Newyorkerbyheart

Lasagne alla Casa (Husets lasagne), del 2……..

…….lige fra ovnen…..

Aftenens tallerken…….

Den tatoverede prinsesse i hendes nye hule…….

“Nu er jeg i sikkerhed” tænker prinsessen……

I aften har vi fået Lasagne alla Casa (som jeg tror betyder: “Husets lasagne”), en opskrift fra Qmag i denne måned. Det smagte fuldstændig forrygende. Jeg kom champignon i kødsaucen, fordi jeg havde nogle tilovers fra i går, men jo flere grønsager jo bedre. Vi fik også en god salat til, så det var et rigtig godt måltid…..

Lasagne alla Casa, 4 pers.:

1 pakke friske lasagneplader (jeg brugte nu tørrede)

1 aubergine

1 squash

1 rød peberfrugt, i strimler

400 g hakket oksekød (jeg brugte 500 g)

2 fed hvidløg (jeg brugte 4), finthakket

1 hakket løg

olie

1 dl hvidvin (jeg brugte grønsagsbouillon)

1 dåse hakkede tomater

evt. friske champignon i skiver

salt, friskkværnet peber

1 tsk. tørret oregano

frisk, revet parmesanost

2 friske mozzarella i skiver

Skær aubergine og squash i skiver på langs og drys dem med groft salt. Lad dem trække i 30 minutter. Skyl dem og dup dem tørre. Varm olivenolie op på en pande og steg dem hurtigt ved høj varme. Krydr med dem salt og friskkværnet peber. Varm olie op i en gryde og svits kødet. Tilsæt champignon, hakket løg og hvidløg og svits videre. Krydr med salt, friskkværnet peber og oregano. Hæld hakkede tomater og hvidvin/bouillon ved og lad saucen simre uden låg i 20 minutter. Rør i den af og til, smag den til. Læg lasagneplader, kødsauce, aubergine- og squashskiver og peberfrugt i lag ( se note). Drys til sidst med frisk, revet parmesanost og dæk med skiver af frisk mozzarella. Stænk med olivenolie og krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 35-40 minutter. Server med en god salat og evt. brød.

Note:

Jeg kom et lag frisk, revet parmesan ost ovenpå første lag også, det tror jeg ikke gjorde den ringere *S*

Som I sikkert har fornemmet, så bøvler vi stadig med hushandlen!!! Jeg har stort set ikke lavet andet end at græde i dag, jeg kan bare ikke overskue det længere. Købers advokat bliver ved med at trække sagen ud og hende ejendomsmægleren siger, at advokaten har så travlt……

Når alt det her engang er ovre, så burde vi klage over hende ejendomsmægleren som vist ikke lige er klar over hjem der betaler hendes løn…….hun behandler os ihvert fald ikke sådan!!! Heldigvis får vi nu rådgivning af Lisen og det er vi SÅ taknemmelig for – TUSINDE TAK, LISEN!!!! Beundringsværdigt, at du orker at involvere dig i vores sag……

Jeg er totalt drænet for energi og bare det er klare normale dagligdags ting, er lige pt. totalt uoverskuelige for mig!!!! Jeg kan dårligt mobilisere kræfter til at komme i bad (Yadrkk!! tænker I sikkert), men det er bare ikke sjovt at have det sådan. Det er også når jeg er så langt nede energimæssigt – og ikke har sovet i flere dage – at livet føles totalt uoverskueligt for mig. Så ønsker jeg bare at kravle under dynen og ikke vågne igen……..jeg håber, at denne følelse SNART går over igen!!!!

Bøger:

Jeg blev færdig med “Blackout” af Chris Ryan i går og skal nu til “Kamelklubben” af David Baldacci. Jeg har læst alle hans bøger og han skriver helt vildt godt, han er en af mine ynglingsforfattere……

Vores lille prinsesse har fået en ny lille hule, som I kan se på billederne, hun fik den i går da hun havde været ved dyrlæge og det er et stort HIT!!! Jeg tror, at hun synes at det er ret fantastisk at ligge derinde og vi ikke kan få fat på hende, medmindre vi hælder hende ud *S*. Vi syntes, at hun skulle have en hule som hun kunne være tryg i og som nu følger hende gennem de 2 flytninger vi skal igennem, forhåbentlig gør den det nemmere for hende at vi udskifter hendes omgivelser!!!

I morgen skal vi bare have rester, så da blogger jeg ikke. Jeg vender tilbage på torsdag med en wok-ret….

Print Friendly
Tilbage

42 kommentarer


 1. Sep 25, 2007
  9:19 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Der er intet jeg kan gøre – udover at sige, at jeg tænker på dig/Jer… på Jeres hushandel – og jeg håber, at det snart løser sig. Det er absolut umenneskeligt med den ventetid og den behandling – og jeg synes absolut, at I skal klage.

  Jeg kan godt forstå den magtesløshed…og dit humør. Det er virkelig synd for dig – men jeg håber og tror, at det måske hjælper en lille bitte mikroskopisk smule at vide, at der er MANGE der tænker på dig – og krydser alt, hvad kan krydses kan.

  Mange kærlige opmuntrende tanker
  Pernille


 2. Sep 25, 2007
  9:31 pm

  jdbauer

  OMG delicious. Are you a real New Yorker like me? I’m also living on Jylland (Ribe). Nice blog, and I can really practice my Danish.


 3. Sep 25, 2007
  10:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Tusinde tak for dine søde ord, som altid har en tendens til at røre mit hjerte 🙂
  Ja, det hjælper at vide at mange tænker på mig/os…….håber at I kan samle Jeres energi’er og give den videre til mig, så jeg dermed får flere kræfter. Jeg er bare så langt nede lige pt – og mine øjne er røde og hævede *S*

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 4. Sep 25, 2007
  10:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi jdbauer,

  no, unfortunately I’m NOT real New yorker…….But I wish I were 🙂 I LOVE NYC – and the US where my family lives (in New Hampshire).

  So you live in Ribe, that’s pretty close to where I live, only about 20 minutes drive….

  I hope you’ll practice your Danish in here A LOT, however, if there’s something you’ll like translated, then please let me know 🙂

  I hope to see you in here again….

  My best,
  Birthe


 5. Sep 25, 2007
  10:24 pm

  Marianne's mening

  Jeg håber snart det hushandel er forbi, så du kan se videe. Jeg kan godt forstå det er svæt og nervepirrende i disse dage. Hvad det ikke burde være.

  Jeg har tagget dig. Jeg ved ikke om du har overskud til at lege med, men hvis du har lyst er du nu inviteret 🙂


 6. Sep 25, 2007
  10:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, vi håber det snart er slut for dette er faktisk mere opslidende end ikke at få solgt….

  Nu må du da snart skulle afsted over til “min” by, jeg håber du får en FANTASTISK tur – og husk nu at hilse fra mig derovre 🙂

  Mange tak for tagget, jeg blev også tagget i går, jeg skal nok være med…………men bær lige over med mig hvis det tager mig et par dage. Lige nu kæmper jeg bare for at holde hovedet ovenvande 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 25, 2007
  10:50 pm

  Marianne's mening

  Hej Birthe

  Jeg tager afsted den 16. så det er ved at være snart . Vi skal have lavet et progam for at udnytte dagene bedst muligt. Har du måske ideer til spisesteder i byen? Vi skal på John’s pizza ellers ingen planer om andet indtil nu.

  Ta dig endelig tid til at komme ovenpå igen 🙂


 8. Sep 25, 2007
  11:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Marianne!

  Har du/I prøvet Sylvia’s i Harlem, som serverer den bedste soul food (fried chicken, fried green tomatoes, ribs etc.) som kan opdrives? Hvis ikke så prøv det, det er SÅ godt (min mave rumler allerede). Ellers er der jo Katz Deli (fra filmen “Da Harry mødte Sally”) og som serverer de bedste Pastrami sandwich der fåes på denne klode (det kræver dog at I IKKE er kød-forskrækkede!!). Der er også den japanske restaurant på The Waldorf Astoria – som jeg ikke lige på stående fod kan huske navnet på – men som serverer FORMIDABEL mad (jeg prøvede deres “Beet ice cream” og jeg var MEGET imponeret.
  Så er der jo den restaurant (hedder den Tri-be-ca grill) eller noget i den retning som bl. a. Robert De Niro er medejer af…

  Nå, nu fik du mig startet, det er altid på eget ansvar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Sep 25, 2007
  11:02 pm

  Marianne's mening

  Hej igen Birthe

  Mange tusind tak, dem vil jeg lige skrive ned. Det kunne være sjovt at prøve noget andet. Jeg har ikke været på noget af de steder du anbefaler.

  Mange tak for hjælpen 🙂

  Marianne


 10. Sep 26, 2007
  7:53 am

  Lise

  Godmorgen Birthe,

  selvfølgelig gider jeg involvere mig, jeg HADER når ejendomsmæglere ikke kan finde ud af at gøre deres arbejde ordentligt. Det er sådan nogles skyld, at vi andre har et dårligt rygte!

  Og vi snakkes ved… ja vi gør!

  Kærligst
  Lise


 11. Sep 26, 2007
  8:33 am

  Kagekonen

  Hej Birthe,
  Hvor ser din lasagne forrygende godt ud, jeg sidder her og bliver helt sulten.

  Jeg tror det er en rigtig god ide med hulen til prinsessen, mine katte har et par yndlingskurve som de brugte rigtig meget da vi flyttede.

  Mht. hushandlen så føler jeg med jer og håber, at det hele snart falder på plads. Det er så dræbende når noget suger ens energi, især for os, som jo ikke har for meget i forvejen. Jeg sender lidt af min og nogle positive tanker i håb om, at det hjælper.


 12. Sep 26, 2007
  8:41 am

  Louise

  Jeg krydser fingre for jer og jeres hushandel. Det lyder da helt horribelt med den mægler. Jeg håber virkelig at der kommer til at ske noget snart og at det hele er positivt!

  Jeg er væk fra nettet (arrgh) den næste uge, for jeg skal til Ægypten med en gruppe, som jeg skal være rejseleder for.

  Helt væk kommer jeg ikke til at være, for jeg skal faktisk blogge dernede fra hver dag på http://rejse.anubis.dk

  Så dem der har lyst kan jo kigge med ;o) Det var lige en lille reklame.


 13. Sep 26, 2007
  8:50 am

  Helle K.

  Din lasagne ser lækker ud.
  Jeg føler med dig, jeg ved, hvor træt man kan være og når tingene ikke kører og man føler sig r…rendt, så vælter læsset Tanker til dig fra mig.


 14. Sep 26, 2007
  9:26 am

  Deborah

  Øv, øv og 3x øv! Jeg har været igennem 3 hushandler (el. den ene var en lejlighed) og jeg vil godt skrive under på, at ejendomsmæglere, gør absolut så LIDT som overhovedet muligt for deres astronimiske hyre og de er absolut ikke til nogen hjælp, selvom de skulle være. Jeg er LYKKELIG for at jeg aldrig mere skal bøvle med dem! Håber snart det går iorden og jeg håber sgu snart flere vil RÅBE op om, hvor uhænderlige de er, for det er bare for dårligt. Tanker og knus til dig, det er ikke sjovt.

  Lasagnen – jamen den er superlækker, men det er din mad nu altid, så jeg det overrasker mig ikke!


 15. Sep 26, 2007
  9:57 am

  JJ

  Kære Birthe

  Jeg vil bare lige fortælle at jeg tænker på dig og forsøger at sende en masse positiv energi din vej.

  Lasagnen ser godt nok lækker ud.


 16. Sep 26, 2007
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Jeg tror at du vil kunne lide det hele……vær lige opmærksom på at den japanske restaurant på The Waldorf Astoria er “lidt” dyr *S*, men det er en oplevelse, også bare at se The Waldorf Astoria, som er et MEGET gammelt hotel og har tommetyk tæppe på gulvene…

  Sylvia’s MÅ I besøge, det er SÅ godt, men tag nogle bukser på der kan give sig….

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Sep 26, 2007
  10:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Det betyder meget for os, at vi har dig med i dette……og kæresten var meget glad for at have snakket med dig i går aftes – tak 🙂

  Vi snakkes ved i dag

  Mange hilsner
  Birthe


 18. Sep 26, 2007
  11:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Tak for noget af din energi, utroligt at du har noget at give af, jeg ved at du også selv har god brug for det *S*

  Den lasagne var bare SUPER god, de stegte squash og aubergine, gjorde den super lækker og lidt anderledes i forhold til den lasagne jeg plejer at lave. Kan kun ANBEFALES!! 🙂

  Prinsessen er allerede vildt glad for hendes hule, så jeg tror at hun bliver glad for at have noget hun kender, når vi vender rundt på hendes verden…

  Mange hilsner
  BIrthe


 19. Sep 26, 2007
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Hav en fantastisk tur – og du er velkommen til at komme med reklame herinde *S*. Jeg er sikker på at dem du skal være rejseleder for, vil være i de bedste hænder….

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Sep 26, 2007
  11:02 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Tak for dine tanker, det er altid værdsat 🙂

  Du må prøve lasagnen, den er SÅ lækker…

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Sep 26, 2007
  11:03 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Ja, det er ikke sjovt at skulle igennem sådan noget, og som i alle andre fag er der brådne kar der ødelægger det for de hæderlige og dem som sætter en ære i deres arbejde – som Lisen! Det er træls, men jo desvære facts….

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Sep 26, 2007
  11:04 am

  Newyorkerbyheart

  Hej JJ!

  Mange tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Sep 26, 2007
  12:51 pm

  The Precious Silver Cat.

  Hej Birthe.

  Nu er jeg nysgerrig…den hule prinsessen har fået, hvor har du mon købt den og hvad koster den??

  For den ligner bestemt noget mine katte ville elske 😉

  Knus Christina


 24. Sep 26, 2007
  12:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christina!

  Vi har købt den i Rema1000, som har den på tilbud i denne uge til kr. 119,- som er MEGET billigt. Ellers har ebay, en masse, som kan købes billigere end de kan fåes herhjemme, selvom der kommer porto oveni..

  Vores prinsesse ELSKER den! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 25. Sep 26, 2007
  5:48 pm

  Eva

  Noget nyt om huset???

  Fortæl fortæl

  Mange hilsner fra Eva


 26. Sep 26, 2007
  6:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  Nej, desværre ikke noget der gør mig i godt humør….

  Vi får nyt imorgen (forhåbentlig), ellers er Lisen klar til at ringe til det, og det er MEGET betryggende, for de kunne godt trænge til en ordentlig opsang 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Sep 26, 2007
  7:33 pm

  Eva

  Ej altså – hvor er det belastende. Det kan da ikke være rigtigt!!! Øv hvor bliver jeg gal på Jeres vegne.

  Mange hilsner Eva


 28. Sep 26, 2007
  8:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eva!

  ja, jeg er heller ikke specielt glad i disse dage. Mine øjne kan næsten ikke åbnes, så mange tårer har jeg grædt i de sidste par dage……og jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidste har sovet mere end 2 timer på en nat.

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Sep 26, 2007
  10:26 pm

  Lise

  Og til alle jer der ønsker at vide hvordan Birthe lyder sån virkeligt, så kan jeg fortælle at hun:

  er jysk (smiler)
  er rigtig rigtig sød at tale med
  og er lige så fanden i voldsk som jeg *griner*

  Vi tales ved imorgen ,ikk?

  godnat søde Birthe, og sov nu mere end 2 timer i nat, jeg LOVER jeg nok skal sørge for at vi får løst denne her knude op imorgen.

  Kærligst
  Lise


 30. Sep 26, 2007
  10:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Og jeg synes at du er sød at tale med *S*……..og du lyder slet ikke som din søster i en telefon 🙂

  Ja, vi tales ved i morgen – og faktisk håber jeg lidt at det bliver nødvendig for dig at rulle dig ud, for det har de faktisk fortjent!

  Jeg håber også at jeg sover mere, for guderne skal vide at jeg trænger til dig 🙂

  Mange hilsner og tanker sendes din vej
  Birthe


 31. Sep 27, 2007
  7:30 am

  Lise

  Griner – min søster og jeg ligner SLET ikke hinanden, hverken af udseende eller tankegang.

  Vi snakkes senere idag.

  Kærligst
  Lise


 32. Sep 27, 2007
  1:03 pm

  Mia

  Uhh hvor er det træls for jer med den mægler, Birthe. Det er godt Lisen kan hjælpe jer! :o)

  Jeg håber der kommer godt nyt på bloggen i dag. Jeg sender i hvert fald krydsede fingre og tanker til jer.


 33. Sep 27, 2007
  1:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Nej, det har jeg gættet mig til….jeg synes også at jeg kan huske hun har fortalt det – engang! 🙂

  Jeg har sendt dig en mail og vi snakkes ved….

  Mange hilsner
  Birthe


 34. Sep 27, 2007
  1:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mia!

  Ja, det er ret træls, men vi er også glade for at Lisen har overskud til at hjælpe os 🙂

  Jeg skriver mere på bloggen engang i aften…

  Mange hilsner
  Birthe


 35. Sep 27, 2007
  1:27 pm

  mig selv

  Hej Birthe og mand
  Vi tænker på jer og håber og ønsker alt det bedste.

  Mens vi venter på nyt vil vi tage ud og købe sådan en kattehule til vores yngste kat. Han har nemlig også bestilt sådan en…. en værre modekat ja han er…
  Hilsen
  Mette


 36. Sep 27, 2007
  1:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette!

  Ja, det er frygteligt når de begynder at være underlagt modens luner 😀

  Kunne I godt finde flere? Vi tog nemlig den sidste da vi var i den lokale Rema1000 i mandags, men det kan være at de har fået flere hjem….

  Vi afventer også stadig…

  Mange hilsner
  Birthe


 37. Sep 27, 2007
  2:12 pm

  OPTIMISTEN... og din største FAN :-))

  Sætter kursen mod den lokale REMA i vejen om lidt… er det også din lokale?? ellers prøver vi i vejle.. så vi håber… men jeg har også set dem i LIDL… så vi ser.. ja det er træls med modedyr :-))

  Op med humøret…. det går det hele LISEN er en SEJ kvinde…hun fikser det her… og igen… det bliver et BRAG af en indflytter fest..

  SMIL… hyg dig… spis lidt chokolade… lav godt god mad…
  Det går det hele !!


 38. Sep 27, 2007
  2:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Optimist!

  Skønt ord 🙂

  Ja, Rema i Vejen er min lokale Rema, dog ikke så tit vi kommer dernede….

  Mange hilsner
  Birthe


 39. Sep 27, 2007
  4:46 pm

  mig selv

  Wow wow wow jeg kommer i den samme REMA som dig….
  Kender du så ikke den butik der hedder Thorkilds ost og vin?? rigtig gode sandwitch man får der…
  Vi faldt i søvn og har bildt modedyret ind at at butikken ringede og sagde at de var udsolgte..
  Vi handler meget i flensborg også der har vi fundet en stor dyrehandler som også har dem. Så hvis Rema ikke har flere i morgen så må vi se dernede


 40. Sep 27, 2007
  8:22 pm

  Birgit

  Kære Birthe
  Lige inde og se til dig.Dejlig mad,ja du er jo altså super,det liiige det du er.Glad ved at læse at Lisen hjælper,for det er da godt nok mere end træls med sådan en omgang ukompetent mægler.Uii,både jeg og manden vi græmmes altså over det.Tænker på jer.Håber prinsessen har det godt og er ovenpå igen:)Knus Birgit


 41. Sep 27, 2007
  9:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mig selv!

  Det er nu ikke så tit jeg kommer der, men det sker……..du har større chance for at løbe ind i mig i Netto i nabobyen 🙂

  Jeg kender godt Thorkilds ost og vin og har hørt flere der roser deres sandwich, vi har desværre ikke været heldig den ene gang vi prøvede det…..

  Er du ved at planlægge housewarming’en?

  Mange hilsner
  Birthe


 42. Sep 27, 2007
  9:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Mange tak for dine søde ord, de varmer mig meget 🙂

  Ja, jeg ved ikke hvad vi skulle gøre uden Lisen, hun er SUPER!!!

  Prinsessen er ovenpå igen og opfører sig igen som om hele universet drejer sig om hende – hvad den jo naturligvis også gør 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!