Newyorkerbyheart

Sandwich night………

Sandwich med pesto, parmaskinke og brie……..

Sandwich med sennep-/mayo “spread”, agurk, emmentaler og kylling………

Aftenens tallerken…….

Prinsessen har vovet sig ud fra hendes skjul……….

En lille hyggestund på hems’en

I aften har vi fået hjemmelavede sandwich. Kæresten kom sent hjem og vi skulle ud og handle, så jeg orkede ikke at lave varm mad………men sandwich er altså heller ikke det værste der findes 🙂

Den ene slags sandwich blev med pesto (færdigkøbt), brie og parmaskinke.

Den anden slags sandwich blev med Hellmanns’ mayonnaise blandet med dijonsennep, icebergsalat, emmentaler, agurk og kyllingebryst i pænt tykke skiver. De blev rigtig godt og kæresten gav som sædvanlig ros for mine sandwich……..han påstår hårdnakket at jeg kan udkonkurere Sunset og andre sandwich-steder til hver en tid 🙂

Vi fik som sædvanlig chips (de grove fra Netto) til og i aften fik vi også radiser…….som jeg ELSKER, dyppet i en anelse groft salt.

Som I kan se på billederne har prinsessen velsignet os med hendes selskab længe nok til at vi har kunnet tage billeder af hende……….men hun er sandelig ikke så meget for det!!! I går aftes – da mørket faldt på – blev hun ret kåd og hun var noget så yndig. Hun gjorde sig til over for os, som kun hun kan og farede op og ned af trappen. Hun har også sovet hos os i nat og holdt kæresten ved selskab i morges da han spiste morgenmad, men ellers har jeg ikke set hende hele dagen!! Hun kan med lidt list lokkes frem når mørket faldet på, men det har godt nok været svært i aften og lige nu ligger hun igen inde under sengen. Det gør mig så trist at se hendes sådan og jeg håber, at det snart bliver bedre……

Bøger:

Vi har lige modtaget den nye Stieg Larsson bog: “Luftkastellet der blev sprængt” med posten i dag og jeg GLÆDER mig til at læse den!!!! Det er en ordentlig moppe-dreng, hvilket er skønt for hans bøger kan da bare IKKE blive for lange 🙂 Vi har forudbestilt den hos Saxo og har dermed sparet kr. 100,-

I morgen står menuen på frikadeller og en rissalat i en eller anden form………håber vi ses 🙂
Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Oct 9, 2007
  8:35 am

  Lise

  Godmorgen Birthe,
  hvor er det rart at læse dine indlægs nu, du virker meget mere afslappet.

  Kærligst
  Lise


 2. Oct 9, 2007
  10:08 am

  JJ

  Hej

  Jeres nye midlertidige hjem ser altså bare hyggeligt ud og det er da rigtig gode tegn at Prinsessen har været ude for bare en kort stund.

  Dine sandwich ser altså bare rigtig lækre ud. GUF

  Posten var også forbi mit hjem i går med Steig Larsson. Desværre var jeg ikke hjemme, så jeg skal lige besøge posthuset i dag. Jeg glæder mig vildt til at læse den, men på den anden side vil jeg også gerne gemme den og have den tilgode.


 3. Oct 9, 2007
  11:35 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Ja, du har ret, jeg slapper mere af nu………og det er dejligt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Oct 9, 2007
  11:37 am

  Newyorkerbyheart

  Hej JJ!
  Ja, det må være et godt tegn at hun stikker hendes yndige lille næse frem engang imellem 🙂

  Jeg ved præcis hvad du mener med Stieg Larssons bøger, jeg vil også helst læse den hurtigt med det sammen, men ønsker også at den bare varer forevigt! Jeg får dobbeltglæde af ham, fordi jeg også hører hans bøger på lydbog (glæder mig til hans nye kommer) og de er SÅ gode at lytte til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 9, 2007
  4:34 pm

  Louise

  Prinsessen skal nok komme ’til hægterne’, det er jeg sikker på. Hun spiller sikkert bare fornærmet fordi I har ’tilladt’ jer at flytte uden at fortælle hende om det :o)

  Jeg har også fået den nye Stieg Larsson i dag, og jeg glæder mig vanvittigt til at komme i gang med den. Jeg er i gang med en anden bog lige nu, og jeg tror jeg vil trække den lidt med Stieg Larsson, bare fordi jeg så har noget at glæde mig til.

  Vi fik frikadeller forleden, og vi brugte timer på at diskutere hvilket tilbehør der skulle til, så jeg glæder mig til at se din rissalat, og måske bruge den næste gang der er frikadeller på menuen ;o)


 6. Oct 9, 2007
  7:24 pm

  Marianne's mening

  Det lyder rigtig hyggeligt i det lille hus. Det er dejligt at læse. Og godt Prinsessen er ved at finde sig til rette 🙂


 7. Oct 9, 2007
  8:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Håber da, at I blev enige om noget tilbehør 😀

  Jeg glæder mig også rigtig meget til Stieg Larsson, men jeg er jo også igang med en anden bog lige nu – og det er jeg egentlig glad for – ellers havde jeg kastet mig over bogen!!

  Mange hilsner
  Birthe
  PS: du kan godt glæde dig til rissalaten 🙂


 8. Oct 9, 2007
  8:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, her er altså ret hyggeligt – og især nu hvor prinsessen begynder at tilgive os 🙂

  Nu nærmer NYC-turen sig – og jeg er kun ganske “lidt” misundelig. Håber at du/I får en FANTASTISK tur!

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Oct 9, 2007
  9:08 pm

  Marianne's mening

  Kære Birthe

  Om 1 uge er jeg derovre nu 😉
  Jeg håber at få skrevet hverdag derovre og måske lidt bilelder, elelrs kommer billederne når jeg er hjemme igen.
  Jeg tager lidt NY med hjem til dig 🙂

  Marianne


 10. Oct 9, 2007
  9:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Jeg glæder mig virkelig til at se billeder derovre fra. Central Park skulle være flot nu….

  Jeg er spændt på dine vegne og vil følge med på afstand – glæder mig også til at høre hvor I har spist – jeg er jo en “foodie” 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!