Newyorkerbyheart

Så er køkkenet på plads…….

02 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Det nye hus - Tags:

Plads til ovn og microovn (ovenover ovnen) og det høje udtræksskab……….

Det færdige køkken……..

Overskabene………

Skabe i bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler ved siden af………

Min nye “bibel”……..

Vi har jo selvfølgelig været oppe og kigge til huset i dag og nu har de fået sat alle skabene op. Køkkenet er helt færdigt, der er sat skabe op i værelserne og bryggers – det ser SÅ godt ud og nu glæder vi os jo bare endnu mere 🙂 Det er næsten ikke til at holde ud længere, når vi kan se at det bliver mere og mere færdigt – og vi køber nye ting – så er det hele så spændende!!! Jeg tror stadigvæk på at weekenden den 16-17 november bliver den weekend hvor vi kan flytte ind i vores nye hus……..og den 17. november er også min søsters fødselsdag – så det MÅ blive den weekend……..

Jeg har lige modtaget den nyeste “bibel” fra Jamie Oliver som hedder “Jamies Kogebog“. Ja, den er jo ikke så ny længere……men jeg er ikke så hurtig *S*. Jeg har bladret lidt i den og af det jeg har set, ser den rigtig god ud. Jeg har ihvert fald allerede fundet nogle ting jeg skal have afprøvet. Jeg ELSKER at få en ny kogebog!!!! Så den skal jeg have med ind i seng i aften og kigge lidt i (inden jeg kaster mig over “Luftkastellet der blev sprængt”), der er ikke noget bedre end kogebøger inden jeg skal sove………

Vi har lige fået bestilt billetter til det nye Niels Hausgaard show “I alle de rige og lande” som vi skal ind og se den 28.02.08 i Kolding Teater. Det er en fast aftale vi har med kærestens tidligere arbejdskollega, at vi hvert år er inde og se ham………og jeg glæder mig allerede!! Jeg synes at han er SÅ genial og kan altså give mange et lille “hip” på så stille og rolig en måde, at man næsten ikke opdager det *S*. Med det udskrevne valg og alle de debatter der vil være i den kommende tid i TV, ja så skulle han jo nok få mere end rigelig med materiale til et show……

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Nov 3, 2007
  4:39 pm

  Anne-Mette

  Wauh, dit nye køkken ser lovende ud :-).
  Jeg elsker også at ligge og læse koge- og bagebøger i sengen om aftenen – de bliver læst, som andre folk læser bøger ;-)….lige bortset fra når jeg er i gang med en god bog. Du kan glæææææde dig til “Luftkastellet….” – jeg blev færdig med den i tirsdags efter at have trukket den i langdrag…så den holdt længst muligt.
  God aften og mange hilsner
  Anne-Mette


 2. Nov 3, 2007
  7:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne-Mette!

  Tak, jeg glæder mig helt vildt til at tage det i brug. Jeg er SÅ spændt på hvordan det vil fungere i praksis 🙂

  Jeps, sådan har jeg det også med kogebøger……det er ikke noget bedre end en god kogebog…..

  Jeg kan godt forstå at du trak den i langdrag, det vil jeg også gøre…..men det er svært 🙂

  God weekend…

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 4, 2007
  2:11 pm

  Nille

  Kære Birthe,

  Hvor ser det dejligt ud køkkenet – og fantastiske nyheder med flytningen i november allerede!!!

  Din svenske mørbrad blev et totalt hit – den er blevet geneksporteret i opskriftsform til DK – også børnevenlig mad. Så det skal absolut laves igen her også!

  Nyd din week-end!

  Kh
  Pernille


 4. Nov 4, 2007
  3:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Kære Pernille!

  Ja, jeg synes at køkkenet er kommet til at se rigtig godt ud og nu kan vi næsten ikke vente mere…….det bliver SÅ spændende 🙂

  Godt at I kunne lide mørbrad-retten, jeg synes også at det smagte godt…….og vi skal helt sikkert også lave det igen. I det hele taget synes jeg at mørbrad er ret lækkert….

  Hav’ en god søndag 🙂

  Mange hilsner og tanker
  Birthe


 5. Nov 4, 2007
  6:32 pm

  Marianne's mening

  Hvor kan jeg virkelig godt forstå I glæder jer vildt til at flytte ind i jeres splinternye fælles hus.
  Det køkken skal du nok lave mange mange gode rettet mad i 🙂

  Rigtig god søndag


 6. Nov 4, 2007
  9:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Ja, det håber jeg ihvert fald 🙂 Jeg er spændt på hvordan det vil fungere i praksis….

  Også god søndag til dig….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!