Newyorkerbyheart

Problemer med kommentarer………..

15 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog - Tags: ,

Jeg har fået henvendelser fra nogle, hvis kommentarer IKKE er kommet frem til mig – det beklager jeg!!

Det er altså IKKE fordi de på nogen måde er censureret væk eller noget, det må I endelig ikke tro, men jeg har tilsyneladende bare ikke modtaget nogen besked om dem…….

Det må være blogspot, som har nogle problemer et eller andet sted!!

Så hvis der sidder nogen derude og læser, som har postet en kommentar som de 1: enten ikke kan forstå jeg har svaret på eller 2: ikke kan finde herinde, så er det er det fordi jeg ikke har modtaget den.

Jeg beklager det, men kan ikke gøre noget ved det – andet end at opfordre Jer til at poste en ny kommentar 😀

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 16, 2007
  12:31 pm

  Lise

  Tak for inspirerende hjemmeside, som jeg altid liiiiige skal kigge forbi.
  Er det mon min computer, der er blevet gammel og langsom, eller oplever du også, at din side de sidste par måneder er blevet temmelig langsom at komme ind på? Tænker, om det mon er fordi, den efterhånden er ret stor med megen tekst og mange billeder?
  Vil i hvert fald lige høre, om du har hørt det fra andre/selv oplever dette?

  De venligste hilsener
  fra Lise


 2. Nov 16, 2007
  12:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Tak for rosen – og jeg er glad for at du giver dig til kende herinde 🙂

  Jeg har ikke hørt det fra andre, men jeg synes også selv at den er blevet lidt langsom, jeg troede bare at det var min computer….. Det er nok fordi der er mange billeder og indlæg efterhånden, jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved det, vil jo helst ikke slette noget – men det kan jo blive nødvendig 🙂

  Håber dog ikke at du vil stoppe med at kigge forbi, selvom siden er langsom…

  Mange hilsner og god weekend
  Birthe


 3. Nov 16, 2007
  6:46 pm

  Anne Mette

  Hej Birthe
  Jeg har fulgt din blok ivrigt siden maj måned eller noget i den stil – og er blevet afhængig! Her er altid hyggeligt og inspirerende :o)
  Jeg oplever også at din blok er blevet tungere at loade, men venter man lige til den li´som er færdigloadet, så er problemet løst. Så ja, det skyldes nok bare at din blok er blevet så stor og omfattende efterhånden. Men den er værd at vente på, og det vil da være ærgerligt at slette noget.
  Så bliv endelig ved!
  Hilsen Anne Mette


 4. Nov 16, 2007
  7:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne Mette!

  Jeg er da glad for at du er blevet afhængig 😀

  Ja, jeg har også fundet ud af, at hvis jeg bare giver den tid til at blive færdig med at hente, så glider det hele meget nemmere bagefter – jeg synes nemlig også, at det vil være træls at skulle slette noget…..

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!