Newyorkerbyheart

Så er det lige før…………

28 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Det nye hus - Tags: ,

Det næsten færdige badeværelse…….

Bryggers, hvor vaskesøjlen skal stå………

Køkken, hvor kogepladen nu er installeret………

Køkken……..

Skab i værelse……..

Jeg beklager hvis billederne i dag ikke er så gode, men der var helt mørkt oppe i huset i dag – vi nåede ikke derop mens der var daglys – så de er kun taget med blitz og ellers mørke…..

Alt afdækning er blevet fjernet fra gulvene og inventar i dag, da der skal gøres rent i morgen. De har fået sat greb på alle skabe og skuffer, sat termostater op til gulvvarme i alle rum, sat dørstoppere op, røgalarm, sat skabslåger for teknikskabet og installeret kogeplade. I morgen indsættes de sidste hårdehvidevarer så, der skal sættes spot op i badeværelset også skal der som sagt gøres rent. Fredag aften har vi fået lov til at komme ind i huset og sætte lamelgardiner op i soveværelset, da det jo er det vigtigste rum vi får afskærmet lidt……..resten kan sagtens vente!!

Nu kunne vi jo ikke se så meget igen, da vi kun havde en lille lommelygte med, men det vi kunne se så SÅ godt ud!!! Bare det at fornemme det uden alt det afdækning på gulve og inventar, var en helt ny oplevelse. Jeg håber, at vi i morgen kan nå at komme op og se det i dagslys. Jeg cykler ikke i disse dage, da forkølelsen sætter på mine lunger og jeg derfor har noget svært ved at få vejret – cykling gør det ikke bedre 🙂

Åhhh, hvor er vi bare spændte, det er næsten ikke til at holde ud længere!!! Vi glæder os bare helt vildt, det er et fantastisk flot hus og jeg glæder mig til at komme til at bo der……

I de sidste par dage har jeg siddet og set podcast på min Ipod fra New York. Det er fra en side der hedder New York is my kind of town og man bliver taget med på små byvandringer i NYC. Der er podcasts fra bygninger, omgivelser, Central Park – ja alt der kan stille lidt af min længsel efter New York. I går sad jeg og så en podcast fra Grand Central Station, som er en af mine favorit steder i New York. For Jer der har været der ved I måske hvorfor jeg holder så meget af det sted. Det er en utrolig smuk bygning, som byder på mange “overraskelser” og som bare er en oplevelse at gå rundt i, lige meget om du skal med toget eller ej!!! Lys-indfaldet er SÅ smukt, som det ikke ses i mange andre bygninger – og så er der jo den berømte Oyster Bar, hvor der kan fåes øster, muslinger, fisk og alle mulige skaldyr tilberedt på enhver tænkelig – og utænkelig måde – det er en oplevelse som KLART kan anbefales!!! Selvom du måske ikke er så meget til hverken fisk eller skaldyr, så besøg alligevel restauranten hvis du er på Grand Central Station alligevel, den er virkelig et besøg værd!!! Det er jo en gammel, nærmest institution, i New York som har eksisteret siden starten af 1900-tallet engang…….

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Nov 29, 2007
  8:46 am

  Louise

  Hvor ser det nye hus dog efterhånden rigtig godt ud. Jeg kan godt forstå, at I glæder jer til at flytte ind. Og nu er det bare lige op over.

  Håber at flyntingen kommer til at gå godt, og at du efterhånden har fået rystet frórkølelsen af dig :o)

  God flytning & god bedring!


 2. Nov 29, 2007
  10:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Bogsider!

  Ja, nu er det lige før…….det er slet ikke til at forstå!!

  Det skrider lidt fremad i bedre ret med helbredet, men det er stadig ikke 100% – det går nok lidt tid endnu. Lige nu tror jeg, at jeg holder mig oppe på at vi skal flytte…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 29, 2007
  10:47 am

  Aboutabook

  Hej Birthe.

  Hvor ser det altså bare dejligt ud det hus. God bedring med forkølelsen og held og lykke med flytningen her i weekenden.

  JJ


 4. Nov 29, 2007
  10:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej JJ!

  Vi er altså også ret stolte af det og vi glæder os SÅ vildt til at sove der første dag!! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Nov 29, 2007
  2:44 pm

  Kagekonen

  Arj, hvor jeg synes det er positivt at de bliver færdige til tiden og at det ser ud som om, at alting er lavet rigtigt og ordentligt.

  Jeg kan godt forstå at I glæder jer, i sær fordi I har boet på så lidt plads den sidste månedstid…

  God Bedring søde.


 6. Nov 29, 2007
  3:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kagekone!

  Ja, de bliver færdige til tiden, men de knokler nærmest i døgndrift, vi er jo ikke de eneste der skal flytte ind i weekenden. Der er 5 huse foruden vores, hvor der skal flytte nogle ind i, så de har rigtig travlt!!

  Det bliver SÅ dejligt at få mere plads og jeg glæder mig til at finde ud af hvordan køkkenet kommer til at fungere….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Dec 3, 2007
  1:32 pm

  Astrid

  Hvor er jeres nye hus bare lækkert, er slet ikke midsundelig hehe 😉
  Så at du gerne ville have Friends boxen, den er på tilbud til 699 kr i TP marked i dec. måned 😉
  Mvh Astrid


 8. Dec 3, 2007
  10:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Ja, vi er glade for det 🙂

  Hvad er det lige at TP marked er? – og tak for tippet….

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Dec 5, 2007
  1:14 pm

  Astrid

  Du bor i Jylland ikke? Mener jeg at jeg har læst 🙂
  Det er i hvert fald en i århus, men prøv at gå ind på deres hjemmeside: http://www.tpmusik.dk

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!