min ynkelige tilstand!

  Og saa gaelder det om at motivere vennerne til at handle og goere rent 😉

  Men humoeret er i lavpunktet desvaerre…

  Thanks God for my blog 😉

  Rigtig god aften til Jer!


 4. Aug 23, 2007
  9:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Nille!

  Ej, hvor gør det mig ondt at høre – det er jo SÅ træls!! Det er da så irriterende at de ikke kunne se det første gang – æv, æv!!

  Jeg ville ønske at jeg boede tæt på dig, så ville jeg med glæde købe ind og lave små lækkerier til dig….

  God bedring og jeg kan godt forstå at du er lidt nede, men skriv endelig til mig hvis du har noget på hjertet – jeg “lytter” gerne 🙂

  De varmeste hilsner og tanker
  Birthe


 5. Aug 24, 2007
  9:19 am

  Connie

  Ja, Friends er bare gode. Jeg forærede min datter hele serien i julegave for et par år siden. Hun stortudede, så glad blev hun. Jeg har selv ikke fået set alle afsnit endnu, for nu er hun flytter hjemmefra og har tager DVD’erne med!!! Barsk ikke?

  Nå, men jeg har alle afsnit af Rejseholder, 24 timer og Heksene fra Warren Manor – de er også bare gode. Ville også gerne eje CSI Las Vegas, New York og Miami – men det kommer måske senere


 6. Aug 24, 2007
  11:30 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Connie!

  Jeg kan da godt forstå at hun tudede – sikke en god mor du er 🙂
  (og sikke en “frækhed” at tage dem med igen *S*).

  Ja, jeg ville også gerne CSI serierne, jeg har ikke rigtig set dem, men jeg har set en som Quentin Terrantino instruede og den var super!!! Jeg er ret sikker på at de lige er noget for mig…

  Jeg ville sådan ønske at de ville udgive Amy’s ret på dvd herhjemme, den ville jeg helt sikkert eje!

  Mange hilsner
  BIrthe


 7. Aug 24, 2007
  7:28 pm

  mig selv

  ALTID… jeg er altid frisk på sådan en lille kopi ting :-))
  Jeg sidder lige og tænker på om der ikke er et venligt væsen som kunne fortælle lidt om Will og Grace… kan ikke helt greje sammenhængen i den, men det er helt klart en serie for mig.. har alle sex and the city dvd… hele serien simpelthen men holder lige lidt pause med den… bliver ligesom lidt for meget når man kunne replikkerne uden ad ik 🙂


 8. Aug 24, 2007
  11:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med Will and Grace, for jeg har aldrig set den…..men jeg har før hørt om nogen der er vilde med serien….

  Jeg kender godt det med at kunne replikkerne udenad, jeg har set filmen Top Gun så mange gange at jeg holdte op med at tælle….og jeg tror jeg kan filmens replikker udenad både forlæns og baglæns 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Jan 6, 2009
  10:33 pm

  Vita

  hej Birthe
  Vi fik den her ret i går. Og min kone der ikke er meget til fisk og sådan lidt vestjysk i sin måde at udtrykke sin begejstring på, var ellevild. Så det var en stor succes! 🙂


 10. Jan 6, 2009
  11:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Vita!

  Jeg er glad for at høre at det var en succes – også selvom hun ikke er så meget til fisk 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!