Newyorkerbyheart

Jeg har fået en pris…..

08 september , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags:

Jeg har fået en pris af Husejer – TUSINDE TAK FOR DET!!
Da jeg læste om prisen og “kriterierne” for den, ja da blev jeg da ekstra glad for det er store ord der bruges, så jeg er virkelig stolt……
Her kan I læse hvorfor prisen gives:
“The ‘Power of Schmooze Award’ is The Award for bloggers who “effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello – all the while fostering a sense of closeness and friendship”.
og så på dansk:
“Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) – i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab”.
Da er da et en anerkendelse der vil noget, igen tusinde tak Husejer. Nu skal jeg så give prisen videre til 4 andre. Jeg giver den videre til:
Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 8, 2007
  4:53 pm

  Anonymous

  Tillykke med prisen!!

  Vi skrives ved…

  Mange hilsner fra “den nygifte” 😉


 2. Sep 8, 2007
  5:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey 🙂

  Tusinde tak…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!