Newyorkerbyheart

Club sandwich…………….

Sushi med røget laks og agurk fra i går……..

Kyllingefileter steges…….

Sprødt bacon…….

Aftenens anretning………

Den smukke prinsesse troner i vinduet…..

I aften har vi fået en hjemmelavet Club sandwich – og den smagte SUPER godt!! Det er nemt at lave, flot at se på og mætter godt. Det var meningen at jeg ville have lavet hjemmelavede fritter til, men det fik jeg ikke lige gjort, så vi fik bare nogle chips til…..

Club sandwich 2 pers.:

6 stykker groft toastbrød, ristet

1 pk. bacon, stegt

2-3 kyllingefileter

salat, gerne blandede salater (jeg brugte kun iceberg)

agurk i skiver

tomater i både eller i skiver

creme fraiche eller fromage frais (jeg brugte creme fraiche 9%)

karry

salt, friskkværnet peber

Steg bacon sprødt. Steg kyllingefileterne i baconfedtet og kydr dem med salt og friskkværnet peber. Skær kyllingefileterne i skiver/strimler. Fordel fyldet og dressingen mellem 3 lag ristet toast brød pr. person. Server med hjemmelavede fritter eller chips.

I går var kæresten ude og se Kenneth Carlsens spille i Bramdrupdam i det som blev hans sidste kamp. Der afholdes jo Købstædernes ATP Challenger derude i disse dage. Jeg fik besøg af kærestens søster og vi hyggede os med hjemmelavet sushi – jeg lavede nogle med røget laks, wasabi og agurk og nogle med hvidløgsstegte tigerrejer, mayonnaise, wasabi og avocado – og is. Vi havde en super hyggelig aften – som vi altid har og da kæresten kom hjem, fik han også lidt is. Kenneth Carlsen tabte jo (selvfølgelig!!) og det blev dermed hans sidste kamp. Kæresten fortalte, at han og hans kammerat var blevet interviewet af Politiken!!! – så det var da lidt sjovt 🙂 Det havde dog ikke været nogen speciel god kamp og der havde ikke været nogen spænding i den……..

I aften tog jeg med ud til Bramdrupdam for at se tennis. Vi så Christian Pless spille mod Jan Mertl. Christian Pless vandt i 3 sæt (de spiller kun bedst ud af 3) og det var en rigtig spændende kamp!!! Der var god stemning i hallen, selvom der ikke var så forfærdelig mange tilskuere. Det var sjovt at se live tennis, det har jeg aldrig oplevet før. Jeg har set meget tennis på TV, men det er rigtig sjovt at se det live. Jeg håber, at vi engang kan komme til en af de store turneringer – jeg ser gerne det bliver US Open, som jo holdes i Flushing Meadows (en forstad til New York City). Jeg prøvede faktisk at komme ind og se US Open i 1991, da jeg var au pair derovre, for da spillede Jimmy (Jimbo) Conners sine sidste kampe……..men desværre lykkedes det ikke 🙁

Er der nogle af jer der har prøvet at se en person med lange øjenvipper – og bare har haft lyst til at komme mascara på???? OK, det kan godt være at det er mig der lidt skør/mærkelig, men en af kærestens kammerater har simpelthen de længste, flotteste øjenvipper – og jeg kunne bare SÅ godt tænke mig at komme mascara på dem!!! Måske hænger det sammen med at jeg selv har så små, korte og absolut IKKE buede øjenvipper……..hvor skal nogen mænd så udstyres med så lange øjenvipper????……de “bruger” dem jo ikke på samme måde som os kvinder!!! Jeg så også en herre i aften til tenniskampen, som havde lange, tætte, mørke, buede øjenvipper. Det er bare IKKE retfærdigt……

Jeg ville faktisk have lagt nogle billeder på fra tennis kampen i aften, men jeg kunne ikke lige få min telefon til at samarbejde med mig. Måske de kommer en af dagene……

I morgen står menuen på marineret kalkun, kartofler i ovn og en squashsalat……

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Oct 18, 2007
  10:48 pm

  Nille

  Jeg har det stik modsat… mine øjenvipper er ret lange, meget mørke og buede. Og hvis der mascara – hvad der normalt er – så kan jeg ikke have solbriller på… hihihi – så bliver det til vinduesviskere!


 2. Oct 18, 2007
  11:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Ejj, hvor er du HELDIG! 🙂 Ak, ja sådan er goderne så ulige fordelt engang imellem …

  Længere øjenvipper er måske også det eneste jeg godt kunne tænke mig at få lavet – nå ja, også øjenlåg (da jeg er asiatisk af aftamning – adopteret – og derfor ikke har øjenlåg!!), måske en fedtsugning her og der, knap så skrå øjne……..og ja, det er vist en længere liste 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 19, 2007
  6:48 am

  Kari

  Den med mascaraen den kender jeg godt. Min 13 årige søn har de flotteste øjenvipper og jeg har tit haft lyst til netop at føle hvordan det er at lægge mascara på. Jeg har også nogle små og spredte vipper.
  Min datter på 10 er også velsignet med flotte vipper, som fra naturens hånd ser ud som om de har det på.

  God weekend :0)


 4. Oct 19, 2007
  9:43 am

  Nille

  Kære Birthe,

  Se, det vidste jeg ikke…. har jo kun set billedet fra brylluppet 😉

  Men det får mig desværre så bare til at tænke på hvorfor i alverden din familie har opført sig så modbydeligt??? Man skulle tro, at folk der adopterer gør det fordi de virkelig virkelig inderligt ønsker sig et barn? Og så have den opførsel! Jeg undres over mennesker må jeg sige!

  PS! Du behøves ikke at offentliggøre dette…. det fik bare lige mine tanker igang med de andre ting, du har ‘fortalt’ om dit liv.

  Men derudover – så vil vi vel alle ændre noget… 😉 Jeg ville gerne være lavere – 1m80 er højt. Men that’s life!!


 5. Oct 19, 2007
  10:14 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kari!

  Allerførst: velkommen til, jeg tror ikke, at jeg før har set dig herinde………jeg er glad for at du giver dig til kende – tak 🙂

  Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste!! 😀 Din datter er heldig, det må være skønt at være født med sådan nogle vipper…….
  Det er nogle gange at min kæreste er bange for at lægge sig til at sove, når jeg har fablet for længe om hans øjenvipper…….han er bange for at kigge sig i spejlet om morgenen *griner*

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Oct 19, 2007
  10:24 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Selvfølgelig skal det offentliggøres, jeg tror faktisk endnu ikke at jeg har censureret nogle…..efter jeg er begyndt at “screene” kommentarer er de andre holdt op 🙂 Jeg overvejer at stoppe igen, for det var meget lettere da de bare blev postet med det samme……

  Ja, man skulle tro at børn blev adopteret fordi de er ønsket, det kan også være jeg har været det, det kom bare underligt til udtryk!!

  Jeg tror næsten altid vi gerne vil have det vi ikke har, sådan er den menneskelige natur vel 🙂

  God weekend.

  mange hilsner
  Birthe


 7. Oct 19, 2007
  2:43 pm

  Marianne's mening

  Hej Birthe

  Jeg sender lige lidt god weekend fra New York. Du ved det, her er SÅ dejligt at være 😉
  Marianne


 8. Oct 19, 2007
  3:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Åh, jeg er bare kun en “anelse” misundelig…. 😀 Håber at I har det fantastisk derovre og at vejret er lige så smukt derovre som det er her……….NYC tager sig fantastisk ud i klart vejr, med blå himmel og solskin….

  Jeg er så spændt på at høre hvor I har spist, oplevet osv…

  Mange hilsner og tanker – husk at bringe lidt NYC luft med tilbage til lille mig 🙂

  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!