Newyorkerbyheart

Så er der lagt belægningssten……..

07 september , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus - Tags:

Sådan ser det ud fra vores hus……

Vi har fået dør i nu………

Det er blevet spartlet over det hele……

……der er også kommet terrassedør i……..

Vi var omme forbi huset i dag, for vi skulle jo lige se om de havde fået lagt alle fliseren og det har de næsten. De mangler stadig lidt omkring huset, men eller har de fået lagt alle belægningsstenene, så det er dejligt for dem der allerede bor deromme…….

Vi fik også nøglen til huset i dag!!! Hvor stort er det lige? Nøglen til vores første fælleskøbte hus 🙂 Der er også kommet terrassedøre i og de har fået spartlet vægge og lofter.

I dag kom dem der skulle kigge 2. gang på vores hus jo så – og de er stadig interesserede, men skulle selvfølgelig lige tænke over det og vi hører fra dem i starten af næste uge!!! Det er SÅ spændende, jeg synes ellers ikke at jeg sådan er nervøst anlagt, det plejer altid at være kæresten der er helt rundt på gulvet……..men i dag er det mig!!! Jeg er SÅ nervøs, min mave kører rundt og er helt dårlig. Jeg er SÅ spændt og vil SÅ gerne have at det bliver solgt – NU!!!

Anyway, I må altså vente til i næste uge – og det må vi for den skyld også – med at høre mere i denne sag. Please, kryds alt hvad i har der kan krydses – og bed også gerne en lille bøn for os – tak 🙂

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Sep 7, 2007
  7:01 pm

  Anonymous

  Det ser bare dejligt ud – jeres nye hus … Glæd dig.
  Vi har selv lige prøvet det med hussalg – havde købt et nyt, lækkert hus sidste år i august – men fik først solgt her i år pr. 1. september – men lige pludselig var der altså 2 hold, der var vilde med det “gamle” hus – så der blev skrevet under i en ruf. Jeg håber meget, det samme sker for jer – det er en opslidende fase.
  Kærlige tanker fra Pia


 2. Sep 7, 2007
  7:13 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Det er en god nervøsitet – selvom det medfører noget stress… så er det opfyldelsen af Jeres drømme. Jeg håber virkeligt, at det er NU!!!!

  Det er så dejligt at følge det hele lidt på sidelinjen… det bliver så skønt for Jer. Jeg kan ikke lade være med at smile over, at du tager billeder af køkkenet – det er ABSOLUT det vigtigste rum… at man føler, at man kan hygge sig der – lave god mad, invitere gæster!

  Jeg er langt fra den eneste, der krydser fingre… så med så mange fingre skal det lykkes!

  Kærlig hilsen
  Pernille


 3. Sep 7, 2007
  7:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  Åh, så kender I jo alt til det. Hvordan holdt I det ud? alt det med: hvornår får vi solgt? og glæde sig til det nye når det gamle ikke er solgt?
  Godt at I fik det solgt og vi håber også at det kommer til at gå hurtigt – men ja du har ret, det er en opslidende fase….

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Sep 7, 2007
  7:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Ja, jeg ved at det er en god form for stress, men jeg håber at det snart holder op…..jeg er ved at være slidt ned til sokkeholderne 🙂 Det her er altså mere spændene end jeg ved ikke hvad…al den uvished 🙂

  Jeg glæder mig helt vildt til det nye køkken – som jeg er spændt på hvordan kommer til at se ud og hvordan det vil fungere!!! For mig er det jo det vigtigste og efterhånden er det så længe siden at vi har bestilt køkkenet, at jeg knap kan huske hvordan det kommer til at se ud!!

  Rigtig god weekend til dig og jeg håber, at det går ok med benet 🙂

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!