Newyorkerbyheart

“Mit” nye køkken er kommet……..

24 oktober , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Det nye hus - Tags: ,

Vores nye vask og bord til badeværelset……

Noget af køkkenet…….

…..og resten……..

Skydelåger til skabene i soveværelset + skabe til værelserne…….

Set fra entreen (bemærk det nye, flotte pap vi har lagt på *S*)……..

Jeg var omme ved huset i dag, for at hente og post og så at vores nye køkken er ankommet!!! Ja, det er jo godt nok stadig i kasser og bliver næppe sat op indenfor de næste dage……….men det er nu spændende alligevel, for det er tegn på, at de nærmer sig indflytningsdagen. Der er også kommet skabe til værelserne, skabe til bryggerset, badeværelse-elementer og garderobeskab til soveværelset. Jeg glæder mig rigtig meget til at de begynder at sætte det op og vi er ret spændte på hvornår det bliver…….

Bøger:

Jeg fik startet på “Nobels testamente” af Liza Marklund i går og må sige, at det tegner godt!!! Hun er jo altså ret god til at sætte ord sammen – jeg ved ikke hvad det er med de svenskere – måske er det noget i vandet deroppe?? Anyway, glæder mig til at læse mere i den……

Vi ses igen fredag, hvor den står på laks i en eller anden form…….

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Oct 24, 2007
  3:31 pm

  zpitzen

  Nobels testamente er rigtig god.. 🙂 Har lige købt hendes splinternye “Livstid” som jeg glæder mig til at komme igang med..


 2. Oct 24, 2007
  4:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej zpitzen!

  Ja, kæresten har også lige læst den og sagde den var rigtig god, så jeg glæder mig til at læse mere 🙂 Jeg bliver også “nødt” til at have hendes nye bog “Livstid”, jeg har alle hendes bøger, så den skal selvfølgelig også med i samlingen….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 24, 2007
  7:00 pm

  Pia

  hejsa….

  Hvor er det spændende med jeres nye hus…

  Hvad er det for et køkken i har bestilt?
  Hvor henad er det i har købt hus?


 4. Oct 24, 2007
  7:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pia!

  ja, det er meget spændende og vi glæder os ret meget. Især jeg, glæder mig til at se køkkenet sat op, for jeg kan snart ikke længere huske hvordan det så ud….

  Det er et Designa køkken, hvilken model aner jeg ikke….
  Det er i Vejen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 24, 2007
  10:49 pm

  Marianne's mening

  Hvor må det være spændende at følge med huset og dejligt at se de nye ting komme.

  Jeg har den bog på hylden, måske skulle jeg gå i gang med den efter Prædikanten, som jeg læser nu.
  Den er altså også virkelig god, hvis du ikke har læse den endnu.
  🙂


 6. Oct 24, 2007
  11:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Velkommen hjem til lille DK…skønt at I har haft sådan en dejlig tur 🙂

  Ja, det er faktisk ret sjovt at kunne følge med og lige pludselig kan vi flytte ind….

  Jeg har læst Prædikanten, som jeg ikke synes var så god som Isprinsessen….måske man bare bliver for godt vant!! Jeg synes,at det gik for meget “fnidder” i den….men jeg vil nu alligevel læse den 3. “Stenhuggeren”, som jeg endnu ikke har fået købt…

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Oct 25, 2007
  2:31 pm

  Nille

  Hvor er det skønt at det går så godt fremad nu! Det går hurtigt lige pludselig – og vups, så står du i dit nye køkken!

  Også dejligt at høre at læselysten er kommet igen – der var vist bare lidt for meget om ørerne med den midlertidige flytning. Så nyd læsningen indtil den næste STORE flytning…

  Mange hilsner
  Pernille


 8. Oct 25, 2007
  2:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pernille!

  Ja, det går stærkt….eller dvs. lige nu sker der ikke så meget, men der gør der forhåbentlig snart *S*

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Oct 26, 2007
  6:04 pm

  zpitzen

  Stenhuggeren er klart den bedste af de tre Camilla Läckberg har skrevet.. Slet ikke så forudsigelig som prædikanten er.. Faktisk er det først på de sidste par sider det går op hvem der er morderen.. (medmindre det bare er mig der er enormt langsom;-) så den vil jeg også anbefale..
  BTW, fik jeg lige slugt “Livstid” på 2 dage.. Den var GOD.. og jeg er helt trist over at jeg læste den så hurtigt…


 10. Oct 26, 2007
  9:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej zpitzen!

  Ok, jeg må hellere få fat på “Stenhuggeren”… Jeg synes at Prædikanten var ret tam i det og gik for meget op i kærlighed og alt mulig andet…..

  Jeg kender godt det med at læse bøger for hurtigt….men det lyder til, at jeg også bliver nødt til at anskaffe mig “Livstid” – tak for anbefalingerne 🙂

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!