Newyorkerbyheart

Sig nærmer tiden………

01 november , 2007 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus, Min kat - Tags: ,

Vaske “øen” i køkkenet……….

Spejl og badeværelses-elementer……..

………..ser der ikke fint ud? …………

Den store skabsvæg i soveværelset, med spejldør i midten……….

Garagen er også ved at blive rejst……

Vi var omme i huset i dag og forventede egentlig ikke det helt store, fordi igår da jeg var deromme, var det jo ikke sket det helt vilde………..og så fik vi en KÆMPE overraskelse!!!! Den store skabsvæg i soveværelset er blevet sat op, komplet med hylder osv. Badeværelses-elementerne er sat op (toilet, bruser osv. mangler stadig) og det meste af køkkenet (han sagde at han ville blive færdig med det inden han gik derfra i dag!)…….SKØØØØØNT!!! De har også fået rejst træskelettet til garagen – helt utroligt hvor meget de kan nå på en dag når de virkelig går til den!!

Vi har endnu ikke fået den præcise dato for hvornår vi kan flytte ind, men jeg vil skyde på om ca. 14 dage eller noget i den stil. Jeg tror, at det hele kommer til at afhænge lidt af hvornår elektrikeren kan indstallere hårde hvidevarer osv. Nu kan vi virkelig se det tage form og jeg glæder mig helt vildt til at komme derom i morgen og se hele køkkenet sat op!! Det kunne være lidt fedt hvis vi kunne få en præcis indflytte dato af hensyn til levering af møbler, installering af internet osv………men nu må vi se……….

I morgen skal vi i banken og tale lån, få styr på de sidste ting mht. salg af huset osv…..

Den lille prinsesse trives rigtig fint nu – bortset fra at hun ikke rigtig har noget at lave om dagen nu hvor hun ikke er ude, så hun sover bare!!! Det resulterer i forstyrrelser af nattesøvnen, for da er hun nemlig vågen og prøve at kigge ud under samtlige rullegardiner……..og helst den inde i soveværelset hvor hun bliver nødt til at stå på hendes far, for at få de små poter ind under…… Jeg må indrømme, at har været nætter hvor hendes popularitet er dalet markant!!! 😀 Men når hun så om morgenen ligger sødeligt og sover, spinder og strækker sig – ja så er hun tilgivet, for hun er jo DEJLIG!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!