Newyorkerbyheart

Laksefad a la Gunnar og Minna……..

Laksen gemt under en masse lækre grønsager……..

Creme fraiche dressingen hældes over……..

……lige fra ovnen…….

Aftenens tallerken……

I aften har vi fået fiskefad a la Gunnar og Minna……….og det vil jeg godt anbefale Jer at lave!!!! Helt forrygende smag, masser af sunde grønsager, flot at se på (ok, måske ikke så pænt på tallerknen *S*) og super let at lave…..

Jeg tilsatte et bundt asparges, fordi de havde sådan nogle flotte grønne asparges da vi var ovre og handle i dag, men de stod IKKE i opskriften. Kan kun sige een ting: PRØV DET!!

Fiskefad a la Gunnar og Minna, 2 pers.:

2 laksefileter

4 forårsløg i ringe

150 g champignon i tynde skiver (jeg brugte nu lidt mere)

2 tomater i skiver

1 bdt. friske grønne asparges (er IKKE i original opskriften), skåret i passende stykker

salt, friskkværnet peber

saft fra ½ citron

2 dl creme fraiche, fromage frais eller græsk yoghurt (jeg brugte creme fraiche 9%)

salt, friskkværnet peber

½ tsk. karry (eller efter smag)

½ tsk. dijonsennep (eller efter smag)

Tilbehør:

små nye kartofler (vi fik pillede asparges kartofler)

Dup laksefileterne tørre og læg dem i et fad (evt. på bagepapir). Pres ½ citron ud over og krydr med salt og friskkværnet peber. Kom de skårne grønsager over i lag – og asparges hvis du vælger at bruge dem. Krydr igen med salt og friskkværnet peber. Rør creme fraiche sammen med salt, friskkværnet peber, karry og dijonsennep – smag til efter ønsket smag. Hæld det ud over grønsagerne og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 17-20 minutter. Server med kartofler.

Jeg beklager hvis jeg har været lidt langsom til at svare på mails/kommentarer i dag, men jeg har været uendelig TRÆT!!! Både af al det postyr med huset og eftervirkninger fra weekendens strabadser, jeg må jo indse at jeg ikke længere er 20 år *S*. De nye købere har haft både tømrer og elektriker ude idag, så vi har igen haft fremmede mennesker i huset og selvom jeg er glad for at vi har fået solgt, så må jeg sige at jeg er lidt træt af det!!! Hende ejendomsmægleren – som vi jo er så “glade” for – hun sagde til os, at vi hører fra hende onsdag (hvor køber skal give endelig besked……hvis hun når det!!). Helt ærlig, som en “service-virksomhed” kan man så sige sådan til kunder? jeg mener det bestemt IKKE – selvfølgelig har hun da tid til at ringe til os, det skal hun sgu’ (ja, “pardon my French”). Men altså, summa sumarum, køber har stadig indtil onsdag hvis de vil fortryde – og vi forstår det stadig ikke…….

Vores elskede lille prinsesse har jo fået øretatovering i dag, så hun har været helt ved siden af sig selv. Hun kiggede anklagende på os i morges, da hun jo ikke måtte få noget mad, da hun skulle faste. Hold op hvor det skærer i hjertet når sådan et lille væsen kigge SÅ anklagende på en………det er altså ikke rart!! Hun var noget groggy da vi hentede hende hos dyrelægen, hun har slingret helt indtil i aften og hendes pupiller er stadig så store som te-kopper, men ellers ser hun ud til at have det ok. Nu er det ihvert fald gjort, så på det punkt kan vi få lidt ro i sindet 🙂

Bøger:

Jeg er næsten færdig med “Blackout” af Chris Ryan og den er altså god!!! Jeg ved ikke hvad det er med de “soldater-bøger”, men på mig virker de SÅ facinerende og så synes jeg at de er super spændende – og denne er absolut INGEN undtagelse. Det er ikke meget jeg får læst hver dag, fordi min lille hjerne er optaget af så meget andet, men nu er det da næsten lykkedes mig at tygge mig igennem en hel bog.

I morgen vender jeg tilbage med lasagne…..

Print Friendly
Tilbage

17 kommentarer


 1. Sep 24, 2007
  11:41 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Ja men det glæder mig at lille mis nu er vel ovre sin tatovering-har jo gået og tænkt på og håbet på, at alt ville forløbe på bedste viis :)Sikken da en omgang hushandel i der udsættes for,det er da under al kritik.Ja jeg må sige at der skal mere end almindelig undskyldning til fra mægleren-der er godt nok alt for galt.Skøn mad som vanlig på din dejlige blog.Nu vil jeg gå til ro velvidende om at den lille prinsesse hun har det godt og at i så er på den gode side omkring det:) Hygge og sov godt fra Birgit


 2. Sep 24, 2007
  11:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Åh, hvor skinner det bare igennem at du er dyre-elsker 🙂 Ja, hun har det godt vores lille prinsesse (og det var vi også!) Jeg tror at det har været mere hårdt for os end for hende, vi var ikke meget for at aflevere hende i formiddags….

  Jeg har lyst til at tage hende ejendomsmægleren og ryste hende, til hun forstår hvor vigtigt dette er for os!!

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 25, 2007
  7:40 am

  Lise

  Dagens tilbud: Sig til hvis jeg skal ringe til Home og lege jeres rådgiver :o) og se om jeg kan finde hoved og hale i alt dette her rod!

  Jeg er ikke længere end en email væk!

  Kærligst Lise


 4. Sep 25, 2007
  10:07 am

  JJ

  Hej Birthe

  Nej hvor er det dejligt at Prinsessen har det godt. Det er slet ikke til at holde ud, når vores dyr er sure på os. Min kat er næsten lige blevet opereret for blæresten, det var så forfærdeligt at aflevere ham og også at hente ham igen, for han var helt væk. Han var stadig påvirket af det dagen efter hvor han gik som en stærkt beruset mand, det var ikke sjovt. Men han har det heldigvis rigtig godt idag.

  Hendes jeres ejendomsmægler har da vist glemt hvem det er hun er mægler for. Hun SKAL ringe til jer onsdag, det er jo ikke ligefrem billige sådan nogle mæglere så selvfølgelig er der da ikke noget der hedder, hvis jeg når det.

  Held og lykke med det.

  JJ


 5. Sep 25, 2007
  11:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Mange tak for dit tilbud 🙂 Det kan godt være at vi gerne vil benytte os af det, hvis de bliver ved med at trække i langdrag!!! Vi ved jo efterhånden hverken ud eller ind – og slet ikke når vi ikke kan regne med hvad der står i vores kontrakt!!

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Sep 25, 2007
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Hej JJ!

  Nej, det er bestemt IKKE rart når vores elskede dyr har ondt og ikke forstår hvorfor de skal igennem det…
  Vores lille prinsesse ser ud til at have det godt i dag, og har ikke ondt, så det er vi glade for 🙂

  Jeg er SÅ frustreret over hende ejendomsmægleren, at jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 25, 2007
  12:51 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Jeg har skrevet et HØJT råb om hjælp på din mail, vi håber at høre fra dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Sep 25, 2007
  7:02 pm

  mig selv

  Hej Birthe
  JA JEG stemmer også for at du smækker Lisen på sagen… hvad bilder HOME sig ind?? jeg har fortalt om dem og deres skidt til ALLE jeg kender her i området.. Det er så dårlig forretningsmoral det der…hvis der er noget der hedder det… jeg tilbyder at tage med LISEN derind… gerne bevæbnet med ost og pinjekerner….
  eller at have en ostemad evt med pinjekerner klar til jer herhjemme hos mig bagefter…
  Hvad dælen bilder de der HOMMIER sig ind… synes det er SÅ ringe… men håber I kan trøste jer lidt med at vi vist er mange der gør hvad vi kan for at nævne jeres sag …..
  STAY strong…
  Det er onsdag i morgen…


 9. Sep 25, 2007
  7:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  ja det er onsdag i morgen, men det hjælper ikke så meget……de har fået advokaten til at udsætte datoen på ubestemt tid, så vi ved stadig INTET….

  Jeg har ikke lavet andet end at tude i dag, så det er ligefør huset er skyllet væk *S*

  Mange hilsner
  Birthe *der ikke tror at ost og pinjekerner hjælper*


 10. Sep 25, 2007
  7:37 pm

  mig selv

  tror du ikke at i også skulle se at få fat i en advokat??
  Nu lyder det da ikke godt mere…
  Man må da kunne ramme HOME.. synes ellers det står som solgt i avisen idag osv…
  hvad fanden siger de idioter hos home??
  I er altså nød til at have en mand der er jeres nu…vi brugte ca 5000 dkr til advokat da vi købte og det var givet SUPER ud…


 11. Sep 25, 2007
  7:40 pm

  mig selv

  hvad siger LISEN


 12. Sep 25, 2007
  7:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen mig selv!

  Jo, den tanke har vi også tænkt 🙂 Det er nok også det vi bliver nødt til at gøre hvis de bliver ved med at trække i langdrag, for det her, det kan jeg slet ikke holde til…

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Sep 25, 2007
  7:51 pm

  The Precious Silver Cat.

  Hej Birthe.

  Sikke de en omgang med de S**** Home folk. Det er godt nok under al kritik synes jeg.

  Har I ikke en advokat???

  Home mægleren er jo faktisk sælgers mand, og det er JER der betaler for en service, så har i også ret til at have noget mere at sige. Jeg synes virkelig I skulle skrive en klage om den dårlige behandling.
  Sikke da nogen idioter.
  Men altså, selvom køber underskriver imorgen, ja så har de stadig 7 dages fortrydelsesret, desværre. Sådan er loven. Men det koster så selvfølgelig også at fortryde.

  Men jeg krydser fingre for Jer, for det andet er da godt nok for træls.

  Dejligt at prinsessen har fået en tatovering. Husk at melde hende til på dansk katteregister. Der er nemlig 2 slags. Adgang kan du få gennem Inges kattehjem´s hjemmeside. Hellere være registreret for mange steder 😉

  Knus fra Christina


 14. Sep 25, 2007
  8:17 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  Lisen er sat på sagen og hjælper os 🙂 Sikke et fantastisk mennesker, der gider at involvere sig i vores sag…

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Sep 25, 2007
  8:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christina!

  Ja, vi er ved at være alvorligt trætte af Home – men især af hende ejendomsmægleren som ikke lige har styr på ret meget!!

  Tak for tippe med det andet katteregister, det vil jeg fluks sørge for at hun kommer i også

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Sep 26, 2007
  7:13 am

  mig selv

  Hold UD… Lisen skal nok sørge for der sker noget det er jeg sikker på… jeg har også skrevet til hende at jeg synes at hun er et fantastisk menneske….

  Hold da op jeg tror det bliver en fantastisk housewarming “vi” får ude i det nye hus :-))
  Tror du har mange fans der vil have lyst til at kigge forbi..
  Håber alt det bedste… vil holde meget øje med din blog…

  pas på jer selv og hinanden….


 17. Sep 26, 2007
  10:52 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  At høre fra dig er ALTID en glæde!!

  Jeg synes også at det er helt fantastisk at Lisen orker at hjælpe os – og du har ret – hun er fantastisk. Jeg bliver altid så glad over at der findes mennesker som hende – og som alle Jer der er herinde, for i mine øjne er I ALLE fantasiske!!

  Når først det her er overstået, så er du velkommen til alt det housewarming du overhovedet gider 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!