Newyorkerbyheart

Shoppingtur…….

26 oktober , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, Shopping, TV - Tags: ,

Mit nye tilbehør til min bærbare……..

Denne stol faldt vi for, så måske den bliver en del af vores nye indbo……..

……….og dette sofabord…….

………og fra en anden vinkel……..

Denne lampe er vi ret sikre på……….

I dag har vi været i Ikea og Ilva i Århus. Vi har kigge og shoppet en lille smule. Det er så svært for vi vil jo gerne have det bedste og pæneste……..og vil derfor ikke bare købe det første, det bedste vi støder på!!! På den anden side kan vi jo heller ikke sådan ligge og køre til Århus i tide og utide, fordi vi alligevel kommer i tanker om at det er det vi vil have……….så er det godt at netshopping er opfundet!!!

Vi købte ikke det helt store i Ikea, men èen ting er jeg glad for at vi købte: min nye “laptop” pude – den har jeg savnet i MANGE år!! Mine lår har nogle gange været helt røde og “brændte” når jeg er gået i seng om aftenen, fordi min bærbare computer afgiver så meget varme. Denne pude er virkelig genial: hård overflade og bløde nedenunder – perfekt til en som mig, som sidder så meget med sin bærbare………og fødderne oppe i sofaen – og så til kun kr. 149,-.

Vi blev lidt “hooked” på nogle ting i Ilva, som vi ganske givet til bestille hjem når vi ved hvornår vi kan flytte ind. Det sofabord som vi faldt for at lidt anderledes end andre borde. Det har et mønster ovenpå i nærmest brun nuance, ellers er bordet hvidt og indeni er det sort. Vi tror, at det vil passe godt ind fordi vores spisebord jo bliver hvidt, stolene sorte, sofaerne nærmest koksgrå og så med den brune kurvestol som vi også så på i Ilva og hvidt TV-bord………så er det ligesom det hele er forbundet. Sofabordet hedder “Ripple”, men jeg kan ikke lige umiddelbart finde det på deres hjemmeside – lidt bekymrende, for vi fik at vide, at vi bare kunne bestille det over nettet!!!! Nå, men vi faldt også for en kurvestol, som skal stå henne ved det store vinduesparti ud mod søen. Den hedder “Macao” og vi synes begge at den er flot og så sidder man godt i den. Den fylder heller ikke så meget, hvilket vi synes er vigtigt!!! Det er jo meningen at man skal se naturen og ikke kun stolen……..

Vi fandt også det, som vi formoder skal være vores spisebordslampe. Det var også i Ilva og den hedder “Ufo” og det er en lampe, som vi begge kan lide. Den har en super flot form og giver et godt, blødt lys. Jeg synes at det med lamper er svært – men også meget, MEGET vigtigt!!! Vi skal have købt flere lamper, men jeg tror vi venter til vi er flyttet ind, så vi bedre kan danne os indtryk af hvor store de skal være og hvilke farver. Det er så svært, fordi på den ene side vil jeg jo helst have at det hele bare skal være færdig og købe en hel masse………men på den anden side er der mange ting der er meget letter at bestemme/tage stilling til når først vi er kommet på plads og vi ligesom kan se hvordan det hele kommer til at se ud.

Vi var også på jagt efter nogle sengeborde, men fandt ikke rigtig noget vi kunne bruge. Vi vil gerne have noget der hænger, så det ikke tager gulvplads og er letter at gøre rent under. Jeg tror, at vores løsning forløbig bliver, at hænge en hylde op på hver side af sengen…….

Vi var godt smadrede da vi kom hjem!!! Det er en rimelig lang køretur og så er der bare SÅ meget at se på, at man bliver helt overvældet……

Nu nærmer finalen sig snart i “Vild med dans” og det begynder at blive svært at vælge en vinder……..men jeg hælder stærkt til Vicki og Steen, som jeg synes er MEGET dygtige…….og sympatiske. Jeg tror dog, at de får tæt følgeskab af Marianne og Robert, som er et meget charmerende par. Jeg forventer, at de næste der bliver stemt ud er Rikke og Mads og så Mie og Lai. Mit gæt er, at finalen kommer til at stå mellem: Vicki og Steen og Marianne og Robert – hvad mener I???

I morgen får vi besøg af en af vores venner fra København og han har lovet at tage pizza’er med, så jeg får en fridag fra kødgryderne *S*. Jeg vender tilbage på søndag med “Svensk mørbrad”…..

Rigtig god weekend til Jer alle. Pas godt på Jer selv og hinanden!!………

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Oct 26, 2007
  11:15 pm

  Marianne's mening

  Jeg har også været ude og shoppe i IKEA i Århus i dag, hvor sjovt vi måske har været der på samme tid 🙂

  Fine ting I har fundet og måske skal have.

  Rigtig god weekend 🙂


 2. Oct 26, 2007
  11:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ej, det er da lidt sjovt 😀 Vi var der i mange timer (- og ad flere omgange) så det kan sagtens være at vi er gået forbi hinanden…

  Også god weekend til dig…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Oct 27, 2007
  3:02 pm

  Helle

  Sikke nogle fine møbler I har fundet. Det er vildt spændende sådan at skulle købe og møblere sit hjem.
  M.h.t. Vild med dans, så tror jeg det samme som du, jeg er vild med Robert og Marianne, de er så charmerende, men Vicki og Steen er nok de dygtigste. Jeg har aldrig været vild med Lai, jeg ved ikke hvorfor.
  Det må være svært, at få dine gæster til at undvære din mad – jeg er i hvertfald rimelig imponeret.


 4. Oct 27, 2007
  3:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Det er også sjovt………men også dyrt 😀 Vi glæder os til at se det endelige resultat…..

  Det er nu ikke så svært…og Morten (ham der kommer på besøg) er VILD med pizza’er…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!