Newyorkerbyheart

Laks med flødesost og dijonsennep med flødestuvet spinat og kartofler……

07 september , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Tilbehør/vegetar retter - Tags: ,

Laksen krydres……

……..en blanding af flødeost og dijonsennep smøres på…….

Stegte champignons………

Flødestuvet spinat……

Aftenens tallerken……..

I aften har vi fået laks med flødeost og dijonsennep. Dertil fik vi flødestuvet spinat, kogte kartofler og stegte champignon……..det var super lækkert det hele!!! Laksen fik en fantastisk smag med flødeosten og sennep’en. Flødestuvet spinat er jo altid lækkert.

Laks med flødeost og dijonsennep:

laksefileter

flødeost naturel

dijonsennep

salt, friskkværnet peber

friskpresset citronsaft

Dup laksefileterne tørre med køkkenrulle. Krydr dem med groft salt, friskkværnet peber og dryp med citronsaft. Rør flødeost ost med dijonsennep efter smag og smør det på laksefileterne. Læg hvert laksefilet på et stykke stanniol og pak dem ind. Sæt dem i ovnen i et fad og steg dem ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Flødestuvet spinat:

Frosne spinatkugler tøes op i lidt smør i en gryde, under låg og ved svag varme. Når de er helt optøede tilsættes fløde til passende konsisten og spinaten smages til med godt med salt, friskkværnet peber og et nip sukker.

Stegte champignon:

Jeg kom lidt olivenolie og lidt smør på en pande. Jeg lod en kvist frisk rosmarin og et hvidløg i skiver varme med, så fedtstoffet fik smag af begge dele. Så op med rosmarinen og hvidløget, på med champignon og svitse til de bliver brune og lækre. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.

I morgen skal vi have Pekingpandekager med hoisin-/honningstegt and. Jeg indrømmer det, vi har efterhånden fået det nogle gange, men det er en af vores ubetingede ynglingsretter!!!! Det smager helt fantastisk godt og jeg glæder mig helt vildt hver gang…..og i morgen er der jo også fodbold, så det er helt perfekt at servere fingermad til det 🙂 Endnu engang, har I ikke prøvet dem så få det gjort…….de er SÅ lækre!!

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Sep 7, 2007
  7:27 pm

  Louise

  Ser meget lækkert ud! Vi skal sjovt nok også have flødestuvet spinat i dag. Dog ikke med laks med med hamburgerryg og kartoffelsalat ;o)


 2. Sep 7, 2007
  7:31 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Uhm, hamburgerryg det er lang tid siden vi har fået det 🙂

  Ja, vi er blevet rigtig gode til at få fisk 1 gang om ugen og det er jeg faktisk ret stolt af. Førhen fik vi det så godt som aldrig…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 8, 2007
  2:39 pm

  Andrea

  Jeg har stadig ikke forsøgt at lave de der pandekager til Peking and selv endnu, men du siger jo, at det er sliddet værd.

  Pandekagerne kan vist også bruges til en anden af de store mest amerikansk-kinesiske retter: Moo-shu-pork

  Og så har du iøvrigt fået en pris – se mere i min blog.

  Andrea

  P.S. Krydser alt for at huset bliver solgt!


 4. Sep 8, 2007
  2:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Andrea!
  Tusinde tak for prisen, hvor er jeg stolt 🙂 Hvor finder jeg koden til at sætte prisen ind på min side?

  Det er det hele værd at stå og lave pandekagerne selv, jeg er lige blevet færdig. De kan jo laves før tid og så fryses eller varmes igen. Det er sjovt, for jeg stod lige og tænkte på “Moo shu pork” som var en af mine ynglingsretter i USA, men jeg som jeg endnu ikke selv har fået lavet………og som jeg desværre ikke har kunnet finde herhjemme på restauranter 🙁

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!