Newyorkerbyheart

Udflugt: Bogense…….

18 august , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags:

Havne fronten i Bogense……..

……….sikke en fantastisk udsigt……….

Sådan en ville da ikke være så dårlig *S*………

Gåtur langs vandet………

En havfrue………

Vi havde jo bestemt os for at køre en tur i dag og det var meningen at vi ville have været afsted i formiddags, men vi blev lidt forsinket, så den blev da over middag inden vi kom afsted. Først kom vores ven der var i går lige et kort smut forbi for at aflevere en mobiltelefon og så skulle vi lige op til det nye hus for at få står på nogle detaljer. Der kom vi så i snak med 2 hold af vores nye naboer og de var rigtig flinke (som vi havde forventer *S*), men det tog jo lidt tid. Vi synes dog selvfølgelig at tiden var godt givet ud, for det er jo vigtigt at “connect’e” med vores nye naboer (forhåbentlig, nye naboer) og lære dem at kende. Vi skulle også lige et smut forbi Silvan og IdeMøbler i Kolding for at se om de havde nogen af de cafesæt som vi gerne vil have 2 sæt af til det nye hus……men de havde selvfølgelig ikke lige noget!!!

Da vi endelig satte kursen mod udflugt kørte vi mod Fyn. Vi har af og til været på Sydfyn, så i dag tog i “nordpå”. Der er så smukt og vi kom til Bogense, som virkelig er en meget charmerende by. Vi parkerede nede ved havnen og gik så lidt rundt – billeder fortæller lidt om skønheden der. Byen i sig selv er også værd at kigge på, der er små gader og små bitte huse. Vi gik dog ikke så meget rundt derinde, for det var meningen at vi ville køre til Kerteminde. Halvvejs til Kerteminde blev vi dog enige om at det blev lidt for lang en tur – kæresten var ikke helt på toppen og jeg var ærlig talt også noget træt – så vi kørte tilbage ad nogle mindre veje. Vi gjordt holdt i Kolding hvor vi købte en sandwich og noget salat med hjem til aftensmaden – glemte at tage billeder – sorry!! Jeg elsker de udflugter vi er på, det er så skønt at komme lidt væk hjemmefra og se noget andet. Vi gemmer Kerteminde til en anden gang, for der er så tit vi vil ud og køre og så ved vi ikke hvor vi skal køre hen. Vi hygger os virkelig når vi kører, snakket om alt muligt og bare slapper af i hinandens selskab. Det bedste ved at have været sammen med den samme kæreste i lang tid er, at vi kan være stille i hinandens selskab UDEN at det føles akavet………det er SKØNT!!

Det er lidt underligt, for lige siden vi mødte hinanden første gang, har vi ligesom haft et “bånd” imellem os. Det lyder lidt “corny”, men jeg føler virkelig at jeg har mødt min “soulmate” 🙂

Jeg er ret bombet i disse dage, jeg synes at det har været en hård uge: søndag kom kærestens mor uopfordret til middag, mandag (min fødselsdag), torsdag sammen med kærestens søster og hendes børn omme hos kærestens mor og i går gæster – det er liiiiiidt for hårdt et program for en som mig og jeg føler det, som om jeg er blevet kørt ned af en damptromle!!!! I næste uge står den på AFSLAPNING og søvn ad libitum!!!

I morgen vender jeg tilbage med mad, som bliver et eller andet med kylling, det er ihvert fald det jeg har taget op af fryseren 🙂

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Aug 19, 2007
  4:13 pm

  Eva

  Hej Birthe,

  Hvad med Indisk kylling? Tør du vove dig ud i det? Jeg så en spændende opskrift et sted, men har ikke prøvet den…

  Mange hilsener

  Eva


 2. Aug 19, 2007
  4:27 pm

  Eva

  Øv nu kan jeg ikke finde opskriften…! Der var koriander, karry og spidskommen i. Sådan husker jeg det i hvert fald.


 3. Aug 19, 2007
  4:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Ja, jeg tør godt, men det bliver ikke lige idag *S* Jeg har købt ind til en anden opskrift, men hvis du finder den, så smid den gerne til mig 🙂

  God søndag, jeg håber, at du har fået det bedre…

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Aug 19, 2007
  4:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Æv, kan du huske hvor du så den henne?

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 19, 2007
  5:40 pm

  Eva

  Hvad mon du har fundet på at lave??? Jeg kan simpelthen ikke huske, hvor jeg så den. Troede jeg kunne, men huskede altså forkert. ØV. Nå, men finder jeg den, skal jeg nok sende den til dig.

  Jo tak jeg har det faktisk bedre i dag, så jeg håber at det holder ved.

  Mange hilsner

  Eva


 6. Aug 19, 2007
  6:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Eva!

  Det må du vente og se *S*, men jeg kan afsløre at det indeholder marineret kylling og nudler….

  Glad for at du har det bedre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Aug 19, 2007
  7:03 pm

  Eva

  Ej kan næsten ikke vente. Jeg er en utålmodig sjæl 😉

  Holder øje med siden…

  Eva


 8. Aug 19, 2007
  8:23 pm

  Angelika

  Hej Birthe!

  Vil bare lige sige et forsinket tillykke med fødselsdagen! Jeg har lige været på ferie og er nu tilbage i min nye lejlighed i Kbh. Min kæreste har fødselsdag samme dag – meget skægt :=) Glæder mig til vi er helt på plads så vi kan prøve mange af dine opskrifter, og glæder mig til fortsat at følge dig!

  Mange hilsner Angelika


 9. Aug 19, 2007
  10:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Så er opskriften kommet på bloggen, beklager at du har måtte vente så længe 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Aug 19, 2007
  10:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Angelika!

  Tak 🙂

  Tillykke med den nye lejlighed og det glæder mig for Jer, at I nu kan komme til at lave mad. Glæder mig til at hre om hvad I afprøver….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!