Newyorkerbyheart

Fiskefad med pangasius…….

Grønsagerne……….

Pangasiusfileterne lægges ovenpå…….

Hollandaise sauce hældes over……..

……..lige fra ovnen………

Aftenens tallerken……..

I aften har vi fået fiskefad med pangasius og masser af grønsager. I den oprindelige opskrift, som er fundet et eller andet sted på nettet, var kun med broccoli. Jeg tænkte, at det jo ikke kunne skade at tilsætte lidt flere grønsager…..

Det var meningen at jeg ville have lavet mine egne ovnstegte kartofler til, men dovenskaben vandt og det blev til Netto’s færdige ovnkartofler (som altså også er SÅ gode!!). Skøn aftensmad og jeg tror bestemt ikke at det blev ringere af de ekstra grønsager 🙂

Fiskefad med pangasius:

2 pangasiusfileter

1 buket broccoli i mindre stykker

2 gulerødder i tynde skrå skiver

1 håndfuld champignon i skiver

salt, friskkværnet peber

2 breve hollandaise sauce

Smør et fad med lidt olie og kom så alle grønsagerne i bunden, krydr med salt og friskkværnet peber. Dup fileterne tørre og krydr dem på begge sider med salt og friskkværnet peber. Lav hollandaise sauce efter anvisning på posen og hæld det over grønsager og fisk. Ind i ovnen ved ca. 200 grader i 20 minutter. Server med kartofler, ris eller pasta.

Jeg ved ikke om I har lagt mærke til det, men jeg har faktisk rundet 100.000 og det er faktisk ikke engang fra jeg startede bloggen. Det er kun fra februar 2007, da det var der jeg fik tæller på………så TAK til alle Jer som besøger min side og som gør at jeg i gennemsnit har 12.500 klik om måneden!!! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at min lille blog ville blive læst af så mange, da jeg startede bloggen, det er helt utroligt……….

I dag er så dagen hvor vi har overdraget nøglen til de nye ejere af vores gamle hus!! Vi havde egentlig troet at det ville blive mere underligt, men vi er helt afklarede med det. Lige nu er denne lille hytte vores hjem og vi har ikke en eneste gang savnet det gamle hus, det må da være et tegn på at vi har gjort det rigtige!!

I morgen står menuen på oksekødsfad med kartoffellåg…….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Oct 16, 2007
  12:46 am

  Lene

  tak for dine gode opskrifter, jeg har i dag i et indlæg linket til dig 🙂


 2. Oct 16, 2007
  10:09 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lene!

  Jeg er glad for at du kan gøre brug af opskrifterne 🙂

  Jeg vil fluks gå ind og se hvad du har skrevet…..

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 16, 2007
  11:25 am

  Aboutabook

  Hej Birthe

  Tillykke med tallet. 100.000, det er godt gået.

  Hvor ser det altså godt ud dit fiskefad, men pangasius er jo altid godt, men jeg skal hel klart have afprøvet den opskrift.

  JJ


 4. Oct 16, 2007
  11:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej JJ!

  Det smagte altså rigtig godt – og vil nok være lidt sundere hvis man selv gider at lave ovnkartofler i stedet for, som mig, at bruge færdigkøbte 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 16, 2007
  4:23 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Det er jo imponerende… men egentligt ikke underligt!!!! Din blog giver glæde, inspiration …. det er velfortjent!

  Jeg er lidt bagud i læsningen pga. min halsbetændelse som nu er ovre – så jeg skal lige opdatere mig selv kan jeg se! 😉


 6. Oct 16, 2007
  4:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Tak for de søde ord 🙂

  Jeg håber, at du er kommet dig 100% ovenpå halsbetændelsen…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!