Newyorkerbyheart

Maden fra vores picnic………….

14 august , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: , ,

Snacks inden middagen………

Pølsespyd……..

Grillet steak og lækker salat……..

Pølsespyd’ene grilles…………

Desserten…….

Vi have en super perfekt picnic i går aftes. Vejret var SÅ skønt og omgivelserne kunne vi bestemt IKKE klage over!!! Vi havde valgt at holde picnic’en ude ved stranden i Strib og vi sad ved et bord med den smukkeste udsigt. Det var en god måde at tilbringe dagen på og vi blev enige om at det skal være fast tradition….

Vi have købt et par engangsgrill og de fungerede faktisk bedre end forventet. Vi fik snacks til at starte på: nogle små lækre pølser, emmentaler ost i tynde skiver, radiser og cashewnødder. Til at grille havde jeg marineret nogle steaks og lavet en salat af: iceberg, tortellini med ost, radiser, squash, blomkål, agurk, gulerødder, emmentaler ost og snackpeber – som dressing brugte vi bare Knorr’s franske dressing. Jeg er blevet ret vild med de tørrede tortellini med ost i, som er fantastiske i salater. Jeg koger dem, skyller dem straks i koldt vand og vender dem med en anelse god olivenolie og så er de klar til at blive vendt i salater af enhver slags. Jeg lavede også nogle pølsespyd med stykker af gode pølser, friske champignon, squashskiver og rød snackpeber – de vakte lykke. Desserten fik vi på “Skovgrillen” som er det sted i Middelfart hvor de største og BEDSTE is fåes (det første ishus på højre side efter den GAMLE lillebæltsbro). Jeg fik en med 2 kugler (som svarer til 4 kugler andre steder) og mine var: melonsorbet (som smagte fuldstændig FANTASTISK) og rom/rosin (som er min ynglings). Vi var hjemme ved 23-tiden mætte og glade efter en skøn, afstrssende og smuk aften.

Jeg vil også gerne lige benytte lejligheden til at sige TAK til alle Jer der have ønsket mig tillykke igår – både herinde og på mail – TUSINDE TAK!!!! I har alle været med til at gøre dagen speciel og til at jage “spøgelser” fra fortiden væk…..

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!