Newyorkerbyheart

Nye billeder fra huset………….

21 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, Min kat - Tags: ,

Garagen er nu beklædt med træ og skal bare males……..

Redskabsskuret er isoleret………

Der er kommet døre i…….

…….og glasdøren mellem gangen og køkken/stue………..

Den lille prinsesse i et vågent øjeblik……..

Som I kan se, har de i dag fået sat døre i huset og det begynder at se meget færdigt ud – når man ser bort fra at der ingen strøm, toilet eller vand er!!! Garagen er blevet beklædt med træ og skal nu bare have en form for træbeskyttelse, som gør træet mørkere, så det kommer til at passe til huset. Redskabsskuret er blevet isoleret og der mangler kun, at få sat de sidste plader på og en dør i. Vi har endnu ikke fået at vide hvornår VVS-manden indfinder sig, vi håber at det bliver SNART!!!

Hver dag når jeg cykler om til huset – eller i hvert fald de dage jeg cykler om til huset – kommer jeg forbi et bestemt sted på en cykelsti, hvor der ligger en kæmpe bunke smidte madpakker. De er fuldstændig intakte, pakket i pose med en fin lille knude på og indeholder en stanniol-indpakket madpakke og et æble. Hver dag kommer der bare en ny til og mængden, kan efterhånden brødføde en mindre afrikansk landsby i flere måneder!!! Ja, ja – jeg ved godt at det er den gamle “skrøne” om at sende maden til Afrika, men helt ærligt, det er da lidt træls for den mor/far der hver dag står og smørre en madpakke til sit barn. Jeg ved godt at madpakker sjælendt er interessante/lækre, men alligevel tænker jeg over hvad det barn så spiser i løbet af sin dag………

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 21, 2007
  6:23 pm

  Lise

  Åh hvis det havde været mit barn der bare smed min madpakke ud, så var jeg altså blevet lidt småmuggen. Bare sån i kanten lige som de madpakker du møder på din vej, jo omtvisteligt må ende med at blive.

  Herhjemme er der ingen madpakker der smides ud, for det har vi en aftale om. Og med mit barn kan der laves aftaler der holder, for vi har talt om vigtigheden af maden i skolen – uden mad ingen energi, ingen energi ingen indlæring.


 2. Nov 21, 2007
  9:39 pm

  Valdemarsro.dk

  Hvor ville jeg blive ked af det og gal i skralden, hvis det var mit barn.
  Jeg håber eddermadme det er nogle ringe madder, der er smurt…..


 3. Nov 21, 2007
  10:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Valdemarsro!

  Ja, jeg ville altså også blive lidt halv knotten, hvis jeg fik det at vide eller fandt ud af det…

  Mange hilsner
  Birthe


 4. Nov 21, 2007
  10:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisen!

  Jeg kan godt forstå at I har sådan en aftale, det er bare IKKE sundt at være afsted en hel dag uden noget ordenligt brændstof til hjernen og kroppen. Jeg er sikker på at din datter er et fornuftigt barn – hun ligner vel sin mor 😀

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!