Newyorkerbyheart

Min fødselsdag……..

13 august , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Diverse, Om mig - Tags:

Jeg kommer med et længere indlæg i morgen med billeder af mad osv. Jeg vil bare lade alle Jer, som har været så søde at sende fødselsdagshilsner til mig idag vide, at jeg er kommet helskindet igennem dagen!!

Tusinde tak for alle Jeres hilsner din har gjort min dag speciel!!!
Jeg modtog en helt speciel mail idag, som jeg har tænkt meget over dagen igennem og som har vendt meget fra negativt til positivt for mig. Jeg håber ikke, at vedkommende har noget imod at jeg poster det herinde – for det betyder utrolig meget for mig og jeg vil gemme det og kigge på det HVERT år på min fødselsdag – TAK!!! (du ved jo selv hvem du er *S*).
Her kommer det:
“I dag er dagen, hvor du skal nyde det liv du har nu…. hvis ikke det var for idag for …. år siden så ville du ikke idag….
– have din dejlige kæreste som du ganske givet ikke vil være uden 😉
– have din smukke prinsesse som du ikke kan være uden tror jeg
– se frem til at flytte ind i det dejlige hus, som bliber Jeres som I vil have det
– kunne nyde en fantastisk bog, en køretur med kæresten, en burger ved vandet, en dejlig isvaffel, ny musik på din MP3, en god lydbog, glæden ved at afprøve noget nyt dejligt mad….. osv osv.

Du ville ikke kunne begejstre så mange mennesker, som du gør det dagligt med dine opskrifter – men i lige så høj grad med dine historier og kommentarer om stort og småt. Både når det er smertefuldt men også glædeligt.

Det er det du skal fejre idag – og LADE dig fejre…. livet ganske enkelt med alt det gode det indebærer.”

Er det ikke smukt?? Jeg blev SÅ glad for det…..
Det har været en ok dag og jeg vender tilbage med MEGET mere + billeder i morgen – jeg er simpelthen for træt i aften. Men på vejen hjem fra vores picnic så jeg et stjerneskud, måske det er et tegn fra “universet” om at dette år er vendepunktet og jeg nu kan begynde at glæde mig over denne dag – endnu et år jeg har klaret, været elsket, elsket mine kære, overlevet mine indre “dæmoner”, grinet, grædt, savnet, længtes, nydt min lille prinsesse og set min familie fra USA……
Vi skrives ved i morgen – sov godt 🙂
Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 14, 2007
  7:12 pm

  Eva

  Man får helt tårer i øjnene… Og så så du et stjerneskud – det er jeg sikker på betyder noget helt særligt :-)Ja ved slet ikke hvad jeg skal sige/skrive.

  Tænk at det lykkedes dig at få så dejlig en dag. Det er da bare alletiders… det gjorde mig virkelig glad at læse…

  Stort kram fra Eva


 2. Aug 14, 2007
  8:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, du har fuldstændig ret…..det er lige til tårer i øjnene og det havde jeg faktisk i går aftes da vi kørte hjem og så stjerneskuddet *S*

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!