Newyorkerbyheart

Lidt mere fra huset……..

16 august , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, Familie - Tags: ,

Vaske “øen”…….

Sådan ser det ud fra spiseafdelingen……

Hende jeg er fadder til……..

……er hun ikke skøn?……..

Det er ikke blevet lavet så meget mad de sidste par dage. I går var kæresten på Sjælland og jeg fik rester fra dagen før og i dag har vi spist omme hos kærestens mor, da kærestens søster fra Sjælland og hendes 2 børn (hvor jeg er fadder til den mindste) var på besøg.

Vi har lige omme ved huset og der er igen sket lidt: de har fået sat halvmuren op til vaske “øen”, der er blevet trukket ledninger til lampeudtagene og der er kommet sand på det hvor der skal være fliser (rundt om huset og på terrassen).

Det var skønt at se kærestens søster og de to små piger igen, vi har ikke set dem siden vi var til barnedåb i juni måned. Jeg stod jo fadder til lille Luna og hvor er hun bare dejlig, jeg er så glad for at have tilbragt lidt tid sammen med hende i dag. Hun er så sød, mild og super charmerende – skøn unge. Hendes storesøster – Mille – er også en sød pige, som bare tuller rundt og leger med sine Barbie dukker……….det er jo desværre bare ikke så tit vi ser dem!!

I de sidste par dage har jeg leget med mit nye ynglingslegetøj: min nye Ipod 80 GB Video – den er bare GENIAL!!! Jeg har taget spillelisten fra min Creative og lagt ind + lagt noget mere musik ind. Desuden har jeg haft travlt med at lægge billeder ind på den. Jeg har været ved at finde ud af at få den til at afspille podcasts, til at afspille film og video – og jeg kan spille spil på den!! Selvom jeg har gjort mit bedste, har jeg stadig 78,5 GB tilbage!!! Det er helt utrolig så skarpe billeder faktisk er og den kan afspille slideshows af billederne – GENIALT!!

Intet nyt på hus-salg fronten!!! Der har ikke været nogen og kigge og der er ikke så mange der kigger på nettet, der sker simpelthen NADA!!!

I morgen vender jeg tilbagge med mad, endnu en opskrift fra denne uges SøndagsAvis med laks……

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Aug 17, 2007
  11:22 am

  Nille

  Mystisk mystisk!!! Jeg skulle åbenbart genopfriske PC’en – det har jeg aldrig set før…

  Jeg skvattede godt og grundigt på vej ud af bussen i tirsdags – forstuvet ankel og her til morgen store røde pletter – en betændelse i ledbåndene der er på vej… som sædvanlig når man har forbindinger – og ikke spiser sin medicin som man skal 😉

  Så jeg er sygemeldt og sidder med benet oppe – men nu vil jeg lave nogle marinerede grillede tomater… har jo tid til at stå i køkkenet nu!

  Huset ser rigtigt flot ud… og jeg håber, at der snart sker noget med det andet!!! Krydser fingre – ikke tæer lige nu… 😉

  Pernille


 2. Aug 17, 2007
  11:43 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Ja, det lyder da lidt underligt…

  Sikke da noget med benet, æv, æv – godt at du kræser lidt for dig selv så. Hvad marinerer du tomaterne i? griller du dem i ovn eller? (kan du fornemme at jeg fisker efter en opskrift *S*).

  Ja, vi håber også snart at der sker noget…

  Rigtig god weekend til dig – hvis du virkelig vil forkæle dig selv skulle du prøve at bage gulerodskagen fra New Orleans (du kan bare lave halv portion (eller den kan fryses uden frostingen ovenpå). Den er SÅ god!!

  Mange hilsner og tanker til dig
  Birthe


 3. Aug 17, 2007
  11:51 am

  Nille

  Hej Birthe,

  Jeg bruger de små tomater – skærer dem i halve og ligger dem med den skårede flade opad. Derover lidt god olivenolie, salt – Himalaya eller Sea Salt – peber og lidt sukker. Så i ovnen ved 150 grader i en god time – eller indtil de bliver godt sammenskrumpne og ligner soltørrede tomater næsten. Du kan opbevare dem i olie i et lufttæt glas – og de er rigtigt gode i pasta! Jeg plejer at blande dem i kogt pasta med lidt hvidløg vendt i wok’en og rucola. Når pastaen er kogt vender jeg det hele i wok’en til rucolaen falder lidt sammen – og friskrevet parmesan henover! Rigtigt lækkert…

  En kage lyder som en god ide… man må jo forkæles lidt når man er ‘syg’.

  Mange hilsener
  Pernille


 4. Aug 17, 2007
  12:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Pernille!

  Ok, så ligner de meget dem jeg laver (jeg drysser dem bare også med timian og hvidløsgsplinter) *S*

  Ja, den kage må du bage, den er bare SUPER god og jeg har fået meget ros for den. Du kan finde den i indeks’et (Gulerodskage fra New Orleans) – og så er den jo “sund” med alle de gulerødder *S*

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 17, 2007
  4:23 pm

  Marianne's mening

  Sikke en guldklump og et dejligt smil hun har, din guddatter 🙂

  Sjovt at se jeres hus er kommet så langt. Men træls at læse om jeres gamle og den stilstand der er med ny købere. Igen held og lykke 🙂


 6. Aug 17, 2007
  11:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, hun er det skønneste lille barn, jeg er totalt vild med hende *S*

  Rigtig god weekend 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!