Newyorkerbyheart

Stakkel, stakkels lille prinsesse…..

07 oktober , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, Min kat - Tags: ,

Aftenens tallerken……..

I aften har vi fået krydrede ovnkartofler (fra Netto – og de er SUPER gode!!), flanksteak, bearnaise sauce og champignon stegt med hvidløg og timian – SKØN middag!! 🙂 Men ikke noget som jeg vil trætte Jer med opskrifter på (det meste er jo købt (næsten) færdiglavet…..

Vores lille prinsesse er noget skeptisk ved denne flytning. Vi så hende ganske kort imorges, hvor du kom krybende langs gulvet (hun lignede faktisk mig den dag vi flyttede!! *S*) og så skyndte hun sig at flygte ind under sengen igen!!!! Der har hun så lagt lige indtil mørket sænkede sig – kun afbrudt af et ganske kort visit, hvor hun blev lokket frem af nogle godbider…….
Men da først mørket faldt på, så kom hun frem og var sit eget vanlige jeg: kry og modig *S*. Jeg tror at hun synes at trappen op til hemsen er ret fornøjelig, ihvert fald har hun taget nogle ture op og ned i aften……..
Jeg håber, at hun falder mere til, så vi også ser hende om dagen, for jeg savner hendes lille krop der smyger sig om mine ben – og hendes små spark i sengen om natten…….

Hvis billedet ser lidt underligt ud, så beklager jeg, det er taget med min mobiltelefon…….

Ellers er vi faldet godt til i hytten og synes at her er noget så hyggeligt – ligesom at være på ferie 🙂

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Oct 8, 2007
  8:44 am

  Helle K.

  Hvor har du knoklet…jeg håber, at du har det lidt bedre, men jeg ved, at det kan tage lang tid at komme helt ovenpå igen. Prinsessen skal nok blive sig selv igen, når lige hun er faldet til.


 2. Oct 8, 2007
  9:28 am

  Kagekonen

  Godt at høre, at I er kommet “godt på plads” i den midlertidige bolig. Jeg er sikker på at der ikke går mange dage før prinsessen er sig selv igen.

  Vi har haft et fryserudfald (læs man skal ikke slukke for kontakten – argh!) i weekenden så lørdag aften, da vi kom hjem fra et vennepar, måtte jeg i køkkenet og koge og brase, så de optøede varer ikke gik til spilde. Nu er fryseren tændt igen og fuld af færdige retter lige til at varme… dejligt når nu jeg ved, at jeg på denne årstid plejer at være lidt nede.


 3. Oct 8, 2007
  11:09 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Jeg tror der kommer til at gå dage inden jeg er helt i topform igen – jeg tror at jeg har været helt nede og skrabe bunden og måske endda lidt længere 🙂 Men det skal nok komme, du kan vi slappe af og gå og nyde tiden inden vi skal op i vores nye hus……

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Oct 8, 2007
  11:11 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, jeg håber at prinsessen snart bliver sig selv igen, for det gør ondt langt ind i hjertet på mig at se hende sådan…..

  Ej hvor træls, det er bare sådan noget som ikke skal ske……..men måske kom der alligevel noget godt ud af det (nu har du ihvert fald let mad til de dage hvor vi bare ikke orker andet……..)

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 8, 2007
  11:41 am

  JJ

  Hej

  Jeg tror ikke du behøver bekymre dig over Prinsessen, hun skal nok komme sig, det er jeg sikker på.

  Det er altid fedt at få et nyt hjem, men hvor er flytningen altså noget jeg hader, men det er dejlig at høre at I er ved at falde til.

  Forresten læste jeg dit indlæg fra den anden dag med folk der havde brokket over din blog. Jeg vil bare sige, at jeg er meget glad for din blog og kan altså ikke undvære den inspiration til mad som bloggen giver mig. Jeg har nu heller aldrig haft problemer med at gennemskue hvor mange personer opskrifterne er til.


 6. Oct 8, 2007
  1:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej JJ!

  Jeg er glad for at du kan bruge min side – også selvo der ikke er person antal på alle opskrifterne 🙂

  Jeg håber at prinsessen bliver sig selv – SNART – for det ander er ikke til at holde ud…..

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Oct 8, 2007
  7:54 pm

  The Precious Silver Cat.

  Hej Birthe.

  Hvor ser jeres nye midlertidige hjem da bare super hyggeligt ud. Jeg vil godt tro at det føles lidt ligesom at være på ferie 😉

  Åh den lille prinsesse, de kære katte bliver bare så nemt stressede. Men bare rolig, jeg tror bestemt ikke der går længe før hun er ovenpå igen. Hun skal lige sunde sig lidt. Det er jo en stor omvæltning for en lille mis.

  Jeg er meget imponeret over at du orker at stå og kokkerere. Havde det være mig, ja så tror jeg det havde været take out i en uge 😉

  Du må hygge dig Birthe og passe godt på dig selv og din lille familie.

  Knus Christina


 8. Oct 8, 2007
  8:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Christina!

  Ja, det ville også være dejligt med take-out…….men har bare ikke rigtig samvittighed til at gøre det. Det er som om min krop ikke får nok energi hvis jeg får for meget take-out mad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Oct 9, 2007
  4:14 am

  Deborah

  Det var rart at høre, at Prinsessen stikker sin lille næse frem. Hun skal nok falde til og blive sig selv igen, men små¨misser kan ofte ikke lide flytning. Mine to, der har flyttet har altid taget det ret så flot, Gudskelov. Garbo også her sidst, omend hun var oppe i alderen. Men nu skal hun så ikke flytte mere. Prinsessen skal nok klare den – misser er seje! Gode tanker fra mig!


 10. Oct 9, 2007
  11:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Deborah!

  Åh, jeg håber at det snart bliver bedre, for jeg kan se at hun gerne vil være sammen med os………men hun er SÅ skræmt!! Det gør ondt i hjertet på mig når jeg ser hende og jeg synes at vi er onde at vi har flyttet hende fra de omgivelser som hun elskede så meget…..

  Stakkels lille missekat!

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!