Newyorkerbyheart

Nyeste billeder fra huset……..

07 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:

De er kommet lidt videre med garagen………..

De har fået isoleret taget……..

Bunden i teknikskabet er sat i…….

De har fået styr på teknikskabet………

Jeg kunne ikke få oploadet billeder fra min mobiltelefon i går, men i dag lykkedes det – så her er de seneste billeder. Det er ikke det helt store der er sket, som I kan se, men lidt er der sket. Teknikskabet i bryggerset har lignet noget der er løgn, men nu har de fået mere styr på det – og det begynder at ligne noget……

Jeg har det ikke bedre end i går, måske tværtimod!!! Jeg elsker min kæreste INGEN tvivl om det, men nogle gange er det svært, fordi han ikke forstå mig – og så bliver han nærmest sur på mig – og det er måske det sidste jeg lige har brug for. Jeg ved at det kan være svært at forstå, når man, som ham, hele sit liv har været omgivet af en familie som elsker en (og heldigvis for det!!), men sådan er det bare desværre ikke alle der er vokset op. Det er SÅ skræmmende at føle sig SÅ alene, når jeg selvfølgelig godt ved at hans familie holder af mig – men det er ikke helt det samme!!!

Igår fik Nille nogle tanker igang hos mig. Hun skrev noget om at bygge en mur op omkring sig – og hvor jeg dog kender det!!! Jeg har tit hørt, at folk der ikke kender mig, har omtalt mig som “Isdronningen”. Jeg har hørt at folk har været “bange” for at talte til mig, fordi de har opfattet mig så kold som en istap!! Det er jeg ikke!!! Men livet har lært mig at passe godt (måske for godt?) på mig selv, for ikke at blive såret mere end højst nødvendig. Stadig, den dag i dag, er det nok ingen der virkelig kender mig – ikke engang min kæreste!! Ingen ved hvor meget jeg ind imellem sørger (både over min fortid og over at min familie bor SÅ langt væk!!), hvor alene jeg ind imellem føler mig, hvor mange smerter jeg faktisk har osv. Selvfølgelig kender min kæreste mig ret godt, men han kender ikke hele sandheden – og det tror jeg måske aldrig at han vil – fordi det er SÅ svært at rumme for andre mennesker – og jeg ved at han også løber rundt med nogle “grimme” skeletter fra hans barndom/ungdom. Altså ikke noget i stil med mig – men alligevel ting, der har lavet ar i sjælen……

Jeg har sågar gået hos psykologer, der har advaret mig om ikke at fortælle hele sandheden til andre, fordi det simpelthen vil være for svært at kapere – hvilket har gjort, at jeg nogle gange har følt mig fremmedgjort overfor andre, følt mig MEGET anderledes!!!

Nå, nu har jeg vist været “ynkelig” længe nok for i dag, jeg må igang med dagens gøremål 🙂

Iaften, står den jo på rester……men jeg vender tilbage med mad i morgen, hvad det bliver ved jeg endnu ikke helt…….

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 7, 2007
  12:15 pm

  Helle

  Det er så nemt at sige, jeg forstår dig, men jeg føler virkelig, at jeg forstår dig langt hen ad vejen, måske fordi det du skriver, minder så meget om det liv jeg har haft? Jeg sender de varmeste tanker.


 2. Nov 7, 2007
  12:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Jeg er sikker på at I er mange (forhåbentlig ikke for mange!! *S*) derude som forstår mig, det er jo desværre ikke sådan at jeg er den eneste der har/har haft det lidt hårdt!!!
  Engang imellem forfalder jeg bare til selvmedlidenhed – men MANGE tak for din kommentar, det betyder UTROLIG meget for mig!!

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 7, 2007
  9:01 pm

  Birgit

  Hej kære Birthe.
  Næh..hvor dejligt at se hvordan det går fremad med huset og det er da fantastiske billeder din tlf den kan tage:) Kunne godt lide at vide hvilken een du har?Min kan osse tage billeder men ved ikke hvordan jeg får dem på PC:( Gemalens den har endda osse er USB stik med i pakken, så den vil nok være nemmere at bruge-ku være jeg skulle snuppe hans!Glæder mig til at se hvordan det der med Krydderikompagniet det kommer til at gå.Det er supert at du vil prøve det:)Jeg køres til tandlægen i Århus i morgen og jeg glæder mig vildt til en lille strøgtur med et par enkelte julegave indkøb.Da jeg jo ikke holder til ret meget,så kan du tro at glæden ved at køre hjemad igen den er dobbelt så stor…men så er jeg jo den oplevelse rigere og det tæller jo osse:)”Ude godt-hjemme bedst”Håber snart i slipper af med resten af “camping-folket”, men de er måske allerede på vej mod nye mål.Jeg kunne rigtig godt tænke mig at man skulle skrive sin adresse her på kommentarsiden for at kunne få lov at skrive her så man kunne”spores”:)Nå men jeg kan jo heldigvis”spores”:)Mange hilsner og tanker og hygge sender jeg dig:)birgitsorensen


 4. Nov 7, 2007
  9:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Birgit!

  Det er en Sony Ericsson telefon og den har lige så kamera indbygget som vores almindelige digital kamera, helt fantastisk!! Jeg har faktisk “arvet” den fra en af vores venner, som skifter mobiltelefon MEGET tit. Jeg kan overføre trådløst, fordi min bærebare også kan køre trådløst, men ellers følger der også en USB ledning med….

  Åh, hvor jeg dog kender det med at shopping trætter!!! I lørdags var vi ude og kigge på lamper m. m. til huset og jeg har været totalt smadret lige siden….og mine fødder/knæ og ankler gør stadig ondt 🙁

  Jeg glæder mig til at stifte nærmere bekendtskab med Krydderikompagniet. Jeg har fået pakken fra dem og skal nok skrive lidt mere om det i morgen 🙂

  Tak for dine altid dejlige kommentarer 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!