Newyorkerbyheart

Rengøringsvanvid……….

21 oktober , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Det nye hus, Min kat - Tags: ,

Sikke en ond “mor”, der vækker prinsessen med blitzen……..

Så skal der gøres rent…….

………..også her………

Aftenens tallerken………

Rengøringsvanvid er der vist aldrig nogen der har kunnet beskylde mig for at lide af!!! Ikke at jeg er en total rengørings “ignorant”, der kan leve i tommehøje nullermænd og beskidt over det hele……….men jeg lider altså heller ikke af rengøringsvanvid. Jeg har det bedst når der roder lidt, når der kan ses at der bor mennesker i huset/lejligheden og at rummene bruges!!! Jeg mistrives (er det et ord??), når der er for sterilt, for hvidt og helt klinisk……..det er slet ikke mig………

Vi har været oppe i vores nye hus for at gøre rent – og jeg kan godt fortælle Jer at det trængte – MEGET!! Vi fik fejet det meste af det afdækningspap der skal beskytte vores flotte nye trægulv, rullede det væk og fejede også nedenunder. Jeg synes at det er så synd, at al det skidt bliver trådt ned i gulvet og ligger og gnider mod det fine nye gulv. Det var også lidt kit hist og her, som var faldet ved siden af afdækningen, det fik vi også af gulvet. Heldigvis var det værste skidt ude på klinkerne, hvor der nærmest lå tomme høje mængder af skidt, træ, skruer osv. Der fik vi fejet det hele og lagt nyt afdækningspap på, for det der lå der var godt nok i en sørgelig stand. Nu håber vi bare, at når håndværkerne kommer i morgen tidlig igen, at de så bliver glade for vores indsats og prøver at holde det……….bare lidt 🙂 Det var en hård omgang og tog et par timer, så jeg var godt smadret bagefter!!!! Det føltes dog godt at få det gjort og det blev meget bedre at se på. Nu kan vi bare glæde os til denne uge, hvor vores nye køkken skulle komme – behøver jeg at skrive at vi GLÆDER os?? 🙂

Bøger:
Jeg er næsten færdig med “Kamelklubben” af David Baldacci og jeg må sige at jeg synes den er god!! Måske ikke helt så god som hans tidligere bøger, hvor mine favoritter er “Vinderen” og “Sidste mand”, men helt absolut værd at læse og jeg glæder mig til forsættelsen som hedder “Samlerne” og som skulle være på vej fra bogklubben *S*. Jeg har også lige bestilt Jamie Olivers nyeste kogebog, som jeg virkelig glæder mig til at få fingre i, så kan jeg rigtig sidde og svælge i hans lækre mad……

Aftenens mad stod på hakkebøf, ovnstegte kartofler som beskrevet igår, bearnaisesauce (og her taler vi stadig om den fra K-salat!) og stegte champignon. Det var meningen at der skulle være ærter til, men vi havde glemt dem i fryseren omme hos svigermor og vi gad ikke køre efter det. Den lækre salat der var tilovers fra i går, fik vi til frokost sammen med en stor portion kogte tortellini med ost………skøøøøønt!!! 🙂

I går aftes sad jeg og læste i mit Redbook blad, da jeg pludselig fik en vild trang til at løfte det op og indsnuse den skønne duft der kom fra bladet!!! Kæresten, som sad ved siden af mig i sofaen kiggede på mig, som om jeg var den største “freak” i verden *S*. Helt ærligt, de amerikanske magasiner de dufter altid SÅ godt!! Gad vide om det er et slags trick?? Der er altid indsat nogle af de duftprøver hvor du bare skal løfte en flap og så gnide det på huden………og det indhyller dig i en skøn duft når du sidder og læser bladet. Jeg ELSKER det!! 😀

I morgen står menuen på en pastaret med røget ørret, det er jeg lidt spændt på hvordan bliver…….

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Oct 22, 2007
  8:44 am

  Kagekonen

  Hvor er det dejligt at husbyggeriet tilsyneladende kører fuldstændig som planlagt… Hvor er det smart at tage op og gøre rent inden de er færdige så gulvene ikke bliver ridsede af alt deres “affald”.


 2. Oct 22, 2007
  10:47 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, vi er også rigtig glade for at det kører som det skal, det betyder jo meget for os 🙂

  Gulvene blev i hvert fald rigtig fine, så selvom det var hårdt (måske mest for mig *S*), så var det det værd….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 22, 2007
  2:05 pm

  Mette H.

  God ide med at fjerne skidtet inden det sætter sig til ridser. Det ser ud til at vi får ens gulvfliser – er de fra HL Keramik ?
  Jeg har 26m2 stående til vores ombygning af bryggers og køkken. De er super lette at holde pæne, jeg har nemlig haft dem hvor vi boede før og var ikke i tvivl om at det skulle være dem igen.


 4. Oct 22, 2007
  2:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette H!

  Er ikke sikker på at jeg har set dig herinde før: så velkommen til! Dejligt at du giver dig til kende 🙂

  Ja, vi synes også at de er rigtig pæne og de ligner også dem vi havde I det gamle hus. Som du selv siger, så er de praktiske, idet de lader til at være lette at holde – og ja, de skulle være fra HL Keramik 🙂

  Håber, at se dig herinde igen….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 22, 2007
  7:51 pm

  Lise

  Og jeg ville bare lige sige hej, og lade dig vide at jeg stadig surfer forbi din dejlige blogg og glædes over dine skønne possitive indlæg. Hvor er jeg bare glad for at i endelig fik solgt, og nu er på vej videre i livet.

  Hvordan går det med hendes udueligmås og gruset i indkørslen?

  Kærligst
  Lise


 6. Oct 22, 2007
  7:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Tak fordi du tænker på mig 🙂

  Vi har ikke hørt fra hende nede fra Home i denne uge. Vi afventer hendes næste træk….

  Mange hilsner
  Birthe
  PS: Vi er også SÅ lykkelige over at vi har fået solgt det hus og nu er på vej videre 🙂


 7. Oct 23, 2007
  11:45 am

  Mette H.

  Tak for velkomsten. Jeg er tit forbi din blog, men når ikke altid at lægge en kommentar. Men det er da ikke første gang jeg skriver her, men pyt nu med det.


 8. Oct 23, 2007
  11:49 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mette H.!

  Jeg synes nok dit navn virkede lidt bekendt, men jeg var ikke sikker…….så “better safe than sorry” *S*……

  Glad for at du tit er herinde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!