Newyorkerbyheart

Det smagte FANTASTISK!!

21 september , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:

Sådan så det ud……..

Ja, vi fik jo altså en smagsprøve på reje-/ferskensuppen med karry og jeg siger Jer, det smagte FANTASTISK!!!

Som jeg skrev i sidste indlæg, så stegte jeg tigerrejerne på en pande i olivenolie og masser af hvidløg, salt og friskkværnet peber. Da de var nok, skar jeg dem i halve og lagde dem så ned i suppen, jeg synes at det ser ganske dekorativt ud….

Vi har jo set “Vild med dans” og jeg må sige, at jeg synes at det var de forkerte der røg ud. Jeg synes, at det skulle have været Paula Larrain, der skulle være røget. Jeg bliver “lidt” irriteret af at se på hende, det gjorde jeg nu også da hun var nyhedsvært, og synes bare slet ikke hun har flair for det. Ingen udstråling, eller ihvert fald er der noget der mangler….

Jeg har Lei Yde og Mie Moltke som store favoritter til at vinde i år, jeg synes, at det danser helt fantastisk og så har de SÅ meget udstråling (måske Paula kunne låne lidt der?? *S*). Til “Vild med dans” fik vi et stykke af blommekagen fra igår og een ting I ikke skal være nervøs for, det er at den bliver tør dagen efter!!! Det kan godt være at jeg synes den var god i går, men i dag da var en endnu BEDRE! Fugtig, endnu mere smage og bare SUPER lækker – vi fik lidt creme fraiche 9% rørt med lidt vaniliesukker til 🙂

Der er sket en ting, som jeg ikke rigtig har kunnet beslutte mig for om jeg skulle dele med Jer, men nu gør jeg det altså………for det har haft en stor indflydelse på mit humør de sidste dage. Den anden dag fik jeg mail fra en ægtemand til en som har læst min blog og som jeg har mailet lidt med. Han skrev til mig for at fortælle at hun i sommers begik selvmord, at han vidste hun nu havde fået fred og at han bare synes at han ville fortælle mig det. Jeg synes, at det var flot gjort!!! – men jeg blev også ked af det, især på hans vegne. Nu kendte jeg hende jo ikke sådan personligt, og så alligevel, jeg føler jo at jeg kender Jer alle herinde! Jeg må indrømme, at jeg fik en klump i halsen og det satte mange tanker igang hos mig. Jeg fik en mail fra hende kun få dage før hun døde og når jeg kigger på den idag, så er der INTET der peger den vej. Jeg synes, at det er stærkt gjort af hendes mand at han skriver til mig og jeg sendte ham selvfølgelig en mail tilbage. Hvor må det være svært at blive ladt tilbage, især når det sker på den måde – og alligevel forstår jeg hende SÅ godt!!!! Jeg tror, at alle der har været helt derude hvor det er enten eller, forstår det – men måske også kun dem (-og heldigvis for det!!). Ihvert fald så sender jeg hendes efterladte alle mine bedste tanker og jeg håber, at de kan finde trøst i at hun har fået fred i sindet nu og ikke mere har smerter (hvor svært det end må være at acceptere). Hvis hendes mand læser dette, så håber jeg, at han accepterer at jeg skriver om det herinde og ikke føler sig udleveret på nogen måde……

Nå, det blev en lidt tung afslutning på dette indlæg, det beklager jeg……men sommetider er livet jo desværre sådan!

God weekend til Jer alle. Pas godt på hinanden og alle dem I elsker 🙂

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Sep 21, 2007
  11:36 pm

  Kagekonen

  nøj hvor ser det lækkert ud… forestil dig lige en fersken menu: den her suppe, flæskesteg med ferskner a la Jamie og sådan en af de der upside down franske tærter med friske ferskner til dessert… Jeg tror snart jeg må invitere gæster, for det lyder da som en rigtig fest middag…


 2. Sep 22, 2007
  9:34 am

  Helle K.

  Din ferskensuppe ser bare så lækker ud.

  Jeg synes også, at det forkerte par røg ud i vild med dans. Jeg havde også Paula Larrain eller Anne Louise Hassing til at skulle ud – de stolprede rundt uden rytme og fornemmelse for dansene, synes jeg.

  Det var stærkt af ægtemanden, at han skrev til dig. Jeg tror også, at jeg kan forstår hende, men jeg har aldrig tilladt mig selv, at følge de tanker p.g.a. mine børn.

  God weekend.


 3. Sep 22, 2007
  11:48 am

  Frk. Bibo

  Som du selv antyder, så var det en utrolig flot handling af manden at sende den mail til dig. Der har måske været en del overvejelser bag. Måske er det HANS måde at hjælpe sig selv til at komme videre på – ved at skrive til én han aldrig har mødt, men som har haft kontakt med hans kone? Men at han gør det, det er stærkt! Og jeg sender masser af venlige tanker afsted i hans retning.

  Som pårørende til sådan en voldsom handling – det må ikke være sjovt. Det tætteste jeg har været på lignende tilfælde (kan man sige det?) har været jalousidrab, og det er jo i den helt anden ende af spektret – jeg var ikke engang TÆT på, men det var hårdt at se moderen være knust over at opleve sit barns exit fra denne verden på denne brutale måde. Og det var hårdt at se hendes kammerater i DEN grad blive mærket af det for livet, for de var vidner til mordet.

  Pyh…

  Nå, men den suppe… du godeste… vi må opfinde en ny form for internet, hvor vi i det mindste får DUFTEN med. Det ser fantastisk ud. 😉 God weekend!


 4. Sep 22, 2007
  3:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Den er virkelig lækker, den må du prøve – og så er den dejlig let at lave, det er lige mig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Sep 22, 2007
  3:33 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, sikke en menu du lige har sat sammen……jeg kommer gerne ;o)

  Tror snart, at jeg skal prøve at lave en ferskentærte, det har jeg endnu ikke prøvet…

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Sep 22, 2007
  3:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. Bibo!

  Sikke da en historie, puha det må ikke være rart at opleve og være vidne til. Ikke noget at sige til, at de er mærket for livet!

  Mon ikke det med duften det bliver det næste de opfinder 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 22, 2007
  8:02 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Jeg synes, at du gjorde det rigtige ved at skrive om det her… en måde at få afløb for de sidste par dages tanker. Og en flot gerning af dig at svare tilbage.

  Og tusind tak for din dejlige mail igår – den varmede så meget… har først lige set den. Men det gjorde IKKE glæden mindre.

  Glæder mig til at se resten af billederne – men suppen er allerede indlagt som forret i en middag for en god veninde, som kommer en hel week-end om 3 uger. En af dine ukendte belgiske ‘fans’ som kun kigger billeder via min blog 😉

  Håber, at I får en dejlig aften – dine gæster gør i hvert fald!!!!

  Pernille


 8. Sep 22, 2007
  10:25 pm

  Birgit

  Kære Birthe.
  Syntes det er helt rigtig at du skriver om den triste oplevelse og deler den med os. Det er alt for hårdt at gå og bære på alene.
  Knus Birgit


 9. Sep 23, 2007
  1:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Du har så tit glæder mig med dine mails, så jeg er kun glad for at kunne gøre lidt gengæld 🙂

  Jeg er sikker på at din veninde (og dig) vil falde for denne suppe, den smager SKØNT! og du kan sagtens lave den dagen før…..det bliver den IKKE dårligere af 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Sep 23, 2007
  1:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Er glad for at du/I synes, at det er den rigtige beslutning, jeg var ikke helt sikker, men jeg tror at det er godt at jeg er kommer af med det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!