Newyorkerbyheart

Et lækkert, rengjort hus……

29 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Det nye hus - Tags:

Terrassen er næsten færdig……..

Stue og køkken……..

………og med tændte spots………..

Stue/køkken………..

Gang……..

Dør til redskabsskur……….

Da vi kom op i huset i dag, duftede det dejligt rengjort over alt, de har virkelig været grundige!!! Alle skabe er tørret af, vinduer vasket og gulve vasket – hvad kan vi forlange mere? Det er dejligt, det er lige til at flytte ind i, uden at vi skal til at bruge tid på at gøre rent først….

Vi mangler dog stadig vores hårdehvidevarer!!!! Vi kørte ud til Norman, hvor vi har købt alle vores hårdehvidevarer, for at høre hvad der sker. Da kæresten talte med dem i fredags, lovede de, at de blev leveret mandag/tirsdag!!! Vi fik den melding, at de ville blive leveret i morgen, så det håber vi, da vi også gjorde opmærksom på at det ligesom er absolut sidste frist!!! Utroligt at man bare skal være efter dem hele tiden…….

Jeg har fået et tilbagefald i min forkølelse/influenza idag. Jeg troede lige, at det gik fremad, men da jeg vågnede i morges kunne jeg mærke at det ikke var godt. Jeg følte det som om jeg havde feber og jeg har ikke lavet noget som helst produktivt i dag, bortset fra at sove!!!! Jeg tror, at lige pt. er det eneste der holder mig oppe, at vi skal flytte og jeg frygter lidt hvordan min krop reagerer når først det hele er overstået…………..jeg er jo ikke altid så god til at passe på den!!!!

Vi har fået tacos i dag, lige som vi fik da vi flyttede ind i hytten her, det smager bare SÅ godt. På det sidste er jeg begyndt at lave guacamole meget groft – mest fordi jeg ikke har kunnet mose de avocado’er jeg har købt – men nu er jeg faktisk blevet vild med det på den måde!! Jeg hakker bare avocado så fint som muligt og laver så ellers guacamole som jeg ellers ville (limesaft, presset hvidløg, finthakket tomat, finthakket rødløg og tabasco), men jeg tilsætter også lige et par teskefulde creme fraiche, for at binde det hele sammen. Jeg synes faktisk bedre om det på den måde, for det virker ikke helt så “fed”, som når det er most helt ud………

I morgen skal vi lige op og tjekke at de nu også har leveret de hårdehvidevarer (og sat dem til) og vi skal også lige tjekke at gulvvarmen virker – vi har skruet helt op for den i dag. Nøglen får vi officielt lørdag kl. 11.00 – VI GLÆDER OS!!!!!

Bøger:

Kæresten er startet på “Drageløberen” af Khaled Husseini – en bog jeg ville have svoret på ikke var noget for ham, hvis I havde spurgt mig inden!!! – men han synes den er god!! Han begyndte at læse den, fordi han har læst de andre bøger vi har i hytten. Jeg regnede med at han ret hurtigt ville lægge den fra sig, men i stedet for synes han, at den er facinerende!!! Nu bliver jeg da ihvert fald først “nødt til” at læse den, hvis den kan fange ham, er jeg sikker på at den også fanger mig 🙂 Jeg er stadig ikke helt færdig med “Luftkastellet der blev sprængt” af Stieg Larsson, jeg strækker den godt og grundigt, men er nu inde i den afsluttende fase. Jeg synes at den er god – og helt på højde med de 2 andre – men min favorit er nok stadig “Pigen der legede med ilden”……..

Min bror er lige blevet accepteret på Duke University i North Carolina, som var hans første valg – han er SÅ glad – så TILLYKKE KÆRE BROR!!!! Han er jo en super god fægter og de har et godt fægteprogram, hvor han kan forsætte hans udvikling og forhåbentlig en dag komme med til OL – hvor stort vil det ikke være??

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. Nov 30, 2007
  7:40 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Et stort tillykke med din bror! Jeg kan godt forstå, at du er stolt… og hvis han en dag kommer til OL – så skal du altså med og se det!!!!

  Pøj-pøj med i morgen – det bliver hårdt men godt! Husk nu at passe på dig selv også.

  Mange varme tanker
  Pernille


 2. Nov 30, 2007
  8:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!!

  Ja, jeg synes faktisk at det er godt gjort at han kom ind på Duke, jeg håber at han bliver glad for det….

  Ja, hvor fedt ville det ikke være at komme til OL, det ville da være STORT 🙂

  God weekend til dig.

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Dec 1, 2007
  3:18 pm

  Nadia

  God bedring 🙂


 4. Dec 3, 2007
  11:36 am

  Helle K.

  Tillykke til din bror, det er godt gået.

  Det bliver dejligt, at komme ind i jeres hus – snart.

  God bedring med influenza og “det hele”.


 5. Dec 3, 2007
  10:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Et lidt forsinket tak 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!