Newyorkerbyheart

Lidt fra huset…………

23 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: ,

Så er der håndtag på i dørene……..

Den malede carport…….

Et kig ind i det lille redskabsskur………….

Udhænget omme på terrassen er færdig…….

De næsten færdige vinduespartier……..

Nu begynder det at ligne noget omme ved huset!!! Carporten er blevet malet – eller givet træbeskyttelse. Det lille redskabsrum er også ved at være færdig, der mangler lige loft og en lampe. Indvendig er der kommet håndtag i dørene – hvad der jo er praktisk *S*. Der er dog ikke blevet lave VVS (toilet og vand) som lovet i dag, men men ikke de så tager fat på mandag? Vi er også blevet lovet, at de begynder at installere hårdehvidevarer på mandag, så vi må om og se om de holder ord…….

Jeg er ved at blive syg – eller ihvert fald forkølet!! Jeg har nyst og nyst i dag, min næse er stoppet og jeg er SÅ træt som jeg ikke tror muligt!!! Når jeg bliver forkølet, tror jeg hver gang at jeg skal dø!! Jeg plejer at sige, at jeg bliver “umulig”, men min mor siger, at hun tror at min krop reagerer mere end “normale” kroppe, fordi den i forvejen er svag. Jeg ved ikke om det er rigtig, men ihvert fald, så bliver jeg ALTID helt utrolig træt. Selvom det bare er en almindelig forkølelse, så kan jeg sove nærmest 24 timer i døgnet, hvis jeg giver mig selv lov til det. Jeg mener, jeg er træt i forvejen, men dog ikke SÅ træt!!!! Min krop føles som om der er absolut INGEN kræfter/muskler i den, jeg bliver som en slatten karklud og selv de mindste gøremål, kommer til at blive uoverskuelige projekter – jeg HADER det!!! Det er jo heller ikke sådan at jeg har tid til det lige nu, men det er måske også netop derfor det kommer??

Kæresten skal på arbejde i morgen og kommer så hjem med et mindre apotek til mig: hyldebærsaft (som jeg altid drikker i uanede mængder når jeg er syg), Bentasil og næsedråber. Jeg skal bare sove i morgen tror jeg, jeg bliver vist nødt til at lytte til min krop i disse dage, hvis jeg vil have en chance for bare at være lidt klar til næste weekends store flytning!!!!

Den står bare på rester i morgen aften og søndag skal vi have culottesteg (som jeg heller ikke vil trætte Jer med), det bliver nok først mandag eller tirsdag jeg vender tilbage. Lidt afhængig af hvad der sker i huset og hvordan jeg har det……

God weekend til Jer alle og pas på Jer selv og hinanden…….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Nov 24, 2007
  9:43 am

  Deborah

  Kære Birthe

  Åh “det er så dejligt” at være begavet med en svagelig krop! Jeg kender det jo også i den grad! Ja, pas på dig selv og lad op til flytning!!!

  Jeg er næsten kommet mig nu, men det har også taget 2 uger så!!! Tak for den fine pris, mere om det der!

  Kærlig hilsen og god weekend også til dig! Deborah


 2. Nov 24, 2007
  11:03 am

  Newyorkerbyheart

  Kære Deborah!

  Ak ja, alle de “glæder” 🙂 Jeg hader når min krop bliver så svag – den er sådan set svag nok i forvejen….

  Jeg håber, at du snart kommer dig helt.

  Mange hilsner og tanker
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!