Newyorkerbyheart

Jeg savner min moar………….

25 oktober , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig

Gårsdagens aftensmad: Knorr lasagnette med fuldkorn og salat

I går aftes faldt valget bare på Knorr’s lasagnette med fuldkorn, hvori jeg puttede en masse ekstra grønsager, såsom: gulerødder, rød peber og champignon. Dertil fik vi en rigtig lækker salat!!! Med fare for at rage uklar med hele den gourmetspisende del af dem der læser min blog, så smagte lasagnetten altså udemærket…….håber ikke at I bliver alt for forargede *S*. Som regel laver jeg selv Lasagne helt fra bunden og mener også oprigtigt, at det er ligeså nemt som at købe en halv-færdig løsning………..men igår blev det altså Knorr og det var helt fint – især med de ekstra grønsager…… I dag skal vi have rester………

Det var egentlig ikke meningen at jeg ville blogge i dag, men jeg er så ked af det for tiden, så jeg bliver nødt til at få det ud:

JEG SAVNER MIN MOAR – HELT FORFÆRDELIGT!!!
Jeg savner hende og mine søskende så meget, at det gør fysisk ondt. Så meget at jeg har grædt mig i søvn de sidste mange aftener og så meget, at jeg vågner grædende fordi jeg har drømt om dem!!!
Jeg er har fulgt mig ved jo at jeg aldrig har haft en “rigtig” mor!!! Jeg blev adopteret hertil da jeg var ganske lille og min adoptionsmor var ikke just nogen god mor (som jeg jo før har fortalt – til Jer der lige er kommet til og vil vide, så gå ind under kategorien “om mig”). Jeg er så så heldig at jeg sidste år fik en ny mor, nemlig hende som jeg var au pair hos i USA. Dermed fik jeg også 2 søskende, som jeg jo faktisk har passet da de var helt små……..
Jeg har aldrig savnet den “familie” som jeg blev adopteret ind i da jeg var lille, men jeg har i så mange år savnet konceptet om at have en familie!!!! Nu har jeg ENDELIG fået en – men så er de så fysisk langt væk fra mig……..og det har skabt en hel VILD længsel og savn som jeg ALDRIG før har oplevet!!!
Det er små ting, som jeg gerne vil kunne dele med dem – og især med min mor. Ting omkring den nye flytning, om frygt og glæde i min hverdag og det at kunne få et fysisk knus af hende. Jeg savner hende bare så meget!!! Jeg er lige kommet hjem fra cykelturen om til huset efter post og dem der har passeret mig må tro at jeg er aldeles skør!!! Tårerne fik bare frit løb og jeg kunne ikke stoppe dem, savnet er SÅ stort og tungt lige nu, så det næsten ikke er til at holde ud. Jeg ved ikke om det er fordi julen (som I jo ved jeg frygter!!) nærmer sig med stormskridt, eller fordi der lige nu sker så store omvæltninger i mit liv – jeg ved simpelthen ikke hvad der har gjort det……
Jeg håber virkelig af hele mit hjerte, at vi kan få sparet sammen til en tur til New Hampshire, USA til næste år, for jeg TRÆNGER til at se dem!!!!
Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Oct 25, 2007
  5:00 pm

  Deborah

  Jeg tror, det er lidt af det hele. Sender et varmt og velment trøstekram, omend jeg her helt klar over, det er en yderst ringe erstatning. Jeg håber bestemt også I får råd til en tur næste år.

  Kærlige hilsener

  Deborah


 2. Oct 25, 2007
  6:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Tusinde tak og det er slet ikke så ringe en erstatning – det er dejligt at få – tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 26, 2007
  9:19 am

  Helle

  Det er helt sikkert, at alle de forandringer der er sket i dit liv, også har været helt derinde, hvor du kan mærke det – alle forandringer både store og små, tror jeg, kan have en domino-effekt, du ved – det ene fører det andet med sig, både følelsesmæssigt og på alle andre måder.
  Jeg håber, at du snart kommer til USA og får en krammer. Jeg sender lige et cyber-kram.


 4. Oct 26, 2007
  10:16 am

  Nille

  K♫ire Birthe,

  Har du nu IGEN snydt???? Og købt pinlig mad… nej nej nej! 😉 Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt… men det er jo blot for sjov, som du ved!

  Jeg tror bestemt, at du er mere tyndhudet lige nu. Der er sket mange ændringer i dit liv på det seneste. Der har været meget stress. Og du er i uvante omgivelser. Så bliver man mere tyndhudet!!! Jeg kan godt lide at rejse – men det er dejligt at komme hjem. Jeg tror, at det er vigtigt at have sine ting omkring sig – det skaber tryghed og ro i sjælen. Når jeg er virkelig ‘nede’ – når savnet af DK bliver for stort, eller jeg stresser på arbejde… så kommer min far altid til mig i mine drømme. At du savner din mor i USA er lidt det samme – det er DEN person, man føler kan give en den tryghed man ikke selv magter at finde frem igen.

  Jeg tror dog også, at det bliver bedre med flytningen. At du skal holde jul i dit eget nye hus er måske anledningen til at skabe nogle nye traditioner, som bliver Jeres for det hus. Og lukke de gamle spøgelser ude!

  Men det afhjælper selvfølgelig ikke, at man har behov for at se de mennesker man elsker. Jeg håber virkelig også for dig/Jer, at der bliver plads til en USA-ferie næste år.

  Også et stort kram herfra – du ved, at jeg tit tænker på dig.

  Kærlig hilsen
  Pernille


 5. Oct 26, 2007
  10:23 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Tak for krammet – det er altid værdsat, især når jeg har det som nu….

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Oct 26, 2007
  10:26 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Ja, jeg kunne heller ikke dy mig for at skrive om mit “pinlige” indkøb 😀

  Som altid: så rammer du hovedet på sømmet!!! Jeg har i de sidste mange, mange nætter drømt om min mor og mine søskende…..de bliver ved med at dukker op. Jeg er nemlig sådan er person der har brug for at have mine ting omkring mig f. eks. betyder mine bøger UTROLIG meget for mig!! Mange har gennem årene grint ad mig, for bøger er jo bare bøger – men det er de ikke for mig…..
  Det at jeg ikke har mine ting omkring mig skaber stor kaos i mit indre……heldigvis kommer det – forhåbentlig – snart på plads 🙂

  Jeg tænker faktisk også rigtig tit på dig……næsten dagligt tror jeg. Utroligt sådan et “bånd” vi har skabt…..

  Mange hilsner og god weekend

  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!