Newyorkerbyheart

Pakke fra Krydderikompagniet……….

08 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags:

6 små glas med: vaniliegele, kanelgele, pimentóngele, chiligele med rød peber x 3……

3 store glas med: comari do pará peber, kanelgele og safrangele……….

4 store glas med: comaripeber, rød peberfrugtgele, passionsfrugt konfekture og chiligele…..

og til sidst, 3 store glas med: brasiliansk kryddersalt, Moema pepper og vaniliegele….

Jeg modtog i går en MEGET tung kasse fra Krydderikompagniet og sikke mange forskellige – og meget spændende ting – jeg modtog. TUSINDE TAK FOR DET!!! 🙂

Mærket på krydderierne hedder: Companhia das Ervas og I kan læse mere om det her. Der kan I også købe geleerne hvis I har selv har lyst til at prøve dem og der er inspiration til spændende ting. F. eks. Tandoori torsk hvor fisken bl. a. skal marinere i kanel- og chiligeleen eller hva’ siger I til Creme Brulee (som jeg jo ELSKER!!) med kanelgele????

Tja, der bliver uendelige muligheder, men jeg inden jeg begynder på et eksperimentere skal jeg lige have lagt hjernen i blød (hvad er det egentlig “man” lægger hjernen i blød i????), for hvor skal jeg starte?? I vil kunne følge mine eksperimenter i den kommende tid – jeg ved dog ikke hvor hurtig jeg starter, for måske kommer der en flytning i vejen 🙂

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!