Newyorkerbyheart

Spaghetti Carbonara med squash……..

Bacon, squash og hvidløg steges……..

Tomat-/mozzarellasalat med basilikum……..

Aftenens tallerken……

Vores skønne udsigt………

Der er kommet sand på terrassen………

I aften har vi fået spaghetti Carbonara lavet efter denne opskrift, dog tilsatte jeg en rest squash og det gjorde det nu ikke ringere, men jo altså ikke helt autentisk. Jeg brugte også madlavningsfløde, som jo gør den lidt “sundere” *S* – selvom det i denne sammenhæng vist kan være ligemeget……

Jeg lavede en tomat-/mozzarellasalat til, som jo bare er cherrytomater i forskellige farver, frisk mozzarellaost, lidt god olivenolie, lidt balsamico, groft salt, friskkværnet peber og strimlet frisk basilikum. Skøn aftensmad.

Vi har været lidt bekymrede for at vi ikke ville få helt den udsigt som var grunden til at vi valgte det hus som vi har gjorde, men nu er tingene faldet på plads – eller rettere fældet!!! Som I kan se, får vi en ret god udsigt – forhåbentlig til gule rapsmarker når den tid kommer – og vi har allerede nu lyst til at slæbe grillen derop. De er også begyndt at sætte lofter op og spartle væggene, så der sker hele tiden noget…………bare der også ville ske noget med det gamle hus!!!!

Jeg kan lige så godt sige det som det er: jeg får INGEN bøger læst lige for tiden!!!! Mig der ellers ELSKER bøger, jeg kan simpelthen ikke samle tankerne om at læse en bog – det tror jeg aldrig før at jeg har været ude for. Det eneste jeg kan holde koncentrationen til at læse er “junk-læsning” (læs: blade). Jeg har fået fingre i en masse gamle blade: Isabellas, Alt for Damerne, Femina, Q Magasin, IN, mine amerikanske blade – jeg er ikke vild med at indrømme det, men sådan er det altså lige pt. Jeg håber, at det snart ændrer sig………

I morgen vender jeg tilbage med kødspyd med kartoffel/gulerod quesadillas…..

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Aug 21, 2007
  7:27 am

  Lise

  Kære Birthe,
  lækker mad, og lækkert hus – så er det på plads.

  Og det med at læse, hvorfor gå så højt op i det, lige nu læser du blade, og om 4 mrd er du igen fordybet i en god bog. Livet skifter, og det gør ens læsehumør også.
  Personligt er jeg kun til chick-lit i øjeblikket, noget jeg udemærket godt ved at du ikke gider at læse ;o)

  Hav en god dag.

  Kh
  Lise


 2. Aug 21, 2007
  11:14 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Ja, jeg burde nok ikke bruge kræfter på det, men det irriterer mig 🙂 Det er nu ikke helt rigtigt at jeg ikke gider “chick lit”, jeg læser det skam engang imellem – bare kun i mindre mængder *S*

  Også rigtig god dag til dig…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 21, 2007
  2:29 pm

  Kagekonen

  skøøøøn udsigt. Håber så inderligt at I snart får solgt det gamle, så I rigtig kan begynde at glæde jer.

  Åh, hvor jeg dog kender det, at man ikke kan koncentrere/fokusere længe nok, til at læse i en bog. Sådan har jeg det alt for tit og det er som regel når jeg har rigtig brug for den afslapning det giver, at fordybe sig i en bog.


 4. Aug 21, 2007
  3:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, vi er godt tilfredse med udsigten og vi håber også snart at det gamle bliver solgt!! Det er helt umuligt for alvor at glæde sig til det nye, så længe vi ikke har fået solgt….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!