Newyorkerbyheart

Pangasius-ruller med hvidløgskartofler……..

Feta-/spinatblandingen kommes på fileterne……..

……….de rulles sammen………

Pakkes i bagepapir……..

Små hvidløgskartofler med gulerødder og resten af feta-/spinatfyldet……..

Aftenens tallerken……..

I aften fik vi pangasius-ruller med spinat og feta, den har jeg lavet en gang før, I kan se opskriften her. Vi fik små hvidløgkartofler med gulerødder og en rest salat fra min frokost til. Det smagte alt sammen rigtig godt. Jeg synes at de pangasius-ruller er rigtig gode: de er flotte at se på, både spinat og fisk er sundt og så har de bare en skøn smag……

Hvidløgskartofler med gulerødder:

1 bakke små kartofler

200 g gulerødder i tynde stænger

4 fed hvidløg

salt, friskkværnet peber

olie og smør til stegning

Skyl og fjern evt. urenheder fra de små kartofler – lad skrællen sidde på. Kog dem i saltet vand i 10 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af. Kom olie og smør på en pande, når det er varmt hældes kartofler, gulerødder i små stænger og presset hvidløgsfed på. Lad det stege ved middelvarme, så hvidløg IKKE bruner, men bare afgiver aroma. Rør lidt rundt i dem engang imellem og lad dem får lidt farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Note:

Jeg brugte ikke alt fyldet til fiskene, så resten hældte jeg over kartoflerne lige inden servering – flotte farver.

Der er INTET sket oppe i huset!!! Jeg har lyst til at tage om til elektrikeren og VVS-manden for at trække dem om i huset og sætte dem i gang – det er altså rigtig æv, når det er det sidste der mangler!!! Det lader til, at vores tålmodighed sættes lidt på prøve her til sidst. Dem der står for at bygge husene siger, at de rykker for dem hele tiden, men at de også er ret trætte af dem…..

Jeg har været ude og cykle i dag og det er altså ved at være nogle dage siden sidst!!! Det er altså lidt uhyggeligt SÅ dårlig form jeg er i. Kulden gør det ikke lettere for mig at cykle, for når det bliver så koldt, så gør mine fingre oprør og det gør ikke bare ondt, men det gør det også svært for mig at holde om styret. Måske jeg skulle have sådan en cykel, hvor man nærmest ligger ned i?? 😀

I går var vi omme hos kæresten mor og spise, det var super hyggeligt og dejligt at slippe for at lave mad. Jeg er/var jo stadig ret træt, så er det dejligt at komme ud.

I morgen skal vi have burger med et twist og hjemmelavede grovfritter…..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Nov 15, 2007
  5:25 pm

  Kagekonen

  mmmm… det lyder bare rigtig lækkert.

  Jeg synes også kulden er slem… og får derfor heller ikke helt rørt mig så meget som jeg burde.


 2. Nov 15, 2007
  5:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Det smagte altså også SUPER godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!