Newyorkerbyheart

De kære, skønne unger…….

18 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Det nye hus, Familie, TV - Tags: ,

Mille og Luna……….

Lille Luna, som jeg hæklede dåbskjole, frakke og hat til, det kan ses her………

I går gik det meste af dagen med besøg af kærestens familie. Hans søster, mand og deres 2 skønne unger var på besøg fra Sjælland – skønt at se dem igen!!! Vi var oppe og se huset – åhhhh, hvor vil vi bare gerne flytte ind NUUUUUUU!!!! – og de synes det var så skønt, og kan godt forstå at vi er ved at være utålmodige…..

Derefter var vi oppe i vores lille hytte og få kaffe. Vi serverede:gulerods-/solsikkeboller, citronmåne a la Lagkagehuset og cookies med 2 slags chokolade. Jeg ved godt at det ikke er den store fantasi jeg udviser i vores kaffebords-serveringer på det sidste, men nogle gange er det bare dejligt at bage det man kender og ved virker – især hvis kræfterne ikke helt er hvad de burde være 🙂 Vi har lige spist det sidste af citronmånen i dag og jeg kan altså virkelig anbefale at lave den, den holder sig længe og er saftig og lækker!!

Det var skønt at se de to skønne unger, som vi jo desværre ikke ser så tit som vi gerne ville (hertil skal nævnes, at vi altså heller ikke er gode til at tage på besøg på Sjælland!!). De vokser så hurtigt. Mille bliver bare højere og højere hver gang vi ser hende, hun er sådan en sød og god pige, med et fantastisk sind og så elsker hun bare hendes lillesøster!! Lille Luna er SÅ lækker og skøn, hun er helt klart tante’s pige *S*. Jeg stod jo fadder til hende og er utrolig stolt af det!! Det er virkelig nogle dejlige børn, som familien er blevet velsignet med…..

Nå, men jeg synes jo ikke at det var de rigtige der vandt i “Vild med dans” i fredags!! Jeg synes at det er utrolig synd for Vicki at hun og Steen Lund ikke vandt, for det synes jeg de havde fortjent. Jeg synes, at de dansede bedst i alle dansene og deres free-style var da helt FORMIDABEL!!! – men sådan skulle de altså ikke være – æv!!

Jeg så Legends Live finalen i dag mellem John McEnroe og Stefan Edberg (som jo ikke var live, men fra i onsdags!!) og det var ligesom at blive taget med tilbage i tiden, da de begge var verdens bedste (godt nok ikke på samme tid – selvfølgelig!!). De kan altså stadig ramme en bold ret godt og vindermentaliteten, ser også ud til at være intakt hos dem begge!! Jeg vil helt vildt gerne over og se det næste år, det er altså lidt specielt at se de “gamle” drenge spille. Jeg synes jo at Stefan Edberg var fænomenal dengang han spillede – igesom Mats Willander, Ivan Lendl, Jimmy Conners osv. Det var tider dengang…..

Jeg må indrømme, at jeg ikke har været meget værd i dag, det tærer hårdt på kræfterne sådan at tilbringe en dag med familien *S*. Jeg har sovet meget – og fik en dejlig, lang middagslur. Det kommer nok til at tage et par dage inden jeg kommer ovenpå igen, det plejer det at gøre, men det er ok for jeg nød hvert eneste minut!!

Så går vi ind i endnu en uge, som vi håber på afsluttes med at vi skal flytte i weekenden!!! Vi er ved at være ret utålmodige – som jeg vist efterhånden har skrevet et utal af gange herinde *S* – kæresten tror dog ikke på, at vi kommer ind før den 1. december, når vi nu er så langt henne i november måned som vi er………men vi kan jo håbe!!!
På onsdag skal vi til den første generalforsamling i grundejerforeningen og vi er lidt spændte på hvordan det vil løbe af stablen, men mon ikke det bliver i fred og fordragelighed? 🙂

I morgen står menuen på noget med laks (regner jeg med), så der vender jeg tilbage med mad….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 18, 2007
  10:29 pm

  Louise

  Det er vel nok nogle dejlige unger – og sikke den lille er vokset – det var jo bare i april at du havde hæklet det fine dåbstøj til hende. Nu er hun jo forvandlet til et menneske ;o) Spøg til side, men jeg har altid syntes at meget små babyer er sådan lidt alien-agtige ;o)

  Nogle af mine kommentarer på dine indlæg fra de sidste par dage er ikke kommet med, men nu håber jeg på at denne kommer på :o)

  Jeg så også udsendelsen med citronmånen, og din version ser lækker ud. Jeg bagte cookies i går, og de blev så flotte at jeg havde lyst til at begynde en mad-blog og min første opskrift skulle være med billeder af mine cookies, der virkelig så ud som sådan nogle nu engang skal!

  Kæresten har fået ny job hos en stor fødevareleverandør her i Kbh, og de har bl.a. et kæmpe varehus, hvor restauratører, supermarkeder og den slags køber ind en gros og sådan. Men medarbejdere kan også få lov til at handle der, og det prøvede vi så i lørdags. Det er ikke sådan et sted man vil lægge sine dagligvare-indkøb, for det er jo mega-størrelse de fleste ting kommer i, og selvom jeg elsker fx salatmayonaise, er det nok ikke sandsynligt, at jeg får spist 10 liter inden det bliver dårligt….men noget kan altså godt fås i mindre målestok, og i lørdags købte vi bl.a. en enorm oksefilet, som vi dels skar op til bøffer til frys og dels helstegte (resten) til den helt store kød-fest i går. Min søster kom også og hjalp med spisningen, der bestod af masser af fantastisk oksekød, bagte kartofler, bearnaise og ikke ret meget grønt ;o) Nogle gange skal man bare smovse!!!

  Jeg planlægger to vigtige udflugter i den kommende uge – det ene til Lagkagehuset (med fotografiapparat) og det andet til den amerikanske butik i indre by. Og så vil jeg altså lige se om ikke jeg kan finde noget godt til newyorkerbyheart ;o)

  Glæder mig til at høre mere om huset, og så lige en anden ting: har du nogensinde hørt om grundejermøder der gik stille og fredeligt for sig ;o) Nej, jeg driller bare, men det er tit sådan nogle steder, at folks opsparede surhed bobler op til overfladen. Men nu er det jo på den anden side en helt ny forening, så der er forhåbentlig ikke så meget at skændes om endnu ;o)


 2. Nov 18, 2007
  10:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hey Bogsider!

  jeg forstår nada af at jeg ikke har modtaget kommentarer, jeg synes ellers ikke rigtig at jeg har bøvlet med blogspot, men det er altså lidt træls…..

  Enkelte har skrevet og spurgt om jeg er blevet sur/stødt over deres kommentarer og så kan jeg kun sige, jeg har ikke modtaget noget….

  Jeg synes da helt klart at du skulle lave en mad-blog – måske bare med billeder? – der er ikke noget bedre end at kigge på mad (ja, det skulle da lige være at spise det *LOL*). Det lyder som et perfekt job din kæreste har fået – og sådan en kæmpe oksefilet gad jeg godt få fingre ind…..ELSKER rødt kød!! Du har ret, nogle gange skal der bare smovses igennem og så skal det grønne begrænses til noget lig pynt på fadet eller noget i den stil… 😀

  Hvad var det for nogle cookies du bagte? du skulle da have taget et billed af dem..

  Du har helt ret mht. til grundejerforeninger, og jeg er meget spændt på hvordan vores bliver – der kan altså let gå “børnehave” i den, men jeg håber vi får en stille start – og at jeg ikke bliver valgt ind 🙂

  Jeg GLÆDER mig til billeder af Lagkagehuset jeg har sådan en forstilling om, at det må noget nær paradis på jord…

  Glæder mig til en billedreportage fra dig – måske du skal være gæsteskribent for mig – så kan du stå for rapportage/restaurant anmeldelse på Sjællands-siden 😀

  Mange hilsner
  Birthe

  PS: jeg synes iøvrigt også at små børn godt kan have en tendens til at ligne “aliens”…..men det skal vi nok ikke tale alt for højt om *LOL*


 3. Nov 18, 2007
  11:39 pm

  Birgit

  Hej Birthe
  Neeej,hvor er de børn dejlige,forstår til fulde din kærlighed for dem. Både den dejlige store og så den skønne lille som du osse er Fadder til:)Ja og som du hæklede dåbskjole til.Hvor er den altså bare FLOT og med udstyr der passer til..Du er en Knag ja du er.( betyder superdygtig:)
  Hav det nu godt de næste par dage og pas godt på dig ovenpå weekendens glæder.(ved hvad det koster bagefter ,men det er osse dejligt med gode stunder med de kære, som du osse siger.
  Din Blog den Ryger altså hurtigt ind på min PC og vores kbits den er på 2048/512,der er ingen problemer. Den røg osse hurtigt ind da vi havde 1024/256. Vil lige sige det for jeg tror det er efter hvor meget folks PC kan trække ind ad gangen!Min er godt nok en stor Scaleo og den trækker super:) Skønt med huset-følger jo lidt med:) Hygge birgitsorensen


 4. Nov 19, 2007
  10:43 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Ja, de er SÅ skønne de unger!!! Dejligt at vi får lov til at være sammen med dem engang imellem (når vi nu ikke selv er gode til at besøge dem)…
  Det glæder mig at høre at du ikke har nogle problemer med at hente min blog, måske min computer bare er ved at være langsom (jeg har også lidt bøvl med den).

  Altid dejligt at høre fra dig. Birgit – dine kommentarer er MEGET værdsatte 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!