Newyorkerbyheart

Film: The Kingdom……

13 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Film (Movies) - Tags: ,

Filmen “The Kingdom” med bl. a. Jamie Foxx og Jennifer Garner……

I går var vi i biografen og vi så “The Kingdom”. Vi købte sådan en “Bio og bøf”, så vi spiste først på Jensens Bøfhus. Steak’en vi fik var ikke den bedste i hele verden (ikke ret meget smag!!), men hvad kan man forlange til den pris?? Til gengæld nød jeg salatbaren, som jeg synes er ret god!!

Jeg synes faktisk, at filmen var ok. Den var dog ret voldelig, så den er måske ikke for sarte sjæle og jeg tror aldrig at de får løst det problem de tog op i filmen. Det vil konstant koste menneskeliv, på både den ene og den anden side – og jeg synes egentlig, at slut-replikkerne er ret tankevækkende!!! Jeg synes at Jamie Foxx spillede godt, han minder utrolig meget om Denzel Washington, som jeg er en stor fan af. Jeg synes også at Jennifer Garner gjorde en udmærket indsats. Alt i alt en god oplevelse 🙂

I dag, har jeg lige vundet billetter til “Mordet på Jesse James” med Brad Pitt i hovedrollen. Jeg håber den er god, for jeg synes at den lyder ret spændende. Jeg ved dog endnu ikke hvornår vi skal ind og se den…..

I aften skal vi om og spise hos kærestens mor og det bliver dejligt!!! Jeg er SÅ træt i dag. Måske er det strabadserne fra i går og gæsterne i søndags, der stadig sidder i kroppen. Ihvert fald, kunne jeg næsten ikke slæbe mig ud af sengen i morges – og mine øjne føles som om nogen har smidt et helt læs grus i dem……….

Vi var lige oppe ved huset i går. Maleren har været igen og malet 2. gang og de er ved at sætte flere facadeplader op på redskabsskuret, men ellers er der ikke sket det store. Der mangler jo faktisk kun elektriker og VVS og det bliver dem der afgør hvornår vi kan flytte ind!! Ham der står for det sagde, at de rykker dem hver dag og pga. af at de ikke ved hvornår de kommer – så ved de heller ikke hvornår vi kan flytte ind!! Det er lidt træls, fordi at hvis de kom nu her, så så ville de måske tage 2 dage og så kunne vi flytte ind………men vi må altså vente til, æv!!

I morgen vender jeg tilbage med pangasius i en eller anden form……….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!